Плащане и доставка1. Избери преживяване и подаръчен сертификат

 

Луксозна подаръчна кутия

Поднасянето на подарък винаги е специален момент! Направете го истински незабравим с луксозната подаръчна кутия на Wishio! В нея, като бижу, на мека подложка е поставен подаръчния сертификат за избраното от Вас преживяване и с личното Ви пожелание към получателя му. Изберете един оригинален подарък и създайте незабравима емоция за любимите хора! Поръчки с луксозна подаръчна кутия, чието плащане е потвърдено до 17:00ч се обработват и изпращат по куриер в рамките на работния ден, в който са постъпили и се доставят на следващ работен ден.

wishio-white-box-layout-rev02

Подаръчен плик

wishio_voucher-2

Подаръчният плик е стилна опаковка за подаръчен сертификат от Wishio. Подходяща е за хора, които предпочитат непретенциозността при поднасяне на подаръци, което помага съдържанието му да изпъкне с още по-голяма сила. Поръчки с подаръчния плик, чието плащане е потвърдено до 17:00ч се обработват и изпращат по куриер в рамките на работния ден, в който са постъпили и се доставят на следващ работен ден.

Всеки подаръчен сертификат съдържа информация за избраното преживяване, уникален код, общи условия за ползване и лично пожеланиe (по избор). Получателят трябва да предаде последната трета част на ваучера (с общите условия и неговия уникален код) на организатора на преживяването при използване.

 

Електронен подаръчен сертификат

wishio_voucher-2wishio_voucher

Електронният сертификат представлява ваучер за подарък в електронен формат (.pdf) от Wishio. Получавате го на посочен от Вас имейл адрес, разпечатвате го и го подарявате! Поръчки с потвърдено плащане до 17:00ч се обработват и изпращат по имейл в рамките на работния ден, в който са постъпили.

Всеки сертификат съдържа информация за избраното преживяване, уникален код, общи условия за ползване и лично пожеланиe (по избор). Получателят трябва да предаде последната трета част на ваучера с общите условия и неговия уникален код и да го предостави на организатора на преживяването.


2. Начини на плащане

Заплащане на подаръчен сертификат на Wishio може да се направи по банков път, наложен платеж, с дебитна/кредитна карта през системата на ePay.bg, на каса на EasyPay, на банкомат (B-Pay) или с дебитна/кредитна карта.

При избор на заплащане на поръчен сертификат чрез наложен платеж (пощенски паричен превод), това се прави директно на куриера при доставката на сертификата. Работим с куриерска фирма Speedy, която оперира като лицензиран пощенски оператор и издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, която заменя издаването на фискален касов бон от нас. Повече информация може да видите тук.

При избор на плащане през EasyPay, като метод за плащане, ще бъдете пренасочени към сайта на EasyPay, където се генерира уникален 10-цифрен код за плащане. Плащане в офис на EasyPay в страната трябва да бъде извършено в срок до 28 часа, в който е активен платежния код.
За тази цел трябва да съобщите, че желаете да направите плащане към интернет търговец и да предоставите 10-цифрения платежен номер.
След получено плащане, ние ще Ви изпратим подаръчния сертификат по вече потвърдения начин и срокове за доставка.
Обслужващите каси на Easypay са над 2000 в цяла България. Вижте списъка тук.

При избор на плащане чрез банкомат, като метод за плащане, ще бъдете пренасочени към сайта на ePay.bg, където се генерира уникален 10-цифрен код за плащане. Плащане на банкомат през услугата B-Pay трябва да бъде извършено в срок до 28 часа, в който е активен платежния код.
Плащането през B-PAY може да се извърши от всеки банкомат, на който има активирана тази услуга. След поставяне на Вашата карта в банкомата, от менюто изберете Други услуги > B-Pay. Въведете код на Търговеца 60 000. В полето “Персонален код” въведете кода за плащане и потвърдете плащането.
След получено плащане, ние ще Ви изпратим подаръчния сертификат по вече потвърдения начин и срокове за доставка.
Списък на банкомати с активирана услуга B-Pay можете да намерите тук.

Заплащане на подаръчен сертификат по банков път може да бъде направено чрез банков превод или на каса, като посетите най-удобния за Вас клон, на която и да е банка и преведете дължимата сума по банковата сметка на „Уишио” ЕООД:

IBAN: BG90BUIB98881045394600
BIC: BUIBBGSF
Банка: СиБанк
Основание за плащане: Номер на поръчка

При избор на този метод за плащане, следва до 28 часа да извършите плащане чрез банков превод или да внесете сумата по нашата сметка с вносна бележка на каса в банка.
След получено плащане, ние ще Ви изпратим подаръчния сертификат по вече потвърдения начин и срокове за доставка.

За да направите плащане през системата на еPay.bg трябва да имате регистрация в сайта и дебитна или кредитна карта към профила Ви. През системата на еPay.bg могат да се правят плащания с карти Visa Classic, Visa Electron, Maestro, Master Card, Euroline, Борика. При избор на този метод на плащане, ще бъдете пренасочени към сайта на ePay.bg, от където трябва да следвате инструкциите на сайта.
След получено плащане, ние ще Ви изпратим подаръчния сертификат по вече потвърдения начин и срокове за доставка. Wishio не събира, съхранява и по никакъв начин няма достъп до информация за данните от картата Ви.

Плащането на подаръчен сертификат може да бъде извършено чрез кредитна карта или дебитна карта. Поддържани карти: Visa, Visa Electron, Maestro, Master Card и др.
– VISA
Visa е международна платежна система, която издава кредитни карти Visa и дебитни карти Visa Electron, които поддържат електронни плащания. Ако имате такава карта, можете да платите чрез системата ePay.bg, без да се налага да имате предварителна регистрация. След получено плащане, ние ще Ви изпратим подаръчния сертификат по вече потвърдения начин и срокове за доставка. Wishio не събира, съхранява и по никакъв начин няма достъп до информация за данните от картата Ви.

– MasterCard / Maestro
MasterCard е международна платежна система, която издава кредитни карти MasterCard и дебитни карти Maestro. Кредитните карти MasterCard поддържат електронни плащания. Ако имате такава карта, можете да платите чрез системата ePay.bg, без да се налага да имате предварителна регистрация.
Повечето карти Maestro не поддържат стандартните електронни плащания. Ако имате карта Maestro и искате да заплатите с нея, трябва предварително да я добавите в акаунта си в ePay.bg, за да може да направите онлайн плащане с нея. След получено плащане, ние ще Ви изпратим подаръчния сертификат по вече потвърдения начин и срокове за доставка.
Wishio не събира, съхранява и по никакъв начин няма достъп до информация за данните от картата Ви.


3. Срокове и условия на доставка

Доставката на подаръчен сертификат на Wishio се извършва в избрания срок и зависи от избрания вид ваучер:

  • Луксозна подаръчна кутия (стандартна доставка) – 15.00 лв.
  • Подаръчен плик (стандартна доставка) – 10.00 лв.
  • Електронен подаръчен сертификат – безплатна доставка
  • Добавяне на експресна доставка към подаръчен плик или луксозна подаръчна кутия – 5.00лв

Срокове и условия за доставка:

– Потвърдена и платена поръчка до 17:00 ч. всеки работен ден – стандартна доставка на следващия работен ден или в зависимост от графика на куриерската компания;
– Потвърдена и платена поръчка след 17:00 ч. – доставката се осъществява до 2 работни дни или в зависимост от графика на куриерската компания.
– Експресна доставка се завява до 11:30 ч. и важи само за гр. София, като доставката се извършва до края на работния ден.

Важна информация:

– Цената на доставката на подаръчен сертификат на Wishio е фиксирана и е еднаква за доставка до точен адрес и до офис на Speedy.
– Доставки се извършват в рамките на работното време: от понеделник до петък, 09:00–18:00 ч
– За доставка в същия работен ден, доставка извън работно време и в празнични и почивни дни – моля свържете се с нас за повече информация.
– Посочените срокове и условия за доставка от Wishio важат за територията на Република България. За доставка на луксозен подаръчен сертификат извън страната, моля да се свържете с нас за повече информация.

Wishio работи съвместно с куриерска компания Speedy, за да достави Вашия подарък.


4. Направи резервация

Когато получателят реши да използва своя сертификат за преживяване, няма нищо по-лесно от това! Той просто трябва да се обади на телефона, посочен върху сертификата, и да използва уникалния си код, за да направи резервацията.