Йога практика и терапия с цветните извлеци на Бах - Успокой ума и тялото си

Грижата за близките ни и за себе си е от изключително голямо значение. Понякога обаче, заради забързаното ежедневие, забравяме за това. Твърде сме заети, за да намерим време за разпускане. Йогата е прекрасна алтернатива, тя е начин на живот, който контролира ума и тялото, а в комбинация с терапия с цветните извлеци за хармония и здраве на д-р Едуард Бах, улесняват постигането на баланс на физическо, умствено и духовно ниво. Забравете за стреса и неприятните емоции.

Преживяването включва:

  • Индивидуална йога практиката /продължителност 1 час./;
  • Терапия с цветните извлеци на Д-р Бах /продължителност от 40 мин. до 60 мин./;

 

Цветните извлеци на Д-р Бах

Цветните извлеци ни помагат да си си върнем хармонията, щастието и здравето. Д-р Едуард Бах е открил цветни извлеци, които помагат при емоции като тъга, безпокойство или раздразнителност. Според неговите проучвания в областта на медицината, много от нашите болести се коренят в емоционалното ни състояние и умствената нагласа в много по-голяма степен отколкото във физическото състояние на тялото. Той е открил растения, които носят надежда на отчаяните, сила на изтощените и комфорт за стресираните.

Индивидуална йога практика

Йога практиката предоставя на последователите й да постигнат съвършен контрол над физическото тяло, ума и сетивата. В основата на йога стои търсенето на истината и законът на умереността. Време е да почерпите вдъхновение от принципите на йога, за да постигнете траен физически баланс, както и хармония на умствено и емоционално ниво.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

  • В зависимост от вашето здравословно състояние се изготвя подходяща програма;
  • Йога практиката е подходяща, както за начинаещи, така и за по-напреднали;
  • За йога практиката е необходимо удобно облекло, което не затруднява движенията. Тренира се по чорапи или боси
  • Желателно е да резервирате индивидуален час поне два дни предварително, а отмяната му – не по-късно от 24 часа преди уречения час
  • Валидност: 6 месеца;

Целогодишно

София

1 участник

120 мин.

75 лв.

- +
Брой ваучери
Добави в любими
Код: 90 Категории: ,