Подарък за приятелка? – Подари време заедно

Всеки път една и съща ситуация – отново нямаш идея как и от къде да избереш подарък за приятелка. Трудното в случая е, че е не коя да е твоя приятелка, а най-добрата. Тази, с която се познавате от малки, знаете си кътните зъби, всичките гаджета и дори да не се виждате толкова често колкото ти се иска, си знаете, че сте две неразделни части. „Мерите“ приятелството в хубави и лоши моменти, дори само с едно "здравей" в месинджър, но такова - в най-правилния момент. И затова, независимо от повода, или дори да няма такъв, трябва да показваме отношението си към този човек винаги по специален начин.

Колко е трудно да я изненадаш?

Трудното при търсене на подарък за приятелка, и особено ако е от най-близките ти, е че толкова добре се познавате, били сте заедно на милион места, знаеш какво вече е правила, знаеш какво е получавала досега за празниците и си изчерпана от идеи как да я изненадаш. И още нещо, толкова сте си близки, че като я попиташ какво би искала да получи за празника, винаги ще отговори, че си има всичко и да не мислиш за подаръци. Само прави нещата още по-сложни за теб. Но нали ти е най-любимата, не можеш да и подариш нещо колкото да замажеш положението.

Ние от Wishio, като принц на бял кон пристигаме с над 300 идеи и предложения за подаръци, без значение от повода. Не се хвалим, просто искаме да ти кажем, че няма да сбъркаш ако разгледаш уникалните ни идеи за подаръци, защото със сигурност ще намериш подходящия за твоето друго аз a.k.a най-добрата приятелка. На всичкото отгоре, преживяванията ни са разделени в шест категории, които отговарят на най-познатите типове хора, така че много бързо ще се ориентираш в избора си.

Как да намеря идеалния подарък за приятелка?

Wishio стои зад мнението, че времето прекарано с най-близките ни хора и приятели е най-добрият подарък, с който можеш да изненадаш. Защото приятелството се мери с всички места, които сте обиколили, с всички караници и моменти, в които мислено си отсичала главата на най-добрата си приятелка, моментите на „изтрещяване“, за които не се говори 😊 и т.н. Доказателство, че си държим на за темата за времето прекарано заедно са предложенията, които набързо ще ти представим в случай, че нямаш особено много време да умуваш как да направиш уникален подарък за приятелка. Но, преди това ще ти изброим защо идеята за преживяване за двама е толкова добра:

  1. Няколко часа насаме по женски
  2. Още едно уникално местенце, на което не сте били заедно
  3. Много снимки, с които да се похвалите
  4. За подкрепа (ако твоята дружка си пада по екстремните изживявания или пък е от срамежливите)

 

Ако скочиш ти, скачам и аз – Бънджи скок за двама

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако твоята мила прителка винаги си е мечтала да полети, дори за няколко секунди, но не е имала смелостта да го направи, подари и незабравим скок с бънджи. По-забавното е, че скокът е за двама. И тогава няма мърдане. Страх не страх - ще се надъхвате взаимно. За няколко секунди свободно падане ще си покрещите, а след това ще се посмеете една на друга коя е по-голямото шубе.

Хубавото на този скок е, че ще можеш да избереш удобна локация. Остава само да съберете смелост, а нашите колеги от AX! Спорт ще ви екипират за това приключение. Накрая ще получите и заснемане на скока, за да не забравяте важните моменти.

Приключение в космоса – VR стая на загадките

 

 

 

 

 

 

 

 

В случай, че твоята добра приятелка си пада повече по приключенията, а не толкова по адреналина, любопитна е, обича загадките, търси нови предизвикателства и е обиколила всички екскейп стаи, но никога не е била на VR ескейп руум – ами, поздравления! Току що откри точния подарък за нея! Заедно ще се пренесете в аватари на космическата станция Идън, която изследва портал към друга вселена. Свързани със своите аватари, ще разполагате точно с един час да спасите света. Ще бъдете екип и ще трябва да сте доста находчиви за да спасите света от най-голямото бедствие.

Арт терапия за двама – Рисуване и вино в Dali Vino

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако търсиш подарък за приятелка, която си пада повече по изкусвтото и по начало си е арт личност, препоръчваме да я заведеш при нашите приятели от арт ателие Dali vino. Там, само за няколко часа в супер уютна обстановка и с най-милите организатори, ще се насладите на урок по рисуване на картина, която предварително сами ще изберете. Спокойно, не е нужно да сте художници, винаги има първи път. Във вашия случай, ще получите необходимата помощ от Dali vino за да нарисувате това, което сте избрали. И да не пропусна, ще се насладите и на хубава чаша вино докато творите!

Релаксиращ педикюр за дамите – спа процедури за двама

 

 

 

 

 

 

 

 

Мислила си си, че е добра идея, както се случва във филмите, да отидете с приятелка за малко спа. Ако девойката обича да си почива и да релаксира, какъв по-добър вариант от това да го направите заедно. Нашите колеги от Thai spa ще се погрижат за вида на стъпалата ви, а след това ще можете да изберете лак с актуален цвят за педикюр. Процедурите ще завършат с традиционен тайландски масаж на крака и ходила, след който ще се чуствате все едно стъпвате върху облаци. И разбира се, най-важното е, че ще имате няколко часа насаме за да си поговорите обстойно.

От фермата към трапезата – Домашно приготвен обяд или вечеря в Cottage Farm

 

 

 

 

 

 

 

 

А ти знаеше ли, че в близост до Самоков в с. Алино преди няколко години една двойка от Англия пристига в нашата страна, за да живее истински фермерски живот? Говоря за Тина и Кевин, много симпатични хора, който решават да съчетаят приятното с полезното, като постоянно се запознават с нови и интересни хора, които приемат в своя дом.

Заинтригува ли се? Колко му е, грабвай твоята любима приятелка и се насладете на няколко часа в света на идилията в с. Алино. Освен, че ще имате времето да опознаете Тина и Кевин, ще се запознаете с всички животни от тяхната ферма и ще се насладите на тристепенен фермерски обяд. Ще опитате и от домашните им напитки, хляб и вино.

Не се виждате толкова често?

И както споменах по-горе, това че сте най-близките приятелки не означава, че имате постоянно възможност да се виждат често. Ние от Wishio.bg сме помислили и за това. Всеки ваучер за преживяване е с валидност 6 месеца, така че няма как да изпуснете момента да се видите подобаващо.

Ако наистина нямаш времето на търсиш най-оригиналния подарък за приятелка, остави избора на самата нея. С Wishio gift card ще може да избира сред над 300 уникални преживявания, а самата карта ще получиш в супер сладка бяла кутийка Wishio, така че няма да има нужда дори да опаковаш. В случай, че трябва да го получиш точно сега, винаги можеш да избереш електронен вариант на ваучера, за да пристигне при теб веднага.

Независимо дали трябва да изненадаш някого за празника или просто искаш да подариш усмивка без повод, знай, че винаги сме насреща да ти помогнем за да избереш идеалния подарък. Защото за нас да подариш емоция, време с някого и уникално изживяване е не просто работа, а начин на мислене.

 

 

 

 

Не пропускайте!