Да купиш подходящия Коледен подарък на жена – мисия невъзможна! Дали?

Коледа стремглаво наближава и ние сме в паника, защото освен за теб приятелю, да ти предложим най-запомнящия се подарък, трябва да помислим за близките си! А ти? Броим всеки изминал ден и търсим как да зарадваме любимите ти хора. Период от годината е, който изисква дълга подготовка защото не е рожден ден на близък, а трябва да направиш подарък на всички в семейството.

Със смесени чувства гледам лично аз на този период, защото освен супер свежите идеи, които ще намеря (някои ще отложа например за догодина), ще започне търсенето по молове и онлайн магазини, ще ме залеят с реклами от всички страни и ще се видя в чудо.

Колко е Трудно да Избереш Коледен Подарък за Жена?

При избора на Коледен подарък за жена или мъж всеки си има своите особености. В тази статия искам да се концентрираме основно върху подаръците за жена за Коледа и ще се обоснова защо. Те винаги са в интернет, знаят всички готини места и магазини. Винаги избират точния подарък, тъй като по-задълбочено се интересуват от получателя.

Още нещо, жените имаме този навик, да помним кой какво е казал в даден момент, че иска да получи като подарък. Има случаи когато мои познати си спомнят и деня, в който получателят се е издал. Ами, „криви“ сме, ама е чаровно, нали? Обикновено жените са тези, които поемат инициативата да зарадват някого и му организират празника и подаръка. Мислят как да се случи цялото празненство. Влагат страшно много време и усилия да получат на време подаръка и изненадата да се получи. Буквално забравят за себе си.

Но ние не сме ги забравили, точно тези жени. Всяка една  дама в живота ни трябва да знае, че не е забравена и трябва да получи най-запомнящия се коледен подарък.

Какво обаче да правиш като всички са различни? Едни обичат да живеят спокойно, а други буквално се хвърлят с бънджи в живота. Ами, имаме решение, за което после ще си ни мнооого благодарен. Подбрали сме списък с  подаръци за Коледа за жени, така че да не пропуснеш някого по трасето за празниците. Съобразени са с личността на всички типове дами, а най-хубавото е, че дори няма да ти се наложи да опаковаш, защото вече ще сме се погрижили и затова. Wishio кутийката е толкова красива и instagramable, че 100% някоя дама ще се похвали със снимка на подаръка под елхата. Какъв по-добър начин да разбереш от получателката, че подаръкът наистина и е харесал – като се похвали на всички, разбира се! 😊

Разкриваме ти първия Коледен подарък за жена. Той ще бъде подходящ за тези важни дами в живота ти, които бичат спокойствието и ценят да прекарват времето си с любим.

1. Бягство от града

За дамите, които обичат да напускат града през уикенда, обожават природата и да остават на саме с любимия, сме подбрали страхотно романтично бягство за двама. Буквално  на 2 часа път от София се намира комплекс Тракиец. Освен с отношение и качество на услугите към гостите си, нашите партньори могат да се похвалят и с конна база, където получателката и нейния любим да се полюбуват на кончетата и дори да пояздят. Ще бъдат посрещнати в предварително романтично аранжирана стая. Разбира се, ще могат да се възползват от спа центъра на комплекса или тяхната винарна.

Ако прецениш, че преживяването не е достатъчно подходящо за специална за теб жена, винаги можеш да я зарадваш с гифт карта Wishio, с която сама да направи избора за иделания уикенд извън града. И не, гифт картата не е нещо безлично, което не показва отношение. Важното е посланието, с което ще я подариш!

2. Погрижи се за нея

За „Принцесите“ в живота ти сме подбрали и следващия коледен подарък за жена, а именно преживяването „Принцеса за един ден“. Този подарък би бил най-подходящ за дамите, които обичат да бъдат обгрижвани и тези действия настина им показват до колко те са важни за теб. За тези, за които няма нужда да излизат от града, а просто са им необходими няколко часа релакс. Хубавото на този подарък е, че е подходящ за дамите, които нямат цялото време на света, а могат да си позволят само няколко часа.

3. Запознай я с японските чаени традиции

Следващото предложение за коледен подарък за жена е освен, че е подходящо за предстоящия празник е идеално за студените зимни дни. Предлагаме да зарадваш любима жена от семейството ти дегустация на 3 вида японски чай. Няма да те караме да я изпратиш на другия край на света, а ще може да се наслади на това уникално преживяване в центъра на София. За 90 мин. ще се запознае с част от историята на древната напитка, ще научи за техниките за приготвяне на всеки от опитаните видове. Най-хубавото е, че всичко ще се случва пред очите и. Тъй като не искаме да бъде сама в този момент сме направили така, че преживяването е за двама и винаги можеш да я придружиш. И една тайна ще издам, тъй като вече съм била на такава чаена дегустация – след нея оставаш с едно усещане, че всичко до което се докоснеш трябва да бъде направено с отношение, от това как да държиш чашката за чай до това как да приготвяш напитката докато винаги мислиш за този, който ще го опита.

След дегустацията винаги можеш потърсиш нашите партньори от Ocha и да ти помогнат да завършиш подаръка си с японски чай за вкъщи, така че получателката да опита да го приготви самостоятелно у дома.

4. Накарай я да полети

Четвъртото предложение как да зарадваш любима жена би било най-подходащо за любителките на адреналина. Разбира се, ще допадне и на всяка дама, която не се бои от високо. Преживяването полет с делтапланер над Родопите е идеален подарък за жена за Коледа. Най-хубавото покрай него, освен че ще се наслади на невероятни гледки от птичи поглед, е че може да се лети целогодишно! След полета любимата ти дама ще получи видео от преживяването, така че никога да не забрави момента. Тъй като полетът е в района на красивия Велинград, след това можете заедно да се отдадете на незабравима СПА почива в хотел Олимп.

5. Стрелбата не е само мъжко изживяване

Ако някоя дама в живота ти никога не е била на стрелбище, сега е моментът да я изпратиш. Преживяването е подходящо за всякакъв тип дами, което го прави страхотен коледен подарък за жени. На място ще получи пълни инструкции, а някой от нашите партньори на стрелбище Герена ще и разкаже за видовете оръжия, за позата при стрелба и ще и помогне да стреля точно в целта. Дори ще има възможността сама да зареди пълнителя. Спокойно, не е страшно, даже накрая ще се върне заредена с подобаваща доза адреналин и ще иска да иде отново! А и ще има с какво да се похвали, например пред колегите!

6. Нека твори!

На последно място оставихме курса за 4 художествени хобита при нашите мили организатори от ателие Багра. На курса получателката ще има възможността да се впусне в четири артистични приключения – ще рисува върху скелетирани листа, ще опита техниката декупаж, ще украси кутия с техниката ебру и ще изготви мандала от прежда. Хващаме се на бас, че не е правила нито едно от изброените и то на веднъж. Не се протеснявай, не е нужно получателката да е най-талантливите творци. По ръководството на художник преподавател ще успее в четирите начинания. Идеалният коледен подарък за жена!

В заключение искаме да ти кажем, че ще сме на линия дори в последния момент и, че имаме вариант да получиш ваучера си дори тогава. На теб оставяме решението за подаръка, тъй като най-добре знаеш за какво мечтае дамата. Осигурили сме и възможност да поставиш послание върху ваучера за да е по-личен подаръкът ти.

Ние от Wishio ти пожелаваме да прекараш Коледните празници незабравимо и най-важното - в компанията най-любимите ти хора!

Не пропускайте!