Казват, че зад успеха на всеки мъж стои по една жена – това може да бъде грижовна сестра, любяща майка, любима съпруга или близък приятел. Тази година по случай 8-ми март имаш възможността да покажеш любовта и признателността си към специалната жена в твоя живот. Няма ли да е страхотно, ако й подариш нещо, което трае вечно? Може би мислиш, че няма вечни подаръци, но това важи само за материалното. Спомените живеят в сърцата ни завинаги – затова й подари незабравима емоция с преживяване.

Ще ти дам няколко съвета как с преживяване можеш да превърнеш времето, в което тя обикновено се грижи за другите, във време, посветено изцяло на самата нея.

Превърни времето за готвене в гурме удоволствие

В повечето семейства жената е тази, която се грижи за вкусната храна на масата. Дори това да е нещо, което тя обича да прави, рутината превръща приготвянето на вечерята всяка вечер в задължение. Можеш да промениш това, като й подариш участие в кулинарен курс. Тя ще може да усвои тънкостите на италианската кухня или десертите, докато се забавлява в приятна атмосфера със съветите на майстор-готвачи. А защо не я изненадаш специално с вечеря у дома, приготвена заедно с майстор-готвач Иван Звездев?

Ако търсиш уникален подарък за майка си – придружи я на чаена дегустация или дегустация на кафе от различни региони. Майките ни рядко сами си позволяват да се поглезят по такъв специален начин, затова псподели част от времето си с нея.

 

Поеми задълженията вкъщи

Страхотна идея е да изпратиш половинката си на разпускащо СПА преживяване, като поемеш задълженията вкъщи. Един съботен ден поеми грижите към децата и чистенето на къщата и й помогни да се поглези с един масаж.  Със сигурност такава изненада не се случва всеки ден и ще бъде запомнена завинаги, защото именно действията са това, което има най-голямо значение.

 

Изненадай я

Жените обикновено са инициаторите на всички семейни екскурзии, вечери навън и посещения на културни мероприятия.  Моето предложение е да вземеш нещата в свои ръце и да измислиш някакво страхотно преживяване, на което да се насладите заедно. Със сигурност специалната жена в живота ти щеоцени жеста да я заведеш на театър много повече от букет цветя и картичка с пожелания. А за любимата си можеш да планираш уикенд– бягствто от реалността, където да се насладите на моментите заедно.

Share this post

Ana-Maria

Привет! Казвам се Ана-Мария и съм маркетинг стажант в Wishio. За мен е важно да помагам на хората да оценят малките неща от живота. Обичам да пътувам и да научавам нови и интересни неща !

Оставете коментар.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *