/ / / / „Пътешествие в миналото“ – нощувка в юрта, стрелба и езда

„Пътешествие в миналото“ – нощувка в юрта, стрелба и езда

5 от 5 на база 2 клиентски оценки
(2 клиентски отзива)
Dalechno minalo
Konna ezda i strelba
Konna ezda i strelba-2
Konna ezda i strelba-3
 

ИСТОРИЯ
ЛЪК
ЮРТА
МИНАЛО
БЕЗВРЕМИЕ
ПРИРОДА
ХАРМОНИЯ

1 или 2
уикенд
уикенди
6 месеца
Сезонност
целогодишно

Избери своя вариант за преживяване!

Viber share
Този продукт е част от кампанията за заздравяване на връзката. Вижте повече тук

Описание на продукта:

 “Пътят от хиляда мили започва с една единствена крачка” – Лао Дзъ

Някога дедите ни са били горди и безстрашни воини. Пристигайки в Европа на коне, през безкрайните степи на Азия, те са всявали страх и респект със своите изключителни умения да яздят и да стрелят с лък. За съжаление в днешния модерен и технологичен свят, тези умения останаха за дълго скрити от нас.

С този подарък ще имате уникалната възможност да пренощувате в уютна монголска юрта, да яздите кон и да стреляте с лък. Чрез конната езда и стрелбата с лък ще намерите начин да преоткриете себе си, да се усъвършенствате физически и психически и да се докоснете до духа на нашите предци.
Вземете си удобни дрехи и обувки и напуснете града! На това прекрасно място, ще се пренесете в далечното ни минало и ще се слеете с природата. Ще усетите полъха на свободата, ще се потопите в един по-различен свят, свят на препускащи коне, лъкове, снежно бели юрти. Ще забравите за суетата и грижите, ще отворите сърцата за малките радости от живота – за песента на птиците, сиянието на звездите, топлината на лагерния огън.

Какво включва преживяването?

 • Една нощувка в уютна автентична монголска юрта според избрания пакет: за един или за двама;
 • Конна езда сред природата (подходяща и за начинаещи) – 90 мин.;
 • Стрелба с лък – 60 мин..

Важна информация:
1. Подаръчният ваучер е валиден 6 месеца от датата на издаване;
2. Провеждането на преживяването е зависимо от заетостта на базата и изисква предварителна резервация (поне 2 седмици преди желаната дата);
3. Сезонност – целогодишно;
4. През зимата юртите се отопляват;
5. Тъй като храна не е осигурена, е желателно да се носи такава, която може да бъде приготвена на място – например барбекю или др;
6. Облекло – спортни и удобни дрехи и обувки;
7. Има възможност за настаняване на деца, като до 10 години цената е 40 лв.

Място на провеждане:
Преживяването се провежда в школа по езда и стрелба с лък, намираща се край село Лопушня, община Годеч. Местонахождението на школата е старателно подбрано, съобразено с нуждата от пространство, позитивна енергия и свобода. Достатъчно отдалечена от София (38 км.), тя е разположена в подножието на планината Чепън. Върху площ от 80 дка. са изградени тренировъчните площадки за езда и стрелба с лък, и юртите. Базата работи целогодишно. На територията й е разположен лагер от монголски юрти за нощувка, които са отопляеми и напълно обзаведени, дървена къща за гости предлагаща уют и топлина за прекарването на студените зимни вечери вътре край камината, а на летните – на верандата и край огнището. Къщата разполага със собствен санитарен възел, с напълно обзаведена кухня, в която всеки според своя вкус може да сбъдне кулинарните си желания.

 

Отзиви за това преживяване

2 reviews for „Пътешествие в миналото“ – нощувка в юрта, стрелба и езда

 1. Николета
  5 от 5

  Това е най-запомнящият се подарък, който съм получавала! Моят приятел реши да ме заведе там за рождения ден и съм влюбена в това място. Конете са прекрасни, хората за униклни, природата е чудесна! Препоръчвам с две ръце.

 2. Мартина
  5 от 5

  Не съм предполагала, че толкова близо до София има такова уникално място! Пълно потапяне в природата. С удоволствие бих се върнала пак там. Мерси за страхотното преживяване!

Добавяне на отзив

WISHIO ГАРАНТИРА

СИГУРНО ПАЗАРУВАНЕ И РАЗПЛАЩАНЕ

30-ДНЕВЕН СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНИ ВАУЧЕРИ

БЕЗПЛАТНА СМЯНА НА ВАУЧЕР В 30-ДНЕВЕН СРОК

Имате въпроси? Свържете се с нас на тел: + 359 882 662 533 или ни пишете на office@wishiogifts.com