Имаме страхотни планове за уикенда. Почти всяка седмица можеш да направиш нещо ново и вълнуващо. Но дойде ли събота, най-важното решение, което правим, е изборът между ден на дивана, разходка в парка или кафе в мола.

Колкото и кратък да изглежда един уикенд, той всъщност ти дава почти 60 часа – 60 възможности за незабравими преживявания. За да се възползваш от тях ти трябва само верен партньор в приключенията, удобен превоз и запас от любопитство за нови усещания. А идеите са толкова много!

За влюбените в природата

Най-бързият начин да се отърсиш от ежедневието е да замениш стандартния градски пейзаж с простора на Западните Родопи. Село Долен е идеалното място за това.

Представи си дълга разходка на открито. Приятната умора от маршрута кара тялото ти да се чувства наистина живо. Това е идеалният момент да се отпуснеш в парна баня и да се подготвиш за една спокойна по планински нощ.

За тези, които обичат животните

Всяка среща с животните показва различна страна от техния характер – особено ако са сложни и многопластови същества като конете. Те носят грация и грижовност, но и свобода и сила. Опознай ги още този уикенд в конна база Тракиец!

Освен разходка из конюшните, те очакват и много романтични моменти. Огромният парк е на твое разположение, а в един от кътовете му домакините ще подготвят вечеря само за вас. Вкусна храна, свещи и шампанско – какво по-хубаво от това, за да се почувствате наистина специално? Продължението включва закуска в леглото.

За екстремните

Предпочиташ уикенд на висока скорост? Е, този те очаква с емоции на пълни обороти – ще изпиташ еуфорията на надпреварата, предизвикателството от прегръдката и танца на скалите, пълната свобода да се рееш като птица.

За един ден ще се научиш как да овладееш скалите – с катерене и спускане на рапели. Ще оставите умората да се изпари със зареждащ сън на палатка. Сутринта идва още преди изгрев – ще подготвите парапланера за полет и ще посрещнете първите лъчи от високо. След този старт продължаваме на висока скорост с ATV или бъги. Ето това са два наистина пълни дни!

За ценителите на виното

Няма по-добър начин да забавиш оборотите от вино и SPA. Под вещото ръководство на екипа от изба Todoroff ще се потопиш в света на виното, ще научиш неговите грижливо пазени тайни и ще се срещнеш с най-добрите вина. Тази среща се разгръща в интимна тристепенна вечеря с любимото от дегустираните вина.
За да запечатате спомена от уикенда ще получите две винени чаши, от които винаги да можете да отпиете глътка спомен.

За тези, които не ги е страх от високо

Ако търсиш нещо наистина различно, но все пак искаш да откраднеш няколко минути и за почивка, имаме най-добрата комбинация – адреналин, еуфория, любов и полет на въображението. Заведи своята любов до върха на облаците, като полетиш заедно с половинката си в тандемен полет с парапланер. Докато летите, ще сте в постоянен контакт, а инструкторите ще направят така, че парапланерите ви да се докосват над главите. Заредени от полета, ще прекарате вечерта с ромснтична вечеря във винарска изба в Сопот.

За артистичните

Село Орешак може би не ти е познато, но то е дом на един от най-артистичните хотели в България, Casa Art. Ще усетиш арт енергията още с влизането, където ще се потопиш в цветна оригинална атмосфера.

Освен от изкуство, в Casa Art разбират и от добра храна и вино. Вечерята там е истинско преживяване – тристепенно меню, разработено с помощта на сомелиер, с романтичен привкус. Независимо дали сте заедно отскоро или отдавна, това преживяване ще помогне на теб и половинката ти да намерите нови измерения на любовта!

Тези идеи са само началото – дано те са те вдъхновили този уикенд да кажеш “Не!” на скуката и да приемеш ново преживяване!

Share this post

Vassilena

Здравейте! Аз съм Васи и се занимавам с маркетинга и комуникацията в Wishio. Обичам да усмихвам хората, като им казвам правилните неща - затова и работя в тази сфера. Интересувам се от театър, фотография и всякакви технологични джаджи.

One reply on “6 предложения за вълнуващ уикенд

Оставете коментар.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *