Независимо дали имаш специален повод или просто искаш да кажеш „Благодаря, че те има!“ на мъжа в живота си, изборът на перфектния подарък не винаги е лесна задача. Всеки от нас иска да дари на човека до себе си най-незабравимия и емоционален подарък, но как да превърнеш това желание в реалност?

Обикновено мъжете са по-практични и когато имат нужда от нещо, просто си го набавят. Но не е нужно да купуваш поредната вратовръзка или скъпа риза. Ако искаш да подариш нещо уникално и незабравимо, подари му преживяване. Тези съвети ще ти помогнат в избора:

  1. Постави се на негово място

Представи си, че това, което харесва той, влече и теб. Ще се изненадаш колко интерсни идеи биха ти дошли наум, когато се опиташ да пречупиш неговия усет за света през твоята призма. Дори можеш да преминеш една стъпка по-напред и да опиташ да имитираш жестовете и поведението му. По този начин напълно ще влезеш в неговия образ и ще успееш да откриеш какво би му допаднало и какво не.

  1. Слушай внимателно

За да уловиш знаците, които да ти подскажат неговия бленуван подарък, просто слушай внимателно. Обърни внимание как той говори за преживяванията от деня си, както и за тези, които би искал да преживее. Дали страстно разказва за някое приключение? В такъв случай го изненадай с полет с парапланер или офроуд преход. Ако пък си мечтае за малко откраднато спокойствие, ще пожънеш успех с отпускаща спа процедура.

  1. Наблюдавай действията му

Внимателно наблюдавай действията на мъжа до теб и открий какво го кара да се усмихва. В зависимост от това къде в ежедневието си той намира най-голяма радост, можеш лесно да определиш типа преживяване, който да пасне на характера му. Ако обича екстремните неща – подари му ветроходно приключение с катамаран. Ако се чувства добре с висока скорост на магистралата, заведи го на скоростно приключение.

  1. Направи нещо за двама ви

Да му подариш нещо, което да опитате заедно, не е проява на егоизъм, а показва, че искаш да прекарваш повече време с него. Затова помисли какво преживяване можете да споделите двамата. Но се фокусирай върху нещо, което ще се хареса повече на него – все пак неговата усмивка е най-важната в случая!

Усилията, положени в избора на специален подарък, никога не остават назабелязани. Затова инвестирай малко време и помисли каква е онази изненада, която ще му донесе най-силна емоция. Ако се затрудняваш в избора, ние винаги сме тук с подбрани идеи.

Share this post

Ana-Maria

Привет! Казвам се Ана-Мария и съм маркетинг стажант в Wishio. За мен е важно да помагам на хората да оценят малките неща от живота. Обичам да пътувам и да научавам нови и интересни неща !

Оставете коментар.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *