/ / / / Стая на загадките „Приключение в Космоса“

Стая на загадките „Приключение в Космоса“

 

АВАТАР
МИСИЯ
КОСМОС
ЗАГАДКА
ЕКИПАЖ
ЛОГИКА
ИЗХОД

95.00 лв.

Viber share

Описание на продукта:

Кой може да се похвали, че е изпитал какво е да си на космическа станция, да си в безтегловност и дори да летиш в открития космос?

Подарете „Приключение в Космоса“ –  едно космическо изживяване, което със сигурност ще бъде запомнено, защото е уникално и незабравимо!

Пренесете се във времето и пространството и спасете вселената! Избрани сте за мисия, която ще пренесе съзнанието Ви в аватар, намиращ се на космическата станция Идън, изследваща портал към друга вселена. Имате задачата да сформирате екипаж от 2-ма до 4-ма членове и да се явите в комуникационния център на Програма “COSMOS”. Ще бъдете свързани със своите аватари за точно 1 час. Това е времето, с което ще разполагате да спасите нашия свят!

Очаква Ви:
ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ  – Вие и Вашият екипаж ще бъдете свързани със своите аватари по начин, който прави изживяването изключително реалистично. Подгответе се за изживяване, което надхвърля границите на реалността.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО С ВИСОК ЗАЛОГ – От успеха на вашата мисия зависи съдбата на цялата вселена. Залогът не би могъл да бъде по-голям. За да успеете ще трябва да бъдете находчиви и изобретателни и да работите в екип.

ЕКИПАЖ ОТ ДО 4-МА – Всеки екипаж, който се наеме с мисията, може да бъде съставен от минимум 2-ма и максимум 4-ма участника. Събери своя екипаж и резервирайте ден и час, в който да изпълните мисията.

ТОЧНО 1 ЧАС – Ще бъдете свързани със своите аватари за 1 час. Това в времето, с което разполагате, за да разберете какво се е объркало и да спасите вселената от най-голямото бедствие.

Преживяването включва:
– VR приключение за екипаж от 2-ма до 4-ма души
– Продължителност – 60 мин.

Допълнителна информация:
– Място на провеждане – гр. София
– Срок на валидност подаръчния ваучер – 6 месеца

Отзиви за това преживяване

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъди първият оставил мнение за “Стая на загадките „Приключение в Космоса“”

WISHIO ГАРАНТИРА

СИГУРНО ПАЗАРУВАНЕ И РАЗПЛАЩАНЕ

30-ДНЕВЕН СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНИ ВАУЧЕРИ

БЕЗПЛАТНА СМЯНА НА ВАУЧЕР В 30-ДНЕВЕН СРОК

Имате въпроси? Свържете се с нас на тел: + 359 882 662 533 или ни пишете на office@wishiogifts.com