cosmos
 

специално предложение

Приключение в Космоса – Стая на загадките

Подарете „Приключение в Космоса“ –  едно космическо изживяване, което със сигурност ще бъде запомнено, защото е уникално и незабравимо!

95 лв.


Кой може да се похвали, че е изпитал какво е да си на космическа станция, да си в безтегловност и дори да летиш в открития космос?

Пренесете се във времето и пространството и спасете вселената! Избрани сте за мисия, която ще пренесе съзнанието ви в аватар, намиращ се на космическата станция Идън, изследваща портал към друга вселена. Имате задачата да сформирате екипаж от 2-ма до 4-ма членове и да се явите в комуникационния център на Програма “COSMOS”. Ще бъдете свързани със своите аватари за точно 1 час. Това е времето, с което ще разполагате да спасите нашия свят!

Преживяването включва:

  • VR приключение за екипаж от 2-ма до 4-ма души;
  • Продължителност: 60 мин.;
  • Локация: гр. София;
  • Валидност: 6 месеца от датата на покупка.

 

ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ  – вие и вашият екипаж ще бъдете свързани със своите аватари по начин, който прави изживяването изключително реалистично. Подгответе се за изживяване, което надхвърля границите на реалността.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО С ВИСОК ЗАЛОГ – От успеха на вашата мисия зависи съдбата на цялата вселена. Залогът не би могъл да бъде по-голям. За да успеете ще трябва да бъдете находчиви и изобретателни и да работите в екип.

ЕКИПАЖ ОТ ДО 4-МА – Всеки екипаж, който се наеме с мисията, може да бъде съставен от минимум 2-ма и максимум 4-ма участника. Събери своя екипаж и резервирайте ден и час, в който да изпълните мисията.

ТОЧНО 1 ЧАС – Ще бъдете свързани със своите аватари за 1 час. Това в времето, с което разполагате, за да разберете какво се е объркало и да спасите вселената от най-голямото бедствие.


Отзиви

Остави Отзив

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъди първият оставил мнение за “Приключение в Космоса – Стая на загадките”