Dextrophobia Rooms - Най-добрите ескейп стаи

В стаите на Декстрофобия, вашите близки ще се потопят в интригуващ сценарий, ще бъдат обградени и с автентичен интериор и ще получат невъзможна мисия. Играчите ще разполагат единствено с 60 минути, за да я изпълнят, а за това ще им бъдат необходими единствено тяхната съобразителност, креативност и отборни умения.

Сценариите, от които приятелите Ви ще могат да изберат са три:

  • Стая 1 – първата Стая на Тайните в България, посетена от над 15 000 души. В нея играчите ще се изправят пред изумителния гений на злия Д-р Арно. Те ще се озоват в неговата кървава лаборатория, където ще изпълнят загадъчни химически експерименти и освободят себе си и останалите похитени от злия учен, преди неговото завръщане.
  • Vol.2 – Second Generation стая изпълнена с високи технологии от бъдещето, в което се озовават и самите герои. В него, човечеството е поробено от върховен изкуствен интелект. Играчите ще трябва да се преборят с роботите, за да достигнат главния ИИ, където ще трябват да вземат решаващ за цивилизацията, бъдещето и тяхната мисия избор.
  • The Lost One – където главните действащи лица ще използват машина на времето, за да се преминават напред и назад през него, докато не създадат най-добрия възможен край за всички замесени в сюжета. За да постигнат това, в играта си, те ще преминат през тестова игрална зала, коледна уютна атмосфера и дори военен режим.

Преживяването включва:

  • Минимум 3-ма човека;
  • Избор между три стаи и три различни усещания;
  • Валидност на ваучера: 6 месеца от датата на покупка;
  • Локации: София; ул. Цар Самуил 50Б, ул. Кораб Планина 54,  ул.Хан Аспарух 53.

Целогодишно

София

Според избрания вариант

60 мин.

от: 75 лв.

Тип пакет
Изчистване
- +
Брой ваучери
Добави в любими