Най-добрият гайд към избирането на перфектния коледен подарък за мъж

Търсиш коледен подарък за мъж? Няма да търсиш повече!

Ако избирането на коледен подарък за мъж представлява проблем за теб, то си попаднал на правилното място. Само за няколко минути, ще се сдобиеш със селекция от чудесни идеи за тазгодишните коледни подаръци за мъжете в живота ти (независимо дали самия ти си мъж или жена). Освен това ще ти издадем тайната рецепта как да сведеш избора спрямо личността и интересите на представителя на мъжкия мол.

Търсенето на подарък за мъж, дори такъв, който познаваш добре, често се превръща в кошмар. А в случаите, когато трябва да избереш подарък за мъж, който не познаваш толкова добре, нивото на затруднение може да излезе извън контрол и то не само за купувачите от другия пол. Самите мъже не обичат да се занимават да избират и купуват подаръци, независимо дали са коледни или други, за други мъже. Ние мъжете знаем най-добре от всички колко специфични могат да са собствените ни вкусове и колко трудно може да е за някого да ни купи подарък, който наистина да харесаме.

Отговори на въпросите по-долу и ще видиш, че не само ще направиш собствения си живот по-лесен, но и коледните подаръци за мъж, които ще подбереш, ще бъдат оценени и запомнени. В края на краищата, избирането на коледни подаръци трябва да бъде приятно занимание, а не задължение, което се класира наред с посещенията при зъболекаря! И за да ти помогнем за всеки въпрос ще предложим и чудесни идеи за коледни подаръци, които наистина ще се откроят.

Отговори на тези въпроси, за да избегнеш грешки и да удариш джакпота когато стане въпрос за избора на коледен подарък за мъж!

1. Дали той наистина ще оцени още една бутилка в домашния минибар? И знаеш ли точно какво питие да избереш?

Ако можеш да отговориш с „да“ на тези въпроси, тогава може би имаш късмет. Ако въпросният мъж е голям фен на уискито, виното или друг вид питие, тогава има голям шанс да оцени една специална бутилка за колекцията си.

Бъди сигурен, че няма да си сам във взимането на очевидното решение за бутилка или нещо хубаво за Коледа. За по-добра, далеч по-оригинална и запомняща се алтернатива, която е на същата тема, защо пък не го изпратиш на дегустация? Или, ако харесва бира - може даже да се научи как да си направи собствена и да се прибере вкъщи с личен запас.

Разгледай тези уникални опции за коледни подаръци за мъже, на които да се насладят на любимите си алкохолни напитки! И един вариант за тези, които предпочитат чай!

идеи за коледен подарък за мъж - да стане пивовар за ден

Еднодневен урок по правене на бира

коледен подарък за фен не уиски

Уиски дегустация за двама

дегустация японски чай

Дегустация за двама на висок клас зелен японски чай

И тези са само част от многбройните възможности, които Wishio предлага за ценителите на висококачествените питиета. Разгледай и останалите (link) линк за какво?

 2. Харесва ли коли или скоростно шофиране на предизвикателни терени? Можеш ли да си позволиш и готов ли си да му купиш нова кола?

Ако си отговорил с „да“ както на първата част на въпроса, така и на втората, сигурно не ти трябва нашата помощ. Ако му купиш нова кола със сигурност ще спечелиш тази Коледа! От друга страна, ако отговора на първата част е бил „да“, а на втората „не“, то тогава поздравления - ние имаме фантастични предложения за подаръци, които биха се харесали на всеки мъж със страст към шофирането.

управление на пистов автомобил идеи за подарък за мъж

Top gear - Управление на пистов автомобил

ATV уикенд в огняново

Разходка с АТВ около Арбанаси и Велико Търново

пилотиране на пистов автомобил lotus

Усети скоростта - Пилотирай истински пистов болид Lotus Elise

top enduro приключение

Приключение с най-новите модели Enduro мотоциклети

Виж и останалите ни коледни предложения за мъже, които обичат да са „бързи и яростни“, налични в Wishio в категорията адреналин.

3. Обича ли да похапва или пък да готви?

Всяко правило си има изключения, но в този случай малкото такива със сигурност доказват, че мъжете обичат да си хапват. Това сигурно е и причината защо доста от тях обичат и да готвят. Фактът, че комплиментите за кулинарните ни умения чешат егото ни, е допълнителен бонус.

Ако отговорът на въпрос 3.) е „да“ и търсиш уникален и запомнящ се подарък за човек, който се наслаждава на храната – независимо дали само консумира или ще я създава - тези идеи са точно за теб! И както и много други от нашите Wishio преживявания - повечето от тях са за двама. Така че в зависимост от отношенията ти с мъжа, за когото купуваш подарък, това може да е нещо, от което и ти се възползваш.

кулинарни курсове ваучер подарък

Шеф за ден - Гурме кулинарен курс по избор

Идеи за Коледен подарък за любителите на вкусовете

Вечеря на тъмно с шеф Антон Дойчинов

частен шеф за парти вкъщи

Частно парти вкъщи с топ готвач на България

частен готвач във твойя дом

3 степенно меню приготвено във твойя дом от Шеф Дойчинов

4. Има ли страх от височини?

