Приключение в Космоса - Стая на загадките

Пренеси се във времето и пространството и спаси вселената! Избран си за мисия, която ще пренесе съзнанието ти в аватар, намиращ се на космическата станция Идън, изследваща портал към друга вселена. Имаш задачата да сформирате екипаж от 2-ма до 4-ма членове и заедно да се явите в комуникационния център на Програма “COSMOS”. Ще бъдете свързани със своите аватари за точно 1 час. Това е времето, с което ще разполагате да спасите нашия свят!

 

Преживяването включва:

  • VR приключение за екипаж от 2-ма до 4-ма души
  • Продължителност: 60 мин.

 

Допълнителна информация:

  • Локация: гр. София.
  • Валидност на ваучера: 6 месеца
  • Преживяването е подходящо за деца над 11г.

 

Как протича изживяването?

ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ  – вие и вашият екипаж ще бъдете свързани със своите аватари по начин, който прави изживяването изключително реалистично. Подгответе се за изживяване, което надхвърля границите на реалността.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО С ВИСОК ЗАЛОГ – От успеха на вашата мисия зависи съдбата на цялата вселена. Залогът не би могъл да бъде по-голям. За да успеете ще трябва да бъдете находчиви и изобретателни и да работите в екип.

ЕКИПАЖ ОТ ДО 4-МА – Всеки екипаж, който се наеме с мисията, може да бъде съставен от минимум 2-ма и максимум 4-ма участника. Събери своя екипаж и резервирайте ден и час, в който да изпълните мисията.

ТОЧНО 1 ЧАС – Ще бъдете свързани със своите аватари за 1 час. Това в времето, с което разполагате, за да разберете какво се е объркало и да спасите вселената от най-голямото бедствие.


Целогодишно

София

Според избрания вариант

60 мин.

95 лв.

- +
Брой ваучери
Добавено в любими
Browse Wishlist
Код: 613 Категории: ,