reiki seans
 

специално предложение

Рейки сеанс + терапия с цветните извлеци на Бах

Възстановете баланса в своя живот с Рейки и терапия с цветните извлеци на д-р Бах.

85.00 лв.

Преживяването включва:

  • Рейки сеанс – /продължителност от 45 мин. до 90 мин./
  • Терапия с цветните извлеци на Д-р Бах – /продължителност от 40 мин. до 60 мин./
  • Място на провеждане – гр. София
  • Валидност – 6 месеца от датата на издаване

Рейки е достъпна система за работа с най-фините енергии в природата.

Чрез Рейки се създава вътрешната хармония и мъдрост. Работи се на физическо, емоционало, ментално, причинно и духовно ниво. При системно прилагане на Рейки се наблюдава по-голяма осъзнатост и други положителни личностни трансформации, а сред бързите резултати са релаксацията и освобождаването от стрес и болка.

Цветните извлеци на д-р Бах помагат да си върнем хармонията, щастието и здравето.

Д-р Едуард Бах е открил цветни извлеци, които помагат при емоции, като тъга, безпокойство или раздразнителност. Цветята въплъщават позитивните аспекти – техните естествени вибрации ни помагат да бъдем щастливи и да си върнем здравето. Неговите проучвания в областта на медицината са го довели до разбирането, че много от нашите болести се коренят в емоционалното ни състояние и умствената нагласа в много по-голяма степен отколкото във физическото състояние на тялото. Той е открил растения, които носят надежда на отчаяните, сила на изтощените и комфорт за стресираните.

Всяко от състоянията, които представят цветните извлеци и които д-р Бах описва, има позитивен и негативен аспект. Д-р Бах е установил, че негативните аспекти са истинската причина за болестите и здравословните проблеми. Цветята въплъщават позитивните аспекти – техните естествени вибрации ни помагат да бъдем щастливи и да си върнем здравето.

Терапията с цветните извлеци на д-р Бах включва консултация със специалист за определяне на подходящата за Вас комбинация от цветни извлеци. Получавате шишенце с извлеци, които ще възвърнат Вашето здраве, спокойствие и щастие, които трябва да приемате в следващите дни, разтворени във вода.


Отзиви

Остави Отзив