През лятото повечето погледи са насочени мечтателно към морето. Една седмица на плажа е добра идея, но замисляш ли се колко много други възможности за незабравимо изживяване имаш? Отговорът е “поне 52” – защото всеки уикенд може да се превърне в нещо специално, в истински Wishio Weekend. Ето една специална идея за следващия.

Районът на Тракийската низина ми напомня малко на Тоскана – хълмист пейзаж, зеленина и топъл климат. Това обяснява и защо районът създава и едни от най-пивките български вина. Село Брестовица, на 15 км от Пловдив, е мястото, където броят изби на квадратен километър достига почти невероятни стойности. Изба Todoroff е една от най-известните, като няма любител на българското вино, който да не се е докосвал до традиционните селекции Boutique и Gallery. В двора на избата се намира Todoroff Wine & Spa Hotel – място, което ще бъде идеален дом за теб и твоята половинка през вашия специален уикенд.

todoroff, brestovitsa

Уикенд тук съчетава виното и Spa процедурите – за да се погрижиш както за тялото си, така и за духа. Дегустацията на вино ще те запознае с целия процес по подготвяне на тази свещенна напитка, ще ти разкрие тънкостите при дегустация и ще те запознае с най-добрите български сортове. Отпиваш от чашите в специална обстановка – дегустационната зала е и арт-галерия, където ще видиш произведения на изкуството, награждавани от Todoroff и появявали се на техни винени етикети.

Всеки винен любител ще хареса различно вино от колекцията на Todoroff. Това, което отличиш най-високо, ще ти прави компания по време на специална вечеря, подготвена с помощта на сомелиер, за да разкрие пълния характер на избрания сорт.

todoroff vino

Винената тематика е вплетена и в Spa процедурите на хотела. Първо ще отпуснеш тялото си с нежна ексфолиация с гроздови семки и натурални масла. Следва маска с концентриран екстракт от Каберне Совиньон и биволско мляко. Тя е богата на млечни киселини, полифеноли и резвератрол, които действат като естествен лифтинг за кожата. За финал те очаква барикова вана с аромата на младо вино и горски плодове и с чаша прекрасно вино по избор за компания. Гарантирам ти, че отпускането и зареждането с енергия след тази терапия не са за изпускане!

todoroff spa

Един уикенд с вино и Spa е незабравим подарък, който да споделиш с любимия човек или да подариш на приятели за предстоящата им сватба. А до края на следващата седмица към преживяването добавяме и специален подарък – комплект чаши за вино, които двойката може да изрисува със спомен от уикенда.

Share this post

Vassilena

Здравейте! Аз съм Васи и се занимавам с маркетинга и комуникацията в Wishio. Обичам да усмихвам хората, като им казвам правилните неща - затова и работя в тази сфера. Интересувам се от театър, фотография и всякакви технологични джаджи.

One reply on “Един специален уикенд за любителите на виното

  • Lois

    Les 3 sont superbes mais je pense que j’aurais craqué pour la marmelade de tomates vertes à l&ann17;a8#2as…. Va savoir pourquoi!!merci pour ce délicieux partage et bon WE.

    Отговор

Оставете коментар.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *