Плащане и доставка1. Избери преживяване и метод за доставка на ваучера за него

 

Луксозна подаръчна кутия

Поднасянето на подарък винаги е специален момент! Направи го истински незабравим с луксозната подаръчна кутия на Wishio! В нея, като бижу, на мека подложка е поставен подаръчния ваучер за избраното от Вас преживяване и с личното ти пожелание към получателя. Избери оригинален подарък и създай незабравима емоция за любимите хора! Поръчки с луксозна подаръчна кутия, чието плащане е потвърдено до 17:00ч се обработват и изпращат по куриер в рамките на работния ден, в който са постъпили и се доставят на следващ работен ден.

wishio-white-box-layout-rev02

Всеки ваучер съдържа информация за избраното преживяване, уникален код, общи условия за ползване и лично пожеланиe (по избор). Получателят трябва да предаде последната трета част на ваучера (с общите условия и неговия уникален код) на организатора на преживяването при използване.

 

Ваучер по имейл

wishio_voucher-2wishio_voucher

При избор на тази опция получаваш ваучера на посочен от теб имейл адрес, разпечатваш го и го подаряваш! Поръчки с потвърдено плащане до 17:00ч се обработват и изпращат по имейл в рамките на работния ден, в който са постъпили.

Всеки ваучер съдържа информация за избраното преживяване, уникален код, общи условия за ползване и лично пожеланиe (по избор). Получателят трябва да предаде последната трета част на ваучера с общите условия и неговия уникален код и да го предостави на организатора на преживяването.


2. Начини на плащане

Заплащане на ваучер на Wishio може да се направи по банков път, наложен платеж, с дебитна/кредитна карта през системата на ePay.bg, на каса на EasyPay, на банкомат (B-Pay) или с дебитна/кредитна карта.

При избор на заплащане на ваучер с наложен платеж (пощенски паричен превод), това се прави директно на куриера при доставката на ваучера. Работим с куриерска фирма Speedy, която оперира като лицензиран пощенски оператор и издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, която заменя издаването на фискален касов бон от нас. Повече информация може да видите тук.

При избор на плащане през EasyPay ще се зареди сайта на EasyPay, където се генерира уникален 10-цифрен код за плащане. Плащане в офис на EasyPay в страната трябва да бъде извършено в срок до 28 часа, в който е активен платежния код.
За тази цел трябва да съобщиш, че желаеш да направиш плащане към интернет търговец и да предоставиш 10-цифрения платежен номер.
След получено плащане, ние ще изпратим ваучера по вече потвърдения начин и в съответния срок за доставка.
Обслужващите каси на Easypay са над 2000 в цяла България. Вижте списъка тук.

При избор на плащане чрез банкомат ще се зареди сайта на ePay.bg, където се генерира уникален 10-цифрен код за плащане. Плащане на банкомат през услугата B-Pay трябва да бъде извършено в срок до 28 часа, в който е активен платежния код.
Плащането през B-PAY може да се извърши от всеки банкомат, на който има активирана тази услуга. След поставяне на картата в банкомата, от менюто избери Други услуги > B-Pay. Въведи код на Търговеца 60 000. В полето “Персонален код” въведи кода за плащане и потвърди плащането.
След получено плащане, ние ще изпратим ваучера по вече потвърдения начин и в съответния срок за доставка.
Списък на банкомати с активирана услуга B-Pay можеш да намериш тук.

Заплащане на ваучер по банков път може да бъде направено чрез банков превод или на каса, като посетите най-удобния за Вас клон, на която и да е банка и преведете дължимата сума по банковата сметка на “Стартс ЕООД”:

IBAN: BG24BUIB98881045395400
BIC: BUIBBGSF
Банка: СиБанк
Основание за плащане: Номер на поръчка

При избор на този метод за плащане, следва до 28 часа да извършиш плащане чрез банков превод или да внесеш сумата по нашата сметка с вносна бележка на каса в банка.
След получено плащане, ние ще изпратим ваучера по вече потвърдения начин и в съответния срок за доставка.

За да направиш плащане през системата на еPay.bg трябва да имаш регистрация в сайта и дебитна или кредитна карта към профила. През системата на еPay.bg могат да се правят плащания с карти Visa Classic, Visa Electron, Maestro, Master Card, Euroline, Борика. При избор на този метод на плащане, ще се зареди сайта на ePay.bg, от където трябва да следваш инструкциите.
След получено плащане, ние ще изпратим ваучера по вече потвърдения начин в съответния срок за доставка. Wishio не събира, съхранява и по никакъв начин няма достъп до информация за данните от кредитни/дебитни карти.

Плащането на ваучер може да бъде извършено чрез кредитна карта или дебитна карта. Поддържани карти: Visa, Visa Electron, Maestro, Master Card и др.
– VISA
Visa е международна платежна система, която издава кредитни карти Visa и дебитни карти Visa Electron, които поддържат електронни плащания. Ако имаш такава карта, можеш да платиш през системата ePay.bg, без да се налага предварителна регистрация. След получено плащане, ние ще изпратим ваучера по вече потвърдения начин в съответния срок за доставка. Wishio не събира, съхранява и по никакъв начин няма достъп до информация за данните от кредитни/дебитни карти.

– MasterCard / Maestro
MasterCard е международна платежна система, която издава кредитни карти MasterCard и дебитни карти Maestro. Кредитните карти MasterCard поддържат електронни плащания. Ако имаш такава карта, можеш да платиш чрез системата ePay.bg, без да се налага предварителна регистрация.
Повечето карти Maestro не поддържат стандартните електронни плащания. Ако имаш карта Maestro и искаш да платиш с нея, трябва предварително да я добавиш в акаунта си в ePay.bg, за да може да направите онлайн плащане с нея. След получено плащане, ние ще изпратим ваучера по вече потвърдения начин и в съответния срок за доставка.
Wishio не събира, съхранява и по никакъв начин няма достъп до информация за данните от кредитни/дебитни карти.


3. Срокове и условия на доставка

Доставката на ваучер за преживяване на Wishio се извършва в съответния срок и по съответния начин:

  • Луксозна подаръчна кутия (стандартна доставка) – 15.00 лв.
  • По имейл (безплатно)
  • Експресна доставка в рамките на деня – 5.00лв

Срокове и условия за доставка:

– Потвърдена и платена поръчка до 17:00 ч. всеки работен ден – стандартна доставка на следващия работен ден или в зависимост от графика на куриерската компания;
– Потвърдена и платена поръчка след 17:00 ч. – доставката се осъществява до 2 работни дни или в зависимост от графика на куриерската компания.
– Експресна доставка се завява до 11:30 ч. и важи само за гр. София, като доставката се извършва до края на работния ден.

Важна информация:

– Цената на доставката на ваучер за преживяване на Wishio е фиксирана и е еднаква за доставка до точен адрес и до офис на Speedy.
– Доставки се извършват в рамките на работното време: от понеделник до петък, 09:00–18:00 ч
– За доставка в същия работен ден, доставка извън работно време и в празнични и почивни дни – моля, свържи се с нас.
– Посочените срокове и условия за доставка от Wishio важат за територията на Република България. За доставка на ваучер за преживяване извън страната, моля, свържи се с нас.

Wishio работи с куриерска компания Speedy.


4. Направи резервация

Когато получателят реши да използва своя ваучер за преживяване, няма нищо по-лесно от това! Той просто трябва да се обади на телефона, посочен върху ваучера, и да използва уникалния си код, за да направи резервацията.