Ние не просто предлагаме преживявания – ние създаваме истории. И тъй като една визия казва повече от 1000 думи, търсим дизайнер, който да покаже света на Wishio.

Ако можеш да направиш чудеса от един бял лист (или бяла уеб-страница), може би си дизайнерът, който търсим!

Работата:
На новото попълнение в екипа ни ще поверим всички елементи от визуалното представяне на Wishio. Дизайнерът ще работи по създаване на лендинг страници, които елегантно насочват вниманието, Facebook-визии, които те карат да пожелаеш ново преживяване и всякакъв друг вид материали, които трябва недвусмислено да казват “Wishio” и да вдъхват емоция.

Човекът:
Идеалният кандидат притежава умение да определя сам и да поставя визуален акцент на важното съдържание в една визия, има набито око за детайли, интересува се от типография. Учи се не от български, а от световни примери и знае, че креативността е най-ефективна, ако е подчинена на стратегията на марката. Организиран е и не проявява излишно творчество към крайните срокове.

Бонусът:
Освен с Wishio, визуалният ни магьосник ще може да твори по още 2 проекта с международен обхват и напълно различна аудитория. Ако търсиш разнообразие, ще го намериш при нас.

Ако това си ти – пиши ни на office@wishiogifts.com, заедно с твое актуално портфолио и три примера на дизайн проекти, които те вдъхновяват.

Share this post

Vassilena

Здравейте! Аз съм Васи и се занимавам с маркетинга и комуникацията в Wishio. Обичам да усмихвам хората, като им казвам правилните неща - затова и работя в тази сфера. Интересувам се от театър, фотография и всякакви технологични джаджи.

Оставете коментар.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *