Какво искат жените? Това е една от големите мистерии, а става ли дума за специална дама, задачата да отгатнем какво ще й донесе радост може да изглежда почти непосилна.

Ако държиш на жената до себе си, забрави за парфюмите и пръстените, за поредния красив сувенир, който ще събира прах у дома. Направи специален жест и й подари преживяване! Предлагам ти няколко предложения за истински подарък:

Поглези любимата си

Всяка жена има нужда да бъде глезена от време на време. Особено ако ежедневието й е динамично и изискващо, една СПА процедура може да бъде не просто приятна изненада, а значителна необходимост. Подари й нещо нетрадиционно като шоколадова терапия или масаж с елементи от Изтока. Ако тя се интересува повече от духовните практики – изненадай я с йога пробуждане, което да й помогне да отпусне съзнанието си.

Покажи колко цениш красотата й

Винаги е добра идея да напомниш на жената до себе си за нейната красота. Арт фотосесия с грим или  среща с професионалист кoафьор са преживявания, с които ще накараш любимата си жена да се почувства като истинска принцеса.

За любителките на модата

Ако пленителката на сърцето ти обича  шопинга, не се втурвай към мола за поредната рокля, радостта от която ще трае около 2 часа. Вместо това можеш да превърнеш пазаруването в прекрасен ден за твоята половинка като й подариш разходка по магазините с личен консултант. А защо не и цветови анализ, с който да преоткрие своя личен моден стил.

Помогни й да открие нов талант

Всеки от нас притежава умения, за които дори не подозира и такива, които да усъвършенства. Изненадай специалната дама в живота ти си с  урок за изкуството на салса танците или й дай възможност сама да създаде свое авторско бижу. Ако тя е майстор в кухнята, помoгни й да научи повече за тънкостите на френската кухня и виното с един кулинарен курс.

Подари щуