Наближава най- красивият празник в годината – 8 март!

Не само най – красивият, а най- специалният ден, в който всички ние се обръщаме с жест на благодарност и топлина към нашите любящи и грижовни майки. И да, един живот не стига, за да й се отблагодариш, но какво по- хубаво от това да подариш време за самата нея, в което да усети какво е да бъде обгрижвана!

Освен прекрасен букет цветя, ние ти предлагаме един нестандартен начин да й покажеш, че е най- специалната за теб.

 

Зa любителката на спа преживявания

Няма как да не започнем със Спа преживяванията, а именно пакетът „Усещане за жена“, по време на който тя ще бъде обгрижвана и заредена при едни от най- добрите специалисти в сферата. Ако пък е любителка на по-южните терапии, то тогава нека се пренесе в по-екзотичен свят чрез спа пакет „Exotic”. Нима има жена, която да не обича да я глезят с козметични и релаксиращи процедури?! Няма да сгрешите, ако заложите на този вариант.

Когато готвенето е удовоствие… с чаша вино в ръка

Какво по-вкусно ястие от това на мама? Всеки ден тя се старае да зарадва семейството с вкусна вечеря, а защо да не научи тънкости и различни рецепти от професионалист? При това не по задължение, а за удоволствие с чаша вино в ръка. „Гурме кулинарен курс по избор дава правото да избере между много различни кухни, които са непознати за нея! А след него ще е още по-вдъхновена да приготвя вкусотии за всички.

Ако мама е екстремна…

Търси ли постоянно варианти за нещо различно? Иска ли едно ново, красиво и незабравимо изживяване? Подари й криле! Нека усети свободата на птиците и изпита истинско удовлетворение.

Предлагаме ти „Полет с парапланер над Витоша“ , с който ще й помогнеш да разчупи сивото ежедневие и ще се зареди с енергия. Определено ще има какво да разказва!

Ами ако е артистична?

Не само е шила заедно с теб дрехи за куклите или пуловер за студените дни, а това е нейно призвание. Нека отдели време за своето хоби, Wishio ти предлага възможност за направа на бижу, ръчно изработена лампа или пък нека просто потанцува любимите си танци! Съобрази пакета с нейното време и предпочитания и няма как да не уцелиш в 10-ката!

За стилната дама

Обръщайки внимание на всеки член от семейството, жената често забравя за самата себе си. Помогни й да намери собствения си стил чрез персонален цветови анализ Разкрий себе си“  или й подари лукса да избере сама стила на своята персонализирана чанта, която да е в унисон с нея в ежедневието, а инициалите по нея да носят нейната отличителна черта.

 

Тези идеи са само началото…

Ако в тях, не откриваш нейната идентичност, то тогава може да разгледаш на www.wishio.bg, където със сигурност ще откриеш най-добрия и интересен подарък.

И не забравяй…най-важното е да направиш жест, с който да изразиш своята благодарност и загриженост, защото тя никога не е спирала да раздава обич и топлина! Заслужава го!


Здравейте, Wishio-вци! Нашият екип стартира годината с точни попадения. Бяхме поканени от любезните ни партньори от Стрелкови клуб „Левски“, за да усетим сами „Адреналина на стрелбището” . Няма как да не Ви споделим емоциите, които и тази сутрин усещаме във въздуха. БЕШЕ СТРАХОТНО!

Поредният работен ден, осемнадесет часа, вместо всеки да поеме към дома си, ние затворихме лаптопите, разпределихме се в две коли и газ към другия край на София. Някои от екипа знаеха какво ги очаква, а други нямаха никаква идея. Пристигнахме на Герена, влязохме през Главния вход, а Стрелбището е точно от ляво.

Пристигнахме в 19:15, бяхме посрещнати от любезните инструктори, регистрирахме се с личните си карти, всеки получи по една мишена с името си, взехме по едни антифони и влязохме за инструктаж (и то какъв!).

Екипирани с необходимите защитни средства се подредихме пред мишените. Тогава разбрахме, че всъщност това е нашето малко екипно състезание. Всеки  имаше по 10 пробни изстрела, за да усети оръжията, тъй като на повечето ни беше за първи път. Следващите  бяха върху надписаната мишена, която после определи победителите. Инструкторите бяха неотлъчно до нас, така че безопасността беше гарантирана.

БУМ-БУМ-БУМ! Беше малко страшно (за дамите), но след като опитаха, разбраха че няма от какво да се страхуват и с всеки изстрелян патрон всяка ставаше все по- смела. Мирис на барут, гилзи по земята и приповдигнато настроение:

Най- приятната изненада беше, че имахме  специално награждаване, а  медалите ни бяха гравирани с фирменото лого и днес вече красят офиса ни. Тъй като за нас мнението на клиентите ни е с изключително важно значение, всеки от нас сподели емоциите си.

Емоцията беше страхотна. В началото изпитах малко страх, но след това ме
завладя приятната емоция.Адреналинът определено ми се повдигна,когато
стрелях,най-вече с пушката.С удоволствие ще използвам наградата си и ще
отида да стрелям пак !
– Бети

„Винаги съм искала да опитам, но никога не е звучало достатъчно привлекателно, за да се реша и да отида сама, но вече е сред любимите ми занимания през свободното време!“ – Весела

Интересното беше, че преминаваш през различни емоции. Първо те е страх, после се вълнуваш, усещаш адреналин и тръпка, а за финал удовлетворението, че си излязал от комфортната си зона.“ – Ани

Супер яко беше!“ – Стефан

Изненада, ентисуазъм, несигурност, готовност да се справя, вълнение,
вдъхновение, гордост, удовлетворение
“ – Хриси

Началото беше страх и несигурност, за това което ме очаква, а след като изстрелях първите изстрели ми допадна новото усещане. Хареса ми различната тръпка, доброто отношение и емоцията с колектива.“ – Катрина

И цялото това удоволствие завърши с чаша вино и разкази за емоциите на всеки от нас!


Искаш да си купиш щастие? Науката предлага ясно решение: по-добре инвестирай парите си в преживявания, отколкото в най-новия смартфон. Това твърдение важи с пълна сила и за правенето на подаръци. Ако наистина искаш да зарадваш близък човек и да го накараш да се почувства специален, ще имаш по-голям успех, като му подариш едно страхотно преживяване.

Проучвания доказват няколко причини, поради които преживяванията ни правят по-щастливи – независимо дали ги купуваме за себе си, или подаряваме на половинката си адреналина от скачане с бънджи. Прочети повече

Привет! Казвам се Ана-Мария и съм маркетинг стажант в Wishio. За мен е важно да помагам на хората да оценят малките неща от живота. Обичам да пътувам и да научавам нови и интересни неща !