Как работи Wishio?1. Избери преживяване

  • Избери измежду над 250 преживявания в различни категории за един човек, за двама или за група – възможностите са безкрайни!

  • “Да не вземеш решение също е решение.” – Харви Кокс

Wishio Gift Card е подходящ подарък за всеки човек и за всеки повод – рожден ден или имен ден, годишнина, сватба или друг специален повод!


2. Направи плащане

Можеш да платиш за преживяване на Wishio по един от следните начини:

При избор на заплащане чрез наложен платеж (пощенски паричен превод) се плаща директно на куриера при доставката на ваучера. Работим с куриерска фирма Speedy, която оперира като лицензиран пощенски оператор и издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, която заменя издаването на фискален касов бон от нас. Повече информация може да видите тук.

При избор на плащане през EasyPay ще се зареди сайта на EasyPay, където се генерира уникален 10-цифрен код за плащане. Плащане в офис на EasyPay в страната трябва да бъде извършено в срок до 28 часа, в който е активен платежния код.
За тази цел съобщи на гишето, че ще направиш плащане към интернет търговец и да покажи 10-цифрения платежен номер.
След получено плащане, ние ще изпратим ваучер за преживяване по вече потвърдения начин и срок за доставка.
Обслужващите каси на Easypay са над 2000 в цяла България. Вижте списъка тук.

При избор на плащане чрез банкомат, като метод за плащане, ще се зареди сайта на ePay.bg, където се генерира уникален 10-цифрен код за плащане. Плащане на банкомат през услугата B-Pay трябва да бъде извършено в срок до 28 часа, в който е активен платежния код.
Плащането през B-PAY може да се извърши от всеки банкомат, на който има активирана тази услуга. След поставяне на картата в банкомата, от менюто избери Други услуги > B-Pay. Въведи код на Търговеца 60 000. В полето “Персонален код” въведи кода за плащане и потвърди плащането.
След получено плащане, ние ще изпратим ваучер за преживяване по вече потвърдения начин и срок за доставка.
Списък на банкомати с активирана услуга B-Pay можете да намерите тук.

Заплащане за преживяване по банков път може да бъде направено чрез банков превод или на каса като посетиш най-близкия клон, на която и да е банка и преведеш дължимата сума по банковата сметка на Стартс ЕООД:

IBAN: BG24BUIB98881045395400
BIC: BUIBBGSF
Банка: СиБанк
Основание за плащане: Номер на поръчка

При избор на този метод за плащане, следва до 28 часа да извършиш плащането чрез банков превод или да внесеш сумата по нашата сметка с вносна бележка на каса в банка.
След получено плащане, ние ще изпратим ваучера за преживяване по вече потвърдения начин и срок за доставка.

За да направиш плащане през системата на еPay.bg трябва да имаш регистрация в сайта и дебитна или кредитна карта към профила си. През системата на еPay.bg могат да се правят плащания с карти Visa Classic, Visa Electron, Maestro, Master Card, Euroline, Борика. При избор на този метод на плащане, ще се зареди сайта на ePay.bg, от където трябва да следваш инструкциите на сайта.
След получено плащане, ние ще изпратим ваучера за преживяване по вече потвърдения начин и срок за доставка. Wishio не събира, съхранява и по никакъв начин няма достъп до информация за данните на картите.

Плащането на преживяване може да бъде извършено чрез кредитна карта или дебитна карта. Поддържани карти: Visa, Visa Electron, Maestro, Master Card и др.
Wishio не събира, съхранява и по никакъв начин няма достъп до информация за данните на картите.


3. Избери доставка

Доставката на ваучер за преживяване на Wishio се извършва по избор измежду:

  • Доставка в луксозна подаръчна кутия (следващия работен ден) –  безплатна (заплащате само стойността на луксозната кутия).
  • Доставка по имейл (същия работен ден) – безплатна

wishio-white-box-layout-rev02

Срокове и условия за доставка:

– Потвърдена и платена поръчка до 17:00ч. в работен ден – стандартна доставка на следващия работен ден или в зависимост от графика на куриерската компания;
– Потвърдена и платена поръчка след 17:00ч. – доставката се осъществява до 2 работни дни или в зависимост от графика на куриерската компания;

Важна информация:

– Доставки се извършват в рамките на работното време: от понеделник до петък, 09:00–18:00ч.
– За доставка в същия работен ден, доставка извън работно време и в празнични и почивни дни – моля, свържете се с нас за повече информация.
– Посочените срокове и условия за доставка от Wishio важат за територията на Република България. За доставка на луксозната кутия извън страната, моля да се свържете с нас за повече информация.

Wishio работи с куриерска компания Speedy, за да достави избрания подарък.


4. Направи резервация

Резервацията се прави от получателя на ваучера след регистрация на уникалния код в менюто «Моят Ваучер» на wishio.bg. По имейл ще бъде изпратена допълнителна информация за преживяването.