потопи се в света на тайните
 

специално предложение

В света на тайните – Стая на загадките по избор

out of 5

Преживейте забавление от ново поколение в света на тайните! Насладете се на детективските си умения и разгадайте стаята. Надскочете себе си , разкрийте възможностите си. Тайните не могат да останат пазени за дълго. Подложете мисълта си на изпитание, забавлявайте се и излезте като победител.
Подарете изживяване, което ще се помни дълго!

Избери своя вариант за преживяване!

Изчистване

За участие в играта, не е необходима предварителна подготовка или специални умения, всичко, което е необходимо на играещите се намира в стаята. Чрез използването на логическо мислене те трябва решават нестандартни загадки, да откриват тайни помещения, да намират ключове и мистериозни предмети, да разшифроват кодове.

Макар и свързани двете пространства имат своя собствена, уникален атмосфера, която прави преживяването истински достоверно. Която и от двете стаи да изберете, ексклузивното изживяване е повече от гарантирано! Пространствата са оборудвани със специално създадени за целта мебели, които придават страхотна автентичност на интериора и ви потапят в сюжета на сто процента.

Преживяването включва:

  • Игра за 4-ма,  5-ма или 6-ма;
  • Избор между две различни стаи на загадките;
  • Снимка за спомен от преживяването;
  • Локация: София;
  • Валидност: 6 месеца от датата на покупка.

 

Първата стая ви потапя в света на фантастиката и ви вкарва в ролята на екип от учени от тайния научно-изследователски институт по изучаване на паранормални явления. Ръководителят ви изчезва мистериозно, а няколко дни след това вие получавате интригуващо съобщение от него. За да откриете професора и да му помогнете да се завърне вие трява да разгадаете всички тайни, които се пазят в кабинета му. Внимавайте! Чуждопланетните агенти дебнат отвсякъде!

Втората стая  е своеобразно продължение на първата . Вие отново влизате в кожата на  екипа на професора от научно-изследователския институт, който трябва да открие своя ръководител. Този път мистериозното му  изчезване е свързано с друг секретен проект, по който е работил – метод за телепортация. Докато го търсите, вие попадате на секретната му лаборатория, която има иновативно и свръхмодерно оборудване. Задачата ви е да откриете и да стартирате контролера, който отваря протала към другия свят, да извършите пътуването  и да спасите професора.

 

 


Отзиви

Остави Отзив

1 review for В света на тайните – Стая на загадките по избор

Все още няма отзиви.

Бъди първият оставил мнение за “В света на тайните – Стая на загадките по избор”