Как работи Wishio?1. Избери преживяване

Wishio ти помага лесно да избереш най-подходящия подарък-преживяване и да го персонализираш и поднесеш по незабравим начин!

Избери измежду над 250 преживяваня в различни категории, разпръснати в България и чужбина, за един човек, за двама или за група – възможностите са безкрайни!

Какъвто и да е твоят избор, едно е сигурно – споменът е завинаги!

Определено преживяване

Знаеш с какво да зарадваш своя специален човек? Добави преживяването в количката и продължи напред. Ще получиш ваучер за преживяване с уникален код, който по твое желание може да бъде персонализиран.wishio-white-box-layout-rev02

Всеки ваучер съдържа информация за избраното преживяване, уникален код, общи условия за ползване и лично пожеланиe (по избор). Получателят трябва да предаде последната трета част на ваучера на организатора на преживяването.

Подаръчни пакети

Не знаеш какво преживяване да избереш и не си сигурен дали ще го хареса? Получателят на Подаръчен пакет ще може да избере едно от включените в пакета преживявания.

Wishio Gift Card

“Да не вземеш решение също е решение.”
– Харви Кокс

Не си сигурен, че преживяването, което си харесал е подходящо? Избери Wishio Gift Card (на определена стойност) и зарадвай своя близък човек с възможността сам да избере преживяването.

Wishio Gift Card е подходящ подарък за всеки повод – рожден ден или имен ден, годишнина или юбилей, сватба или друг специален повод!


2. Направи плащане

Можеш да платиш за преживяване на Wishio по банков път, наложен платеж, с дебитна/кредитна карта през системата на ePay.bg, на каса на EasyPay или на банкомат (B-Pay).

При избор на заплащане чрез наложен платеж (пощенски паричен превод) се плаща директно на куриера при доставката на ваучера. Работим с куриерска фирма Speedy, която оперира като лицензиран пощенски оператор и издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, която заменя издаването на фискален касов бон от нас. Повече информация може да видите тук.

При избор на плащане през EasyPay ще се зареди сайта на EasyPay, където се генерира уникален 10-цифрен код за плащане. Плащане в офис на EasyPay в страната трябва да бъде извършено в срок до 28 часа, в който е активен платежния код.
За тази цел съобщи на гишето, че ще направиш плащане към интернет търговец и да покажи 10-цифрения платежен номер.
След получено плащане, ние ще изпратим ваучер за преживяване по вече потвърдения начин и срок за доставка.
Обслужващите каси на Easypay са над 2000 в цяла България. Вижте списъка тук.

При избор на плащане чрез банкомат, като метод за плащане, ще се зареди сайта на ePay.bg, където се генерира уникален 10-цифрен код за плащане. Плащане на банкомат през услугата B-Pay трябва да бъде извършено в срок до 28 часа, в който е активен платежния код.
Плащането през B-PAY може да се извърши от всеки банкомат, на който има активирана тази услуга. След поставяне на картата в банкомата, от менюто избери Други услуги > B-Pay. Въведи код на Търговеца 60 000. В полето “Персонален код” въведи кода за плащане и потвърди плащането.
След получено плащане, ние ще изпратим ваучер за преживяване по вече потвърдения начин и срок за доставка.
Списък на банкомати с активирана услуга B-Pay можете да намерите тук.

Заплащане за преживяване по банков път може да бъде направено чрез банков превод или на каса като посетиш най-близкия клон, на която и да е банка и преведеш дължимата сума по банковата сметка на Стартс ЕООД:

IBAN: BG24BUIB98881045395400
BIC: BUIBBGSF
Банка: СиБанк
Основание за плащане: Номер на поръчка

При избор на този метод за плащане, следва до 28 часа да извършиш плащането чрез банков превод или да внесеш сумата по нашата сметка с вносна бележка на каса в банка.
След получено плащане, ние ще изпратим ваучера за преживяване по вече потвърдения начин и срок за доставка.

За да направиш плащане през системата на еPay.bg трябва да имаш регистрация в сайта и дебитна или кредитна карта към профила Ви. През системата на еPay.bg могат да се правят плащания с карти Visa Classic, Visa Electron, Maestro, Master Card, Euroline, Борика. При избор на този метод на плащане, ще се зареди сайта на ePay.bg, от където трябва да следваш инструкциите на сайта.
След получено плащане, ние ще изпратим ваучера за преживяване по вече потвърдения начин и срок за доставка. Wishio не събира, съхранява и по никакъв начин няма достъп до информация за данните на картите.

Плащането на преживяване може да бъде извършено чрез кредитна карта или дебитна карта. Поддържани карти: Visa, Visa Electron, Maestro, Master Card и др.
Wishio не събира, съхранява и по никакъв начин няма достъп до информация за данните на картите.


3. Избери доставка

Доставката на ваучер за преживяване на Wishio се извършва по избор измежду:

  • Доставка в луксозна подаръчна кутия (следващия работен ден) – 15.00 лв.
  • Доставка по имейл (същия работен ден) – безплатно
  • Експресна доставка (същия работен ден) – 5.00лв

Срокове и условия за доставка:

– Потвърдена и платена поръчка до 17:00ч. в работен ден – стандартна доставка на следващия работен ден или в зависимост от графика на куриерската компания;
– Потвърдена и платена поръчка след 17:00ч. – доставката се осъществява до 2 работни дни или в зависимост от графика на куриерската компания;
– Експресна доставка се завява до 11:30 ч. и важи само за гр.София, като доставката се извършва до края на работния ден.

Важна информация:

– Цената на доставката  е фиксирана и е еднаква за доставка до точен адрес и до офис на Speedy.
– Доставки се извършват в рамките на работното време: от понеделник до петък, 09:00–18:00ч.
– За доставка в същия работен ден, доставка извън работно време и в празнични и почивни дни – моля, свържете се с нас за повече информация.
– Посочените срокове и условия за доставка от Wishio важат за територията на Република България. За доставка на луксозната кутия извън страната, моля да се свържете с нас за повече информация.

Wishio работи с куриерска компания Speedy, за да достави избрания подарък.


4. Направи резервация

Когато получателят реши да използва ваучер за преживяване, няма нищо по-лесно от това! Той ще получи телефон на който трябва да се обади след като направи регистрация на уникалния си код през бутона «Моят Ваучер» на wishio.bg