• Няма продукти в списъка с желания.

  • Няма продукти в количката.

  Learn

  Научи нещо ново

  Научи нещо ново

  Здраве и силен имунитет – флотация и морска терапия

  Съвремието ни подлага на постоянни стрес и неблагоприятна среда, които отслабват телата и психиката ни. Почувствайте се преродени чрез уникалната комбинация на Холистичен център „Морска къща“ за цялостно възстановяване с ..

  Освободи съзнанието си – флотация в капсула

  Налегнали са те ежедневните проблеми и се чувстваш преуморен? Изчисти съзнанието си и дай нови сили на тялото и съзнанието си във флотационната капсула по метода на Джон Лили в ..

  Вкусова експолозия: майсторски клас за коктейли у дома

  Умението да смесиш няколко съставки в правилните пропорции, така че да се получи перфекния коктейл е част от същността на добрия барман. Поръчай в дома си възможността да научиш едни ..

  Създай своята приказна градина – индивидуален курс по градинарство за начинаещи

  "Градинарството е изкуството, което използва цветята и растенията като боя, а почвата и небето като платно." - Елизабет Мъри. Създайте своята перфектна градина с помощта и знанията на дизайнерa Виржиния ..

  Градински рай – онлайн курс по градински дизайн за начинаещи

  Градината и нейната подредба издава същността на нейния стопанин. Създай своята перфектна градина с детайлните лекции и лични насоки от дизайнера Виржиния Костова. ПРЕЖИВЯВАНЕТО ВКЛЮЧВА: - Онлайн курс по градински ..

  Личен барман у дома и твой коктейл в бутилка

  Искате да впечатлите важен за вас човек? Предоставяме ви възможност да предизвикате фурор и да оставите незабравим спомен, като организирате неочаквана изненада с Номад барман Димитър Петровски и създадете любимия ..

  Български традиции – дегустация на коктейли с нашенски вкусове

  Всеки свързва коктейлите с класическите вкусове. Знаете ли, че има различни видове коктейли, чиито основни съставки са типично български питиета? Опитайте българския вкус в коктейли приготвени от Номад барман Димитър ..

  Детска фотосесия

  Запечатайте безгрижието, любовта и усмивките на вашите деца в професионалната фотосесия на Драга Сапаревска. ПРЕЖИВЯВАНЕТО ВКЛЮЧВА: - Професионална фотосесия в студио на вашите любими създания, чието излъчване и усмивки ще ..

  Фотосесия “Папараци”

  Почувствайте се като известна персона преследвана от папарак във фотосесията на Драга Сапаревска „Папараци“. ПРЕЖИВЯВАНЕТО ВКЛЮЧВА: - Професионална фотосесия на открито с пресъздаване на папарашки снимки до 50 кадъра - ..

  Запечатай момента – семейна фотосесия

  Създайте семеен албум овековечил емоцията и щастието от времето споделено с най-близките хора в живота. ПРЕЖИВЯВАНЕТО ВКЛЮЧВА: - Професионална фотосесия в студио с вас и любимите ви хора, чието излъчване ..