За Нас

Ти значиш много за мен!

Остави следа в сърцето на любим човек!

В Wishio смятаме, че преживяванията спомагат за заздравяването на взаимоотношенията между хората. Ето защо се съсредоточихме в създаването на 50 уникални преживявания, които да адресират нуждите и поривите на любимите хора -> човека до нас, най-добрият приятел и родителите.

Надяваме се да намериш точните преживявания за важните хора около теб, както и да не чакаш специален повод, за да ги зарадваш.

Кои сме ние?

ИВО

Marketing Executive

Страстта му е да развива нови и интересни идеи, превръщайки ги в проспериращи бизнеси. Обича планината и не е чудно, че любимото му преживяване е „Оцеляване в дивото“.

ДАНИ

Product Manager

Иска да създава преживявания, които толкова много да ти се харесат, че да разказваш на всички близки за тях. Хобито на Дани е готварството, поради което всички предложения от категория Вкусове и аромати я радват.

МИРО

Graphic Designer

Миро е човекът зад страхотната визия на сайта ни. Освен сайта, той подготвя повечето от рекламните материали на Wishio. Миро обича да пътува, затова любимата му категория е „Уикенд бягство“, но има особен афинитет към „Дегустация с шоколад“.

БОБИ

Marketing Manager

Приема намирането на креативни и работещи комуникационни решения като повече от работа. Освен това обича вкусната храна, което прави категория "Вкусове и аромати" любимата му секция в Wishio.

 

КАЛИ

Customer Care Service

Призванието ѝ е да се грижи за цялостното ти изживяване с Wishio. Тя ще ти помогне за всичко – от избора на преживяване, през регистрацията, до това да се увери в удовлетвореността ти. Кали обича кучетата, като има собствено. Ето защо любимото ѝ преживяване е „Канирандо“.

ТИ?

Фотограф-авантюрист

Оглеждаме се за човек, който да обикаля страната, тествайки и заснемайки преживяванията от нашето портфолио. Кандидатствай на office@wishio.bg