Има хора, за които е трудно да изберем подарък. Познаваш поне един човек, който има всичко и всяка година се чудиш с какво да го зарадваш за рождения му ден. Обикновено задачата изглежда непосилна и каквото и да е количество мислене не носи резултат. Разковничето се крие в това да забравиш стандартните подаръци и да мислиш по-нетрадиционно.

За твой късмет сме ти приготвили някои предложения за уникални подаръци, с които да спреш дъха дори на хората, които си имат всичко.

Вместо да подаряваш поредната вещ, помисли за това да подариш преживяване! Ако половинката ти е любител на автомобилите и вече притежава мечтаната кола, изненадай го с различна емоция. Подари му удоволствието да се върне назад във времето с разходка в Retro Corvette от 1978.  Уникалният дизайн и огромната мощ ще вдъхновят всеки фен на високите скорости и приключенията.  Ако той предпочита състезателно изживяване, подари му 20 пистови обиколки с Волкикар.

За тези, които са готови да опитат нещо екстремно – предизвикай ги с курс по оцеляване . Двата дни, прекарани сред природата, ще откъснат всеки от съвременния свят и ежедневните задачи. Сървайвър-приключението учикак да разпознаваш растителни видове, да преодоляваш препятствия, да си набавяш вода, храна и подслон. В компютърното ни ежедневие такова преживяване не се случва всеки ден!

Ако човекът до теб предпочита творческите предизвикателства, подари му преживяване, което развива креативните му заложби. Ако той или тя винаги са мечтали да се занимават с музика, можеш да сбъднеш тази детска мечта с подаръци като запис на авторска песен или урок на музикален инструмент. Ако получателят на подаръка обича да използва ръцете си, зарадвай го с пакет “Творческо вдъхновение”. Подари емоцията да създадеш авторско бижу, скрапбук или албум за ценни спомени.

А защо не подариш СПА ритуал, който те кара да забравиш за стреса и проблемите. Хората, които си имат всичко, ще се изненадат от нетипично преживяване като пакет “Escape”. СПА процедурата започва с аромахидротерапевтичен масаж, който помага за детоксикация, отслабванеи елиминира болката. Следва терапия за тонизиращо ексфолиране на тялото и арома масаж с вулканични камъни от Перу. Усещането е едновременно отпускащо и зареждащо с енергия.

Независимо какъв подарък избереш, важното е той да остави незабравими спомени в сърцето на получателя. Вярваме, че преживяванията имат много по- въздействащ и незабравим ефект, отколкото вещите. Все пак ние сме това, което правим, а не това, което имаме!

Share this post

Ana-Maria

Привет! Казвам се Ана-Мария и съм маркетинг стажант в Wishio. За мен е важно да помагам на хората да оценят малките неща от живота. Обичам да пътувам и да научавам нови и интересни неща !

Оставете коментар.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *