Св-АД-бен подарък!? Търсенето на подарък за сватба никога не е било по-лесно

Поканен си на сватба, а все още нямаш идея какво да подариш на младоженците? Времето минава, а ти ровиш в сайтовете за идеи за подарък за сватба, но нищо не ти допада. Има го и момента, че например, младоженците не са ти толкова добре познати или познаваш само единия много добре, а все пак подаръкът трябва да е за двамата.

Нямат предварително обявен списък с желания. Притесняваш се да не подариш нещо, което е купено от още поне трима поканени, а не ти се иска да връчиш безлична гифт карта за някой магазин за техника.

Предполагам, вече си преровил дори „БГ мама“ за идеи за подарък за сватба, но всичко ти се струва тривиално. Вероятно те тревожат и мисли каква е най-подходящата сума, която можеш да отделиш за подарък и дали ще изпъкне на фона на останалите. Продължавай да четеш, за да получиш отговори на повечето си терзания!

Замисли се за момента на подаряването. Младоженците са в шок и ужас, гладни и изморени, искат само да поседнат за малко, а трябва да минат през 100 човека (може повече) за поздравление и получаване на подаръци. Взимат каквото им се даде без да мислят много, като целия куп с подаръци остава на страни. Обаче на другата сутрин започва разглеждането на „съкровищата“ и отварят поредната картичка от която пада сума и вероятно си мислят „Хъм, от Петрови 200лв.. Живи и здрави да са!“ И дотам! Подарък, който след 2 часа няма да помнят от кого е..

Не искам да кажа, че това не са хубави подаръци, просто са недообмислени. Такива, които ще забравиш след малко.Такива, за които после няма да ти звъннат да ти кажат „Еее, беше наистина страхотно“. Това са подаръци, в които не е вложена мисъл за младоженците, а просто е подарено нещо, с което да минеш без много да се занимаваш, мислейки си, че хората на сватба са поканени основно заради парите, които младоженците ще получат.

Да Подариш не само Подарък, но и Отношение

Ние сме тук за да настояваме да не бъдеш като останалите и да вложиш част от себе си в това, което ще подариш, за да не си поредния гост с безлична сума в плик или този с  комплект с чинии, който вероятно ще бъде преподарен. Да, в началото ще си кажеш, че сигурно вклюбената двойка ще има нужда от пари, за да построи семейния си живот. И е така. Но като си представиш, че две трети от гостите ще ги зарадват със сума в плик, няма нужда да се притесняваш за тях.

Щом продължаваш четеш значи си тук за да разбереш кой е най-добрият подарък за сватба. Сега ще ти издадем. Преживяване за двамата, разбира се! Ако си запален по идеята, представяме ти няколко уникални подаръка – преживявания, с които младоженците няма да останат разочаровани. Хубавото е, че отговарят на всеки тип двойка, така че няма шанс да не не ги припознаеш в поне едно от тях.

Подари мини меден месец

Зарадвай новото семейство с малка почива след цялата паника покрай сватбата като ги зарадваш с уикенд бягство от града. Време само за тях. За тези два дни ще успеят да се отпуснат в компанията на другия. Ще бъдат посрещнати в специално аранжирана романтична обстановка в стаята си, а с отношението на нашите партньори от комплекс Тракиец (линк) няма как да не се почувстват като на мини меден месец. Ще отпразнуват пристигането си с кошница плодове и шампанско, а на следващия ден могат да пояздят красивите коне в комплекса и да се насладят на спа ден за двама. На територията на Тракиец ще могат да посетят и винарната им и да се насладят на чаша хубаво вино. Ако предложението ти се струва достатъчно подходящо за подарък за сватба, директно можеш да научиш повече за него тук

В случай, че си любител на материалните подаръци, можеш да зарадваш двойката с мини масичка за закуска в леглото, за да може да се глезят взаимно в спокойните съботни дни. На нас тази много ни харесва и я споделяме с теб.

Романтика в небето за двама. Подари полет с парапланер

Ако двойката, на чиято сватба си поканен е от тези адреналинови маниаци, си попаднал на точното място! Предлагаме да ги зарадваш с полет с парапланер. Но не какъв да е, полетът е синхронен, така че влюбените ще се реят из небето на два парапланера един до друг и ще се наслаждават на красивите гледки от птичи поглед. Преживяването е супер подходящо за двойки, който обичат да споделят едновременно романтични и пълни с адреналин моменти. Като подарък, двойката ще получи и заснемане на полета, така че винаги може да си припомни момента, което го прави подарък за сватба, който никога няма да забравят!

Запечатай спомена с Поп арт портрет на младоженците

ПОП-АРТ КАРТИНА

Следващият подходящ подарък за сватба е малко нестандартен. Сега ще ти разкрием как да направиш празника на младоженците незабравим. Само внимавай да не привлечеш цялото внимание, че може да има сърдити 😀 За целта ще трябва да намериш подходяща снимка на двойката, след това нашите партньори от Поп арт Портрети ще ти помогнат да направиш истинско шоу пред всички гости. Младоженците ще получат в сватбения ден от теб платно, на което ще нарисуват нещо любимо. След това ще отлепят предварително поставения слой и отдолу ще се покаже техния портрет. Гарантираме, че ще има много снимки с твоя подарък! Разгледай преживяването тук

Винаги можеш просто да им поръчаш тяхна карикатура, ако нямаш намерения да привличаш внимание 😊

Стрелба за двама

В случай, че на малдоженците им е отвътре да се състезават постоянно, те съветваме да ги зарадваш със стрелба за двама на стрелбище Герена. Нашите организатори ще им покажат тънкости при стрелбата, информация за правилна стойка и най-важното как да са по-точни от другия. В края на преживяването ще стравняват своите мишени и дори ще могат да си ги вземат за вкъщи. Ще могат да се насладят и на питие в компанията един на друг и да поспорятт кой е „слабака“.

Кралска спа неделя

Ако мислиш, че след всички сватбени приготовления младото семейство ще се зарадва най-много на грижа за самите тях, препоръчваме СПА за двама. Няма как да не си починат след такова преживяване. Ще се потопят в ухайна вана, ще се насладят на истински тайлански масаж, а след процедурите ще се приберат „размазани“ от кеф. Въпреки, че подаръкът е доста лесен да го измислиш, не всеки се сеща когато трябва да подари нещо и то бързо. А, кой би върнал такъв подарък?

Kулинарен курс за двама в техния дом

Ще ти разкажем за един нетипичен подарък, а именно за кулинарен курс, но не какъв да е. Курсът ще се проведе в уюта на дома на младоженците. С помощта на един от Топ готвачите в България, младото семейство ще получи множество идеи и наставления как предварително избраното меню да се превърне в иделната вечеря. Ще могат да изберат темата на менюто и след това да се насладят на творенията си.

Ако смяташ, че още не са стигнали нивото да участват в кулинарен клас, винаги можеш да подариш симпатична кулинарна книга на младоженците с рецептите, от която да потренират преди курса.

Гифт карта

В случай, че искаш младото семейство само да си направи подарък за сватбата, но с твоя помощ, съветваме да разгледаш гифт картата Wishio. Тя, както и всяко едно преживяване Wishio, пристига в снежно бяла луксозна кутийка. Гифт картата ще опаковаме и доставим при теб, а от теб ще очакваме само да оставиш най-искрените си пожелания към двойката.

Да потанцуваме

Завършваме с преживяване подходящо за подарък за сватба в случай, че си много близък на младоженците, например част от семейството (или даже някой от тях) и знаеш, че ще има нужда от изненадващ първи сватбен танц. Стилът и песента се избират предварително, а в рамките на три часа и с помощта на нашите партньори от Dance Academy няма как да не успеят да се подготвят за шоу. Подаръкът е подходящ и за „разчупване на леда“ на самото празненство, защото  младото семейство ще даде добър старт на вечерта.

Надяваме се да сме ти помогнали в избора на подарък за сватба. Искаме да знаеш, че ние от Wishio винаги ще ти помогнем да изненадаш любими за теб хора, независимо от повода. A на теб ще оставим честта да обереш увациите!

Не пропускайте!