/ / / / Пейнтбол в гората

Пейнтбол в гората

Paintball v gorata
 
Изчерпан
 

ИГРА
СТРАТЕГИЯ
ГОРА
ЗАБАВЛЕНИЕ
ПРИЯТЕЛИ
ЕМОЦИЯ
СМЯХ

189.00 лв.

Очаквайте скоро

Viber share

Информирай ме когато това преживяване е налично.

Product Description

С “Пейнтбол в гората” ще се забавлявате и ще можете да влезете в различни роли в играта!

Пейнтболът е спорт на равните възможности, където участието и удоволствието на играча не зависят от пола, расата или възрастта.

Пейнтболът е физически спорт, но не е необходимо да сте с подготовката на Олимпийски шампион, за да надминете другите в него.

Какво включва преживяването?

 • Горски пейнтбол за 10 души
 • Екипировка
 • По 100 броя топчета на човек

Важна информация:

 • Пейнтболът е за лица над 12 години
 • Лица под 14 год. трябва да са придружени от пълнолетно лице
 • Горският пейнтбол се провежда на няколко горски терена на територията на София, на които могат да се организират различни горски пейнтбол игри.
 • Преживяването е зависимо от метеорологичните условия и при неблагоприятни такива, може да бъде отменено за друга дата.
 • Подаръчният ваучер е валиден 6 месеца от датата на издаване

Отзиви за това преживяване

2 reviews for Пейнтбол в гората

 1. Rusty
  3 от 5

  All I have to say is that if it wa#27s8n1&;t for a time limit that I didn’t agree with we could of been in big trouble last game. Never ever let up. Do what you do and hit base hits for most of you and you will win. Don’t get ahead then change how you are hitting trying to burn someone. Keep doing what you are doing now and we will have more wins than losses and that is the name of the game.

 2. Александър
  1 от 5

  Отвратително, на по мизерно място не бях стъпвал. Ваучера, който взехме беше за пейнтбол в гората, а в крайна сметка го играхме на закрито. Облеклата и екипировката, която ни раздадоха бяха под всякаква критика, гащеризоните бяха влажни и лепкави и прешивани наистина много пъти, някои от тях не можеха и да се закопчеят, предпазителите за гърдите (тип ризници) бяха толкова стари и износени, че беше късмет ако можеха да се залепят за да не падат, някои от пушките бяха облепени с тиксо… Сградата беше дооооооооооооооооста стара, изполвана наистина много пъти за игра на пейнтбол и все едно никога не беше чистена , и отделено че беше дори трудно да се измиеш, да не говорим за душове или нещо подобно…

Добавяне на отзив

WISHIO ГАРАНТИРА

СИГУРНО ПАЗАРУВАНЕ И РАЗПЛАЩАНЕ

30-ДНЕВЕН СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНИ ВАУЧЕРИ

БЕЗПЛАТНА СМЯНА НА ВАУЧЕР В 30-ДНЕВЕН СРОК

Имате въпроси? Свържете се с нас на тел: + 359 882 662 533 или ни пишете на office@wishiogifts.com