• Няма продукти в списъка с желания.

    Няма продукти в количката.

За Нас

Ти значиш много за мен!

Остави следа в сърцето на любимите хора!

Ние в Wishio вярваме, че преживяванията създават ценни спомени, които сближават хората и имат силата да покажат най-съкровените и топли чувства. Чувства, които ни е трудно да опишем с думи. Особено когато говорим за най-близките ни - нашите родители.

Ето защо нашето портфолио от продукти ще ти помогне да зарадваш и покажеш любовта си към хората, които винаги са били до теб и са те подкрепяли, дори да няма конкретен повод!

 

 

Кои сме ние?

ДАНИ

Product Manager

Иска да създава преживявания, които толкова много да ти се харесат, че да разказваш на всички близки за тях. Хобито на Дани е готварството, поради което всички предложения от категория Вкусове и аромати я радват.

МИРО

Graphic Designer

Миро е човекът зад страхотната визия на сайта ни. Освен сайта, той подготвя повечето от рекламните материали на Wishio. Миро обича да пътува, затова любимата му категория е „Уикенд бягство“, но има особен афинитет към „Дегустация с шоколад“.

БОБИ

Marketing Manager

Приема намирането на креативни и работещи комуникационни решения като повече от работа. Освен това обича вкусната храна, което прави категория "Вкусове и аромати" любимата му секция в Wishio.

 

КАЛИ

Customer Care Service

Призванието ѝ е да се грижи за цялостното ти изживяване с Wishio. Тя ще ти помогне за всичко – от избора на преживяване, през регистрацията, до това да се увери в удовлетвореността ти. Кали обича кучетата, като има собствено. Ето защо любимото ѝ преживяване е „Канирандо“.

ТИ?

Фотограф-авантюрист

Оглеждаме се за човек, който да обикаля страната, тествайки и заснемайки преживяванията от нашето портфолио. Кандидатствай на office@wishio.bg