8 причини да подариш преживяване за рожден ден

Как да направиш незабравим подарък за рожден ден?

Отново наближава рожден ден на твой близък или приятел, а ти вече си изчерпан откъм идеи, защото се познавате от малки или сте в едно семейство. Всяка година се опитваш да си оригинален и да покажеш, че те е грижа, но идеите за подарък за рожден ден свършват. Според проучвания човек има около 10 истински приятели в даден момент от живота си. Под истински разбирай такива, с които си говорите и пишете постоянно, споделяте забавни моменти и се виждате често. Към тях нека добавим и броя на едно средностатистическо семейство. Или накратко, излиза, че всяка година трябва да имаш минимум 12-тина идеи за подарък за рожден ден на любимите ти хора. Допълнително трябва да мислиш за познатите си и за останалите празници в годината. Трудно, нали?

Ако досега не си избирал подарък за рожден ден, който е преживяване, в няколко реда ще се опитам да те убедя, че е по-добрата идея от колкото нещо, което ще събира прах на някоя лавица. А спомените ще останат завинаги! Чувала съм, че колкото по-възрастен става един човек, толкова повече споменът за нещо, което го е впечатлило, става по-силен и по-хубав. Затова и ние от Wishio „разпръскваме“ идеята за подаръци, които могат да се изживеят.

След като допълнително се аргументираме, ще ти помогнем да се ориентираш в избора на подарък преживяване за рожден ден, защото сме убедени, че в това сме много добри.

Защо да избереш преживяване за подарък за рожден ден?

Изчерпан си от към идеи

Няма такова нещо, като „вече всичко съм подарявал“. Хубавото на това да подариш подарък за рожден ден, който е преживяване е, че ако първия път на получателя му падне шапката от изненада и умира да опитва още и още, можеш да повториш процедурата с избора и да го зарадваш с различно преживяване за следващия рожден ден. Живеем във време, в което всички са любопитни и жадни за изживявания. Освен за да пробват нещо ново, за да има с какво да се похвалят, разбира се. А още по-хубавото е, че този тип подаръци никога няма да се изчерпат, а напротив само ще се развиват.

Защото можеш да подариш спомен

Предполагам, винаги си искал да направишподарък, който ще остави такъв спомен, не само у получателя, но и у всички, които присъстват на рождения ден. Споменът ще бъде не само при получаването, разбира се, ами и след като бъде преживян. Подаръкът показва внимание в избора, защото е предназначен за конкретен човек с конкретни интереси.

Хубавото на такъв тип подаръци за рожден е, че и ти и получателя след това ще бъдете звздите на събитието. Ти ще получиш страшно много комплименти за избора и въпроси от типа „Как се сети за това?“, но и самия получател ще бъде разпитван кога ще го ползва, дали ще направи много снимки и ще показва и тн.

Персонализиран подарък

Да подариш преживяване на някого означава да го познаваш добре. Ако искаш да оставиш такова впечатление, помисли на какво би се зарадвадвал най-много получателя и действай. Ако си мислиш, че такъв тип подаръци не са персонализрани за получателя, веднага ще те оборя. Освен със самия избор на преживяване, можеш да покажеш на получателя, че истински те е грижа и му желаеш само най-доброто - остави послание.

За да споделиш момента

Не звучи ли супер, рожденикът да може да сподели подаръка си с теб или с друг любим човек. Не е егоистично да подариш нещо, в което ти самия можеш да участваш, защото така ще покажеш на получателя, че искаш да прекарвате повече време заедно и то в търсене на нови приключения. И те съветваме да е преживяване, което или уцелва и двамата по вкус или основно рожденика, защото колкото и да е хубаво, може да не е „неговото“. Лично, бих подарила преживяване за двама на човек от семейството си, ако не сме се виждали дълго време, но вътрешно в нас си се обичаме, а нямаме възможност да се виждаме често.

Защото искаш да сбъднеш мечта

Може би най-основната причина да се насочиш към преживяване като подарък за рожден ден е да сбъднеш мечатата на любим човек, на който по една или друга причина не му стиска да го направи сам. Гаранция, че в пърия момент ще се стресне, но след като опита ще стане по-отворен да изразява себе си и да опитва нови неща. За целта е нужно да се сетиш за всички желания, които получателят е изричал под носа си от притеснение, че никога няма да се случат.

Подходящ е ако твой колега има специален ден

Изборът на подарък за колега винаги е бил труден. Е, поне за тези, които не го познават добре. Но винаги има поне двама-трима, които постоянно са в обкръжението му. Ако скоро твой колега има празник, изненадайте го групово с преживяване за подарък за рождения ден. Със сигурност няма да очаква, като знам как се събират суми в пликове и картичка с пожелание от почти непознати. Хубавото, е че дори няма да похарчите много. Всеки ще успее да участва в подаръка със скромна сума, но накрая ще подарите нещо незабравимо и то от целия екип. Даже можеш да поръчаш подаръка и в същия ден!

Ако се стараеш да пазиш природата

Мислиш, че няма нужда да си подаряваме вещи с неясна съдба дали някога ще се използват и искаш да пазиш обкръжаващия ни свят? Тогава се ориентирай към подарък, за чиято изработка няма да пострада нито едно дръвче, а именно електронен ваучер за преживяване. Е, разбира се ако смяташ, че изпращането на подарък за рожден ден по имейл не е най-милия жест, винаги можеш да добавиш и електронна картичка в него.

Подарък за рожден ден според личността на рожденика

Както обещах по-горе, следва по-забавната част, а именно да ти предложим няколко свежи идеи за подарък за рожден ден, които са преживявания. Предложенията са разделени на типове, така че по-лесно да се ориентираш спрямо рожденика. И не забравяй, Wishio разполага с портфолио от над 250 преживявания, затова не се ограничавай и разгледай останалите.

Ако обича да пътува през уикенда

Зарадвай получателя с незабравими 2 дни в Ковачевица за двама. Нашите партньори от къща за гости Веско и Сузи ще го посрещнат все едно си е у дома, ще го нагостят с типични за региона гозби и ще опита от хубавото им вино. Също в околността може да посети църквата с най-високата кула в Родопите, водопада и синия вир, параклиса Св. Георги, екопътеката до с. Рибново, река Канина, местността „Кози Камък“, Ризовата пещера и други!

Ако земята не му стига

Ако рожденикът обича адреналиновите емоции, зарадвай го с полет с моторен парапланер. Полетът се случва в близост до София, така че няма как да не се възползва, ако наистина е фен. По време на полета ще  види забележителностите в района от птичи поглед, а след това ще получи видео запис за спомен. А за следващия рожден ден може да опита нещо още по-ектремно.

Ако обича да създава изкуство

Ако рожденикът си пада по това да твори с ръцете си, винаги можеш да го изпратиш на курс за изработка на бижу. Ще има три различни урока с 3 различни теми, така че след това с наученото от курса сам ще може да изработва бижута за себе си и за приятели. Е, курсът е може би е подходящ повече за дами, но можеш да разгледаш и останалите ни АРТ преживявания тук 

Ако от малък мечтае да стане пилот

Ако твоят човек винаги е бил само пасажер по пътнически самолети, сега е моментът да го изненадаш с полет-урок на самолет Cessna. По време на урока ще коминукира с главния пилот, ще види Плевен от високо и дори ще поеме упралението.

Ако обича да се грижи за себе си

 В случай, че рожденикът обича спокойните изживявания, ще ти разкажем малко за идеалния подарък за рожден ден. А именно, няколко часа спа. Да, може да звучи банално, но всичко зависи от това къде ще го изпратиш. Нашите партньори от Тай спа ще го/я посрещнат в приятна Тайландска обстановка, а след това ще се наслади на детокс вана и масаж на цялото тяло с арома масла. Ако рожденикът е твоята мила мама, ти предлагаме заедно да отидете на спа за двама. Виж останалите преживявания от категорията Спа и Красота 

Ако е фен на сладкото

Изпрати рожденика и негов близък (стискай палци да си ти😊) на дегустация на шоколад  придружена с подходящото за целта вино. В центъра на София и в уютна обстановка ще има възможността да опита 8 различни вида шоколад, като за всеки ще бъде разказано по нещо. Дегустацията е индивидуална, а в края и ще получи подарък.

Каквото и да решиш искаме да ти кажем, че ние от Wishio винаги сме на линия за съвети що се отнася до правенето на подаръци и изненадите. На теб оставяме само да направиш избора и да впечатлиш, а ние обещаваме, че подаръкът ще е при в точното време.

 

Не пропускайте!