• Няма продукти в списъка с желания.

    Няма продукти в количката.

Learn

Научи нещо ново

Научи нещо ново

Здраве и силен имунитет – флотация и морска терапия

Съвремието ни подлага на постоянни стрес и неблагоприятна среда, които отслабват телата и психиката ни. Почувствайте се преродени чрез уникалната комбинация на Холистичен център „Морска къща“ за цялостно възстановяване с ..

Освободи съзнанието си – флотация в капсула

Налегнали са те ежедневните проблеми и се чувстваш преуморен? Изчисти съзнанието си и дай нови сили на тялото и съзнанието си във флотационната капсула по метода на Джон Лили в ..

Вкусова експолозия: майсторски клас за коктейли у дома

Умението да смесиш няколко съставки в правилните пропорции, така че да се получи перфекния коктейл е част от същността на добрия барман. Поръчай в дома си възможността да научиш едни ..

Личен барман у дома и твой коктейл в бутилка

Искате да впечатлите важен за вас човек? Предоставяме ви възможност да предизвикате фурор и да оставите незабравим спомен, като организирате неочаквана изненада с Евент барман Димитър Петровски и създадете любимия ..

Български традиции – дегустация на коктейли с нашенски вкусове

Всеки свързва коктейлите с класическите вкусове. Знаете ли, че има различни видове коктейли, чиито основни съставки са типично български питиета? Опитайте българския вкус в коктейли приготвени от Евент барман Димитър ..

Детска фотосесия

Запечатайте безгрижието, любовта и усмивките на вашите деца в професионалната фотосесия на Драга Сапаревска. ПРЕЖИВЯВАНЕТО ВКЛЮЧВА: - Професионална фотосесия в студио на вашите любими създания, чието излъчване и усмивки ще ..

Фотосесия “Папараци”

Почувствайте се като известна персона преследвана от папарак във фотосесията на Драга Сапаревска „Папараци“. ПРЕЖИВЯВАНЕТО ВКЛЮЧВА: - Професионална фотосесия на открито с пресъздаване на папарашки снимки до 50 кадъра - ..

Запечатай момента – семейна фотосесия

Създайте семеен албум овековечил емоцията и щастието от времето споделено с най-близките хора в живота. ПРЕЖИВЯВАНЕТО ВКЛЮЧВА: - Професионална фотосесия в студио с вас и любимите ви хора, чието излъчване ..

Преодолей гравитацията с парапланер

Усещането на излитането е неповторимо. Излитайки от равно място, осъзнаваш силата на гравитацията и нужната енергия за нейното преодоляване. Елементи: - Тандемен полет с парапланер. - Излита се от равно ..

Изкачи се и полети – планински преход и полет с парапланер

Докажи на себе си, че можеш като се изкачиш до върха и имаш смелостта да полетиш с парапланер. Елементи: - Полет с парапланер от връх по избор - в Стара ..