Корпоративни клиенти

Защо преживяванията са супер корпоративни подаръци?

 

Много е просто – хората предпочитат да говорят за своите преживявания, пред това да говорят за своите притежания. Най-хубавото на преживяванията? Не могат да бъдат отнети! Можеш да загубиш бижута или други дрънкулки, но преживяванията и спомените са твои за цял живот. Те са вечни.

И това не е само мнение. Според изследване на Harvard Business School, харченето на пари за нови преживявания носи повече щастие, отколкото харченето на еквивалентно количество пари за вещи.

Искате ли по-щастливи и по-мотивирани служители и клиенти? Ние, ДА!

cooking


Как можем да ви помогнем?

 

 

Награди и възнаграждаване на служители

Когато искате да възнаградите някой за постигнат резултат или демонстриране на ценностите на компанията, вие трябва да го направите по начин, който да се запомни. Без значение в кой бизнес сте, вие винаги се нуждаете от силно мотивирани служители, които да постигат резултати.

Ангажиране и задържане на служители

Ако имате добри хора, трябва да намирате нови начини да ги задържите. Замяната им струва скъпо, така че трябва да намерите начин да запазите най-добрите си таланти и да изградите организационна култура, която привлича, ангажира и изгражда трайна лоялност.

Ангажиране на клиенти/партньори

Знаем, че истинското ангажиране на клиентите не се постига само с програма за лоялност, точки или награди. Става въпрос за емоционално обвързване, тъй като клиентите се свързват с компаниите и продуктите според преживяванията, които имат при допира си с тях.

 


Някои от компаниите, на които вече помогнахме:

 

SAP - logoSutherland - logoPublicis-logoAquachim-logoFast Track logo

 

 


Желаете повече информация или да получите персонализирана оферта?

 

Свържете се с нас за повече информация: + 359 882 662 533 и office@wishio.bg