Каква е първата ви асоциация или любимия спомен от Коледа? За мен, например, това е как с майка ми приготвяме вечерята за Бъдни вечер – аз правя питка с късмети и всяка година се притеснявам дали ще бухне достатъчно и дали няма да я прегоря. Дори след 15 години “пекарски стаж” все още свързвам Коледа с това приятно очакване.

Повечето съкровени зимни спомени включват смях около масата с близки хора, време прекарано на топло със семейството, свежи снежни приключения и кулминация с прегръдка в новогодишната нощ. Никога не си спомняме предметите, които са ни подарили, но пазим преживяванията като най-скъпи подаръци.

И все пак, парадоксално, по време на коледното пазаруване се обръщаме основно към вещи – парфюми, чанти, сувенири, козметика… Неща, които заемат място в дома, но не и в сърцето. Щом така или иначе знаем, че вещите се забравят, защо продължаваме да затрупваме близките си с тях. Не заслужават ли повече?

Тази година ние в Wishio имаме мисия: да донесем повече усмивки по празниците, като ви предложим по-интересни подаръци – преживявания!

Ако това ви звучи трудно, не се притеснявайте! Ние ще сме ваши коледни помощници и ще ви покажем, че идеалният подарък чака само на три стъпки оттук.

С първата стъпка ще се озовеш в нашия пътеводител за коледни подаръци. Кажи ни за кого избираш подарък и каква емоция искаш да донесе той. Ние ще ти дадем 5 добри идеи за подарък-преживяване. Остава само да поръчаш избрания подарък. Той може да пристигне в красива подаръчна кутия, напълно готов да зарадва твой близък. Ако пък нямаш време за губене, подаръкът може бързо да се озове в пощата ти като електронен сертификат.

Остава само последната стъпка, а тя е и най-сладка: да направиш най-хубавия подарък и да видиш искрено щастие в очите на любим човек. Какво по-добро преживяване от това!

Share this post

Vassilena

Здравейте! Аз съм Васи и се занимавам с маркетинга и комуникацията в Wishio. Обичам да усмихвам хората, като им казвам правилните неща - затова и работя в тази сфера. Интересувам се от театър, фотография и всякакви технологични джаджи.

Оставете коментар.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *