Можеш ли да си представиш, че само преди 2 месеца беше януари? Времето лети и пролетта вече ни приветства с пъстри цветове, нежни ухания и предстоящи слънчеви дни. Време е и ние да се събудим от зимен сън – и да се впуснем в нови приключения и емоции. За да ти помогнем с тази задача, събрахме на едно място някои от най-новите ни идеи за преживявания:

Твори в кухнята с Иван Звездев

Готов ли си да се отдадеш на едно различно кулинарно преживяване? Прекарай една вечер в кухнята с майстор-готвач. Ще научиш нови кулинарни трикове и добре пазени тайни, а всичко това ще се случи гарнирано с типичната чаровна усмивка на Иван Звездев. Това е интересен начин да разнообразиш вечерното готвене с половинката си и да прекарате споделено време с неразказани истории.

Възползвай се от съветите на личен моден консултант

Топлото време се задава на хоризонта и е време да обновим и освежим гардероба си. Този ритуал е от особено значение за любителите на модата и може да бъде още по-вълнуващ с помощта на личен моден консултант. Подаръкът е подходящ както за ценителите на модното изкуство, така и за тези, които изпитват затруднения в избора при пазаруване. Помогни на приятелка да изразява себе си по-уверено със свой собствен стил!

Въздушна атракция за двама

Търсиш страхотно приключение за теб и половинката ти или за годишнината от сватбата на най-близките ви приятели? Малцина са тези, които могат да се похвалят със спомени от синхронен акробатичен полет. Преживяването дава възможност на двама влюбени да полетят заедно в облаците и да се насладят на пленяващи пейзажи и доза адреналин. Такива емоции със сигурност не ни се случват всеки ден!

 

Ако новите ни предложения не са пленили вниманието ти, винаги може да почерпиш вдъхновение от избора на другите. Ето кои са най-желаните преживявания през последния месец:

Творческо вдъхновение

Какво по-хубаво от това да помогнеш на близък човек да открие нови умения и талант? Ателиетата за скрапбукинг, изработка на албуми и бижута са страхотен начин да отключим креативното си мислене и да дадем почивка на съзнанието си.

Спа пакет  “Escape”

В дъждовен мартенски ден всеки би се насладил на сгряваща сетивата СПА терапия. Затвори очи за миг и помисли за топлите вулканични камъни и за аромата на рози, носещ се от нежните масажни масла.

Екстремен ден 3 приключения в 1

За любителите на адреналина, това преживяване носи завладяващи емоции от три приключения: полет с парапланер, скално катерене и управление на АТВ в 1 ден. Гарантираме ти, че за такъв ден ще бъде разказвано и след години!

Share this post

Vassilena

Здравейте! Аз съм Васи и се занимавам с маркетинга и комуникацията в Wishio. Обичам да усмихвам хората, като им казвам правилните неща - затова и работя в тази сфера. Интересувам се от театър, фотография и всякакви технологични джаджи.

One reply on “Приготви се за пролетни преживявания с 6 свежи идеи

  • Caiden

    Remarquable artiste venu des « pays de l&1sE8t2nbsp;» sauf erreur. Remarquable, mais violente, série. Je ne connais toutefois que la VO et ne peux me prononcer sur la traduction en french.

    Отговор

Оставете коментар.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *