Често задавани въпроси

За клиенти

Wishio променя начина, по който подаряваш подаръци! Вярваме, че изборът на подарък трябва да е нещо много повече от задължение. Ако наистина обичаш някого – подари му преживяване, което ще му донесе положителна емоция и ще му остави спомен за цял живот.
Wishio ти помага лесно да избереш най-подходящия подарък-преживяване, като го персонализираш и поднесеш по запомнящ се начин. Избери сред повече от 400 преживявания, предоставени от най-добрите и надеждни компании в страната и чужбина. Ако искаш да оставиш следа в сърцето на някого – подари му преживяване!
Да, разбира се! Свържeте се с нас, за да направите своята поръчка и за уточняване на детайлите по плащане и доставка.
Приемаме плащания по банков път, с наложен платеж, с кредитна и дебитна карта, през системата на еPay.bg, през EasyPay и плащане на банкомат (B-PAY). Виж повече информация тук.
При поръчка на дадено преживяване, ние Ви даваме възможност да избирате между електронен подаръчен сертификат или луксозен подаръчен сертификат.
Ако изберете електронен формат на сертификата, след като получим плащане за него, ние ще Ви го изпратим на посочения имейл адрес. Той трябва да бъде принтиран и предаден на организаторите на услугата в деня и часа на преживването.
Ако изберете луксозен подаръчен сертификат, след като получим плащане за него, ние ще Ви го изпратим на посочен от Вас адрес. Той също трябва да бъде предаден на организаторите на услугата в деня и часа на преживяването.
След като направите плащане по банков път, моля да ни изпратите копие от платежно нареждане, за да го потвърдим. След това, ние ще Ви изпратим електронен или луксозен подаръчен сертификат, според направения избор от Вас. При избор на луксозен подаръчен сертификат, сроковете за неговото изпращане и получаване зависят от общите условия на Wishio.
За да направите своята резервация за преживяване, моля да се свържете с нас, за да уточним деня и часа, в който имате желание да използвате своя подарък.
Да, за тази цел трябва да ни уведомите и заплатите Вашата услуга, за да резервираме и Вашето място. Също, можете да направите онлайн поръчка за съответната услуга презwishio.bg.
Датите, на които се провеждат услугите, зависят от графика на доставчика на услугата, от метеорологични и други условия. Някои преживявания са с предварително фиксирани дати и часове на провеждане. За повече информация, прочетете условията на конкретната услуга или се свържете с нас.
Да, свържете се с нас и ще направим всичко възможно да го организираме специално за Вас или Вашия близък човек.
Да, свържете се с нас, за да обсъдим възможностите за това.
Не можем да гарантираме, че услугата ще бъде валидна след месец, затова препоръчваме да се закупи подаръчен сертификат в момента. Всеки сертификат е с валидност няколко месеца и може да се ползва по всяко време до крайния му срок.
Да, можем да доставим сертификата директно на рожденика. Доставката в определен час се заплаща допълнително. За повече информация се свържете с нас.
Да, можете да отмените резервацията си, но сроковете за анулация на преживяване зависят изключително от условията на отделните доставчици. Трябва да ни уведомите възможно най-бързо, за да можем да предупредим нашите партньори своевременно.
Всеки издаден от нас подаръчен сертификат представява уникален документ с идентификационен номер и условия на преживяването, удостоверяващ, че потребителят се е съгласил с условията на доставчика на услугата. По тази причина не можем да удължим срока на валидност на вече издаден сертификат.
Ако преживяването е отменено поради форсмажорни обстоятелства или други причини от доставчика на услугата, Вие имате право да резервирате нова дата за това преживяване или да изберете друго преживяване на същата равностойност. Повече информация можете да намерите в нашите Общи условия.
В момента предлагаме преживявания, предимно на територията на България и Гърция. Работим усилено да предложим преживявания и от съседни държави като Румъния и Турция. Ако търсите преживяване в друга държава, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да го организираме.

 

За партньори

Ние имаме високи критерии при избора на доставчици, с които работим. Задължително тестваме услугата лично, за да можем да гарантираме нейното качество, както и винаги търсим препоръки от клиенти и партньори на дадения доставчик. Свържете се с нас за повече информация.
Няма предварителни такси, за да започнете да работите с Wishio. Ние печелим само тогава, когато и Вие – нашите партньори, печелите.

 

Имате въпрос, на който не сме отговорили?

Свържете се с нас на office@wishiogifts.com