Ако отговорът на този въпрос е „да“, то тези Коледни идеи със сигурност не са за него! Но пък ако е „не“, това може да е един от най-запомнящите се подаръци, които той някога е получавал - за Коледа или за друг повод.

паратрайк подарък ваучер

Полет с паратрайк над София + видео и фотозаснемане

аква родео подарък ваучер

За тези, които винаги са искали да бъдат Аква мен - Аква Родео

ваучер подарък скок парашут

Тандем скок с парашут

полет урок с двуместен самолет

Авиаторът - Полет-урок с двуместен самолет 

И ако наистина искаш да го поглезиш разгледай за полет с частен самолет около София и полет с хеликоптер

5. Наистина ли си 120% сигурен, че знаеш размерите му, нуждите за гардеробни допълнения и, най-важното, вкуса му, когато става въпрос за дрехи и обувки.

Ако можеш уверено да отговориш с „да“ на този въпрос, можеш да разчиташ на купуването дреха като опция. Ако пък не можеш - избегни купуването на дрехи и обувки като чумата. Обикновеният мъж може и да не е любител на шопинга колкото жените. Но повярвай ми, ние сме също толкова придирчиви в избора на това, което носим.

Или… ако неговия вкус за дрехи е леко катастрофален и искаш да промениш това без да рискуваш сам да му купиш нещо, или пък ако обича да се облича добре и би оценил съвети за цветове и кройки, които биха отивали на цвета на кожата, типа на тялото и личния му стил - една консултация с имидж консултант би била чудесен, оригинален подарък.

В тази връзка, какво ще кажеш за цветови анализ, след който лесно ще може да се ориентира в избора на нюанси, които биха му отивали.

цветови анализ за него

Ако не си сигурен, че ще избереш правилните дрехи за него, знай, че всеки мъж има нужда от хубав костюм!

6. Има ли нужда да забави темпото и просто да релаксира, поне за малко? Или пък по принцип обича да е бавен и спокоен?

Ние мъжете сме известни като мързеливи. Репутация, която, поне според моето скромно мнение, е малко нечестна… през по-голяма част от времето. Може би понякога изглеждаме сякаш сме мързеливи. Но всъщност ние просто съхраняваме енергията си, за да сме напълно заредени и готови да действаме с пълна сила, когато най-много имаме нужда от това. Или нещо от този сорт…☺

За съжаление, някои членове на нашето братство се нуждаят от малко помощ когато стане въпрос за зареждане и готовност за действие. Те са толкова свикнали да бъдат в разгара си, че често се затрудняват в забавянето и релаксирането.

Други пък може и да са тръгнали по другия път и да свикнали на бавното темпо и бързото за тях да е предизвикателство. Какво да се прави…? Мъжете имаме силни навици!

И в двата случая, за мъже, които имат нужда да намалят темпото или тези, които са свикнали на спокойствието до степен, в която ще се пречупят ако всичко не се поддържа спокойно - това са нашите предложения за коледни подаръци. Някои от тях отново са за двама!

подарък ваучер за флотационна капсула

Нулирай Сетивата си! - Безтегловност във флотационна капсула

СПА за него подарък ваучер

Тайната на младостта за мъже - СПА преживяване за него

Винен уикенд Резиденция Тодоров

Винен уикенд за двама в Резиценция Todoroff

Горещо солено изживяване - Спа Ритуал за двама

Ваучер подарък Спа Двама

Един ден в рая - Спа Ритуал за Двама

7. Креативна душа ли е?

Креативните хора, както мъжете така и жените, често се чувстват най-спокойни и релаксират, когато създават нещо. Това е инстинкт, който има нужда да се подхранва, независимо в каква форма е изразена креативността. Поне е позитивен инстинкт, така че защо да не го подхраниш тази Коледа, ако отговора на въпрос 7.) е „да“? Ние имаме изобилие от възможности за креативни мъже тази година!

Различн интересни идеи за коледни

Вълшебството на Дърворезбата - Уъркшоп за двама

уроци по гитар ваучер подарък

За които тайно иска да стане рок-звезда - Уроци по електрическа китара

рисуване и вино

Рисуване и вино - Арт терапия за двама

И не забравяй да видиш останалите ни опции за коледни подаръци за креативни мъже

Убеден съм, всеки, който е преминал през горните 7 въпроса в търсенето на подарък за мъж,, не е стигнал до тук без поне няколко добри идеи, които наистина ще изпъкнат като добре премислени и запомнящи се подаръци. Ние в Wishio сме изцяло за подаряването на преживявания, тъй като мислим, че имат много предимства. И не случайно този тип подаръци са тенденция, ставаща все по-популярна с всяка изминала година.

Просто се запитай, помниш ли кой какъв материален подарък получи миналата година? Ами преди 3,5,10, дори 20 години?

Мога да се обзаложа, че помниш най-хубавите си преживявания от миналата година. Както и тези от преди 3,5,10, дори 20 години. И ние в Wishio вярваме точно в това. Преживяванията остават с тези, които ги изживяват.

Не пропускайте!