• Няма продукти в списъка с желания.

    Няма продукти в количката.

Категория: Uncategorized

Дете украсява коледната елха с родителите си

5 идеи за детски коледни подаръци

Искрици в детските очи, широка нетърпелива усмивка, изненадано ахнало личице. Накратко коледната сутрин, която топли всеки родител. Няма нищо по-приятно от това да видиш радостта на лицето на детето си, ..

мъж в костюм държи син подарък зад гърба си

3 лесни стъпки да избереш подарък на жена

Най-ценното, когато правиш подарък на своята любима, е да видиш как лицето й сияе от щастие при отварянето му. Обаче не винаги това е крайният ефект. Изборът на подарък за ..

четири ръце държат синя кутия с панделка

Как мъжете и жените избират подаръци

Избирането на подарък за любим човек може да бъде истинско предизвикателство, още повече, когато става въпрос за противоположния пол. Пречупвайки през собствените перспективи понякога избираме подаръци, които смятаме, че ще ..

жена държи букет бели цветя пред лицето си

Защо да правим подаръци на себе си е важно?

Можеш ли да си спомниш последния път, когато подари подарък на някого? Подарък за празник или без повод лакомство за дете, или просто отдели време за скъп приятел. Как се ..

лилаво-цвете-на-залез-с-пчела

Защо трябва да обърнем внимание на настоящия момент

„По-често сме изплашени, отколкото наранени. Страдаме повече от въображението си, отколкото от реалността.“ - Сенека Някога гледаш ли на настоящия момент като на връзка с любим човек?? Замисли се за ..

Кои са нещата, които цениш най-много?

Кое е наистина важното за теб? Дали са преживяванията, които ще си спомняш цял живот и към които ще погледнеш назад с радост и благодарност? Неочакваните промени се случват често. Животът ..

Преживяванията – мимолетни и все пак вечни

Вероятно ще се съгласиш, че преживяванията са зарадвали много повече хора от материалните подаръци. Погрешно е да мислим, че след като едно преживяване бъде изживяно и ще бъде забравено, за ..

Как може да си купим щастие?

Какво е щастие? Щастието е онова чувство на хармония със себе си, с мислите, действията, както и с емоциите, които изпитваме. То е нещото, което ни кара да обичаме живота ..

Как да изразиш любовта си към любимите си хора?

Отговорът на този въпрос е изключително ясен - покажи я! Нищо не казва „Обичам те!“ по по-истински начин от жестовете и вниманието, с които даряваш обичаните хора. Да „обичаш“ е ..