Здравейте, Wishio-вци! Нашият екип стартира годината с точни попадения. Бяхме поканени от любезните ни партньори от Стрелкови клуб „Левски“, за да усетим сами „Адреналина на стрелбището” . Няма как да не Ви споделим емоциите, които и тази сутрин усещаме във въздуха. БЕШЕ СТРАХОТНО!

Поредният работен ден, осемнадесет часа, вместо всеки да поеме към дома си, ние затворихме лаптопите, разпределихме се в две коли и газ към другия край на София. Някои от екипа знаеха какво ги очаква, а други нямаха никаква идея. Пристигнахме на Герена, влязохме през Главния вход, а Стрелбището е точно от ляво.

Пристигнахме в 19:15, бяхме посрещнати от любезните инструктори, регистрирахме се с личните си карти, всеки получи по една мишена с името си, взехме по едни антифони и влязохме за инструктаж (и то какъв!).

Екипирани с необходимите защитни средства се подредихме пред мишените. Тогава разбрахме, че всъщност това е нашето малко екипно състезание. Всеки  имаше по 10 пробни изстрела, за да усети оръжията, тъй като на повечето ни беше за първи път. Следващите  бяха върху надписаната мишена, която после определи победителите. Инструкторите бяха неотлъчно до нас, така че безопасността беше гарантирана.

БУМ-БУМ-БУМ! Беше малко страшно (за дамите), но след като опитаха, разбраха че няма от какво да се страхуват и с всеки изстрелян патрон всяка ставаше все по- смела. Мирис на барут, гилзи по земята и приповдигнато настроение:

Най- приятната изненада беше, че имахме  специално награждаване, а  медалите ни бяха гравирани с фирменото лого и днес вече красят офиса ни. Тъй като за нас мнението на клиентите ни е с изключително важно значение, всеки от нас сподели емоциите си.

Емоцията беше страхотна. В началото изпитах малко страх, но след това ме
завладя приятната емоция.Адреналинът определено ми се повдигна,когато
стрелях,най-вече с пушката.С удоволствие ще използвам наградата си и ще
отида да стрелям пак !
– Бети

„Винаги съм искала да опитам, но никога не е звучало достатъчно привлекателно, за да се реша и да отида сама, но вече е сред любимите ми занимания през свободното време!“ – Весела

Интересното беше, че преминаваш през различни емоции. Първо те е страх, после се вълнуваш, усещаш адреналин и тръпка, а за финал удовлетворението, че си излязал от комфортната си зона.“ – Ани

Супер яко беше!“ – Стефан

Изненада, ентисуазъм, несигурност, готовност да се справя, вълнение,
вдъхновение, гордост, удовлетворение
“ – Хриси

Началото беше страх и несигурност, за това което ме очаква, а след като изстрелях първите изстрели ми допадна новото усещане. Хареса ми различната тръпка, доброто отношение и емоцията с колектива.“ – Катрина

И цялото това удоволствие завърши с чаша вино и разкази за емоциите на всеки от нас!

Share this post