• Няма продукти в списъка с желания.

  • Няма продукти в количката.

  Learn

  Научи нещо ново

  Научи нещо ново

  Коктейли от различни точки на света

  Искате ли да обиколите всета с чаша в ръка и водопад от различни вкусове? Поемете на околосветско пътешествие в собствения си дом/офис с вкусовете на коктейли от различни краища на ..

  Основи на виното

  Опознайте вкусовете и ароматите на едни от емблематичните вина на изба Братя Минкови. Посетете Историческата кула свързана с  предания и легенди пренасяни от поколения. Елементи: - Посещение на лозята и ..

  Палитра от вкусове и аромати

  Безкрайна палитра от вкусове и аромати събрана в най-изисканите вина на изба Братя Минкови. Чуйте разказа на технолозите и научете тайните на винопроизводството в сърцето на винарския регион. Елементи: - ..

  По пътя на виното на изба Братя Минкови

  Потопете се в света на вината на изба Братя Минкови. Чуйте тяхната история и се насладете на наситените вкусове и аромати. Елементи: - Посещение на лозята и тунелите на избата ..

  Гордостта на Братя Минкови

  Искате да усетите изисканите вкусове на вина от най-висок клас?. Изба Братя Минкови ви дава тази възможност в дегустацията на емблематичните им вина познати в световен мащаб. Чуйте тяхната история ..

  Дрифт училище

  Мечтаеш да си дрифт майстор? В това училище ще научиш тайните на дрифта и ще усвоиш уменията да владееш дрифт автомобил. Елементи: - Индивидуален курс по дрифт воден от Ива ..

  Автомобилно състезание за приятели

  Обичате звука на ръмжащи автомобили и усещането за скорост? Искате да сте автомобилен състезател за един ден? Вие и вашите приятели можете да участвате в автмобилно състезание по всички правила ..

  Безопасно ли караш?

  Можете ли да карате бързо, прецизно и безопасно? Докажете своите умения в едно състезание за най-бързият, но и прецизен шофьор. Елементи: - Курс по безопасно каране - Състезание между приятели за най-бързо ..

  Дрифт такси

  По-бързо, по-бързо, докато тръпката от скоростта преодолее страха от смъртта. Мечтаеш да участваш в едно истинско дрифт преживяване? Наслади се на усещането да се возиш при истински професионален шофьор или ..

  Кой е по-добрият шофьор – състезание между половете

  Вечният спор кой е по-добър шофьор може да намери своя отговор в предизвикателството на Дрифт такси. Докажете своите умения зад волана и ги сравнете с тези на вашата половинка. Елементи: ..