• Няма продукти в списъка с желания.

  • Няма продукти в количката.

  Нашите партньори

  Wishio е на мисия да промени

  1 000 000 животa!

  Живот, изпълнен със силни положителни емоции и взаимоотношения, подхранени от магията на благодарността, са нещата, които ние правим! Но нищо от това нямаше да е възможно, ако не бяха нашите партньори – компаниите, чиято работа е да сбъдват мечти и да правят хората щастливи. Те са тези, които заслужават нашите аплодисменти за това, че поемат тежкото бреме да направят всяко преживяване безопасно, забавно и незабравимо. Ние ги наричаме:

  Happiness Multipliers

  Happiness Multipliers [hap-ee-nis muhl-tuh-plahy-ers] – Хора и организации, които провокират, създават и умножават положителните емоции, които човек може да изпита за единица време.

  Бихме искали да признаем и подкрепим тези хора и организации, като споделим със света техните истински истории – как са започнали, какво ги мотивира, какво ги предизвиква, през какво са минали и какво следва…

  Някои от компаниите, на които вече помогнахме:

  Запознайте се с Happiness Multipliers – компаниите, с чиято помощ Wishio променя живота на десетки хора всеки ден доказвайки, че ние сме това, което правим, а не това, което имаме:

  Какво казват нашите клиенти?

  Здравейте! Исках още веднъж да ви благодаря за вниманието и отзивчивостта, за стремежа да получа преживяването, което искам. За мен беше удоволствие да комуникирам с вас и със сигурност ще препоръчам услугите ви на всичките ми познати.

  МиленаЗдравейте! Исках още веднъж да ви благодаря

  В началото август изживяхме това уникално удоволствие да се гмуркаме благодарение на Вас и водолазите. Изживяването беше незабравимо. Както Вие, така и хората, които провеждаха гмуркането, бяхте много мили и любезни, за което Ви благодарим.

  ХристинаУникално удоволствие

  Сърдечно ви благодаря за бързото обслужване! Страхотни сте!

  МиленаСърдечно ви благодаря!

  Някой е докоснал твоя живот с незабравимо преживяване от Wishio? Или сам сбъдна своя мечта? Сподели твоята история!