Нашите партньори

Wishio е на мисия да промени

1 000 000 животa!

Живот, изпълнен със силни положителни емоции и взаимоотношения, подхранени от магията на благодарността, са нещата, които ние правим! Но нищо от това нямаше да е възможно, ако не бяха нашите партньори – компаниите, чиято работа е да сбъдват мечти и да правят хората щастливи. Те са тези, които заслужават нашите аплодисменти за това, че поемат тежкото бреме да направят всяко преживяване безопасно, забавно и незабравимо. Ние ги наричаме:

Happiness Multipliers

Happiness Multipliers [hap-ee-nis muhl-tuh-plahy-ers] – Хора и организации, които провокират, създават и умножават положителните емоции, които човек може да изпита за единица време.

happiness1

Бихме искали да признаем и подкрепим тези хора и организации, като споделим със света техните истински истории – как са започнали, какво ги мотивира, какво ги предизвиква, през какво са минали и какво следва…

Запознайте се с Happiness Multipliers – компаниите, с чиято помощ Wishio променя живота на десетки хора всеки ден доказвайки, че ние сме това, което правим, а не това, което имаме:

Rock SchoolStrelkovi klub LevskiAdventure Net logoPista Drakon MenuSchool logo
Ava flying centerAx sport logoBalkans Orange Adventures logoDance academyAdrenalin logo
Splendid SpaBoulderlandDabov logoExtreme Surf schoolKonna baza Nova zvezda logo
SkyXtrem logoMandalaMilen Vasilev SalonSonya Pole Dance logo
Tabakov Art logo Vodna Eksplozia logo X ClubLetishte Dolna BanyaDvete Elshi Logo

Какво казват нашите клиенти?

“Здравейте! Исках още веднъж да ви благодаря за вниманието и отзивчивостта, за стремежа да получа преживяването, което искам. За мен беше удоволствие да комуникирам с вас и със сигурност ще препоръчам услугите ви на всичките ми познати.”
 Милена, Септември 2017 г.

“В началото август изживяхме това уникално удоволствие да се гмуркаме благодарение на Вас и водолазите. Изживяването беше незабравимо. Както Вие, така и хората, които провеждаха гмуркането, бяхте много мили и любезни, за което Ви благодарим.”    Христина, Август 2015 г.

“Сърдечно ви благодаря за бързото обслужване! Страхотни сте!”
Милена, Август 2015 г.


Някой е докоснал твоя живот с незабравимо преживяване от Wishio? Или сам сбъдна своя мечта? Сподели твоята история!

СПОДЕЛИ