Удвои бизнеса си с Wishio!

Присъедини се към над 300 компании в България и региона,
които развиват бизнеса си с Wishio!

Писна ли ви да намалявате цените и марджина, за да имате нови клиенти? Включeте се в мрежата от партньори на Wishio – иновативна онлайн платформа за уникални преживявания. Фокусирайте се върху доставянето на най-добрaта услугa, а ние ще доведем клиентите!

Повече продажби

Клиентите са навсякъде в интернет и социалните медии, затова използвай още една възможност да привлечеш стотици клиенти чрез нашия сайт, сайтовете на нашите афилиейт партньори и другите ни точки на продажба.

Безплатно и пак безплатно

Ние не взимаме такса, за да започнем да работим, нито за да публикуваме преживявания на твоята компания, нито за обслужване или администрация. Ние печелим само и единствено когато и ти печелиш!

Качествено обслужване

Ние се грижим за всички малки детайли, така че ти да се съсредоточиш върху предоставянето на качествено преживяване за клиентите. Твоят личен акаунт мениджър е на разположение за всякакви въпроси относно предлаганите от теб услуги в Wishio.

Правилните клиенти

Wishio достига до клиентите, които подхранват растежа на твоя бизнес. Те са млади, образовани, с над средни доходи, които се връщат, харчат повече на местата, които обичат и препоръчват нещата, от които са доволни.

Ревюта и коментари

Получаваш автентични ревюта и коментари директно от твоите клиенти, които могат да ти помогнат дори и с идеи как да подобриш твоята услуга. Доволните клиенти са най-добрите посланници на твоя бранд!

Промотиране на твоя бранд

Писна ли ти от търговци, които продават твоите продукти като свои? Чрез нашата платформа можеш да покажеш истинкото лице на бранда си чрез снимки, видео или текст.

КАК РАБОТИ?

1) Изпращане на заявка за участие в партньорската мрежа

Това ще ни помогне да разберем малко повече за твоя бизнес и предлаганите от теб услуги.

2) Преглеждане за заявката и обсъждане на възможностите

Нашият търговски екип ще прегледа заявката и ще се свърже с теб, за да обсъдите в детайли възможностите за съвместна работа.

3) Публикуване на предлаганите услуги

Заедно подготвяме необходимата информация и материали, за да бъде публикувано твоето преживяване в платформата.