Испанска кухня и вино – Групов кулинарен курс

Ще поговорим за местните винени сортове и стиловете испанско вино, за характера и духа на испанската кухня и заедно ще приготвим свежо гаспачо, сервирано в ледена купа, тортия по кастилски, нахут с чоризо в чесново хлебче, задушени миди в херес с хамон, култовата волска опашка в червено вино и вездесъщата паеля от Валенсия. Ще завършим с бърз и фин десерт с къпини, карамел и кремсирене.

Преживяването включва:

  • Кулинарен курс "Испанска кухня и вино" за един;
  • Място на провеждане: гр. София, кулинарно училище МЕНЮ;
  • Лектор: Ивелина Иванова;
  • Продължителност: 6 часа;
  • Кулинарният курс се провежда по предварителен график в група

 

Меню:

  • Гаспачо, сервирано в ледена купа;
  • Тортия по кастилски;
  • Нахут с чорисо в чесново хлебче;
  • Задушени миди в херес с хамон;
  • Култовата волска опашка в червено вино;
  • Вездесъщата паеля от Валенсия;
  • Бърз и фин десерт с къпини, карамел и кремсирене.

 

Допълнителна информация:

  • Дата на провеждане: 17 ноември 2018 ( събота), от 10:00 до 16:00 ч.
  • Курсът се провежда при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 10;
  • Необходимо е да провериш наличността на места предварително;
  • Препоръчваме ти, непосредствено след получаване на ваучера, да направиш резервация за посочената дата на курса, тъй като местата се изчерпват много бързо;
  • Крайния срок, в който можеш да резервирате участие в курс е най-късно до 5 дни преди обявената начална дата на същия;
  • Заявена вече резервация за кулинарен курс не може да се отмени;
  • Валидност: 6 месеца от датата на покупка.

 

139 лв.

- +
Брой ваучери
Добави в любими