< Обратно

АБВ – основни кулинарни техники: Супи, салати и дресинги

АБВ супи салати дресинги
НОВО
АБВ суписалти, дресинги
АБВ супи салати дресинги
 
 

АРОМАТИ
МАЙСТОРЛЪК
НАСЛАДА
СЕМЕЙНО
ТОПЛИНА
ВКУСОВЕ
ЗДРАВОСЛОВНО

1
6ч.
София
гурме
6 месеца
Сезонност
целогодишно

119.00 лв.

Viber share

Описание на продукта:

Кулинарен курс „АБВ – основни кулинарни техники: „Супи, салати и дресинги“
Дата на провеждане: 1 октомври 2016 г. (събота)
Продължителност: от 10:00 до 16:00 ч. (еднодневен курс)

Ако готвенето е вашата страст, но още не сте уверени в уменията си, ако смятате, че се справяте добре в кухнята, но искате да научите повече, ако сте убедени, че сте виртуоз и желаете да споделите това сред съмишленици, заповядайте на нашия курс, в който ще научите най-важните неща за кулинарното изкуство.

Няма съмнение, че супите и салатите са сред най-полезните храни. Ако имате нужда от свежи идеи за вашите салати, на курса АБВ Супи и салати ще получите 40 рецепти за дресинги и още много идеи за разнообразни и вкусни съчетания.
Ще направите перфектната застройка, която никога не се пресича. Ще приготвите най-популярните български и световни класики от жанра на салатите и супите.

На кулинарния курс ще приготвите:

Салати:
Салата Уолдорф
Салата Нисоаз
Веган салата с броколи, цвекло и годжи бери с дресинг от мед и нар
Азиатска салата със стъклено фиде и помело с джинджифилов дресинг
Салата с бисквитки от пармиджано и дресинг от боровинки

Супи:
Родопска картофена чорба
Шкембе чорба
Френска лучена супа
Кремсупа от аспержи
Тай супа том ям със скариди

Предлагаме един незабравим подарък, който несъмнено ще очарова тези, които:

–    имат специално отношение към храната;
–    търсят вдъхновение от световните кулинарни тенденции;
–    интересуват се от вкусно, здравословно и балансирано хранене;
–    отворени са към нови кулинарни идеи и практически съвети;
–    искат да експериментират и да стават все по-добри в готвенето.

На избрания от Вас курс ще получите знания и важна информация за:
•    хранителното съдържание на продуктите
•    физическите свойства на продуктите и реакцията им при топлинна обработка
•    основните видове продукти и марки на пазара в България
•    възможностите за избор на най-качествените продукти и най-подходящите методи за обработката им.

Важна информация:
– Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 10.
– Препоръчваме Ви, непосредствено след получаване на ваучера, да направите своята резервация за посочената дата на курса, тъй като местата се изчерпват много бързо.
– Крайния срок, в който можете да резервирате участие в курс е най-късно до 5 дни преди обявената начална дата на същия;
– Заявена вече резервация за кулинарен курс може да се отмени най-късно 14 дни преди началото на курса, в противен случай, губите правото на курс и ваучерът Ви ще се счита за използван.

Отзиви за това преживяване

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъди първият оставил мнение за “АБВ – основни кулинарни техники: Супи, салати и дресинги”

WISHIO ГАРАНТИРА

СИГУРНО ПАЗАРУВАНЕ И РАЗПЛАЩАНЕ

30-ДНЕВЕН СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНИ ВАУЧЕРИ

БЕЗПЛАТНА СМЯНА НА ВАУЧЕР В 30-ДНЕВЕН СРОК

Имате въпроси? Свържете се с нас на тел: + 359 882 662 533 или ни пишете на office@wishiogifts.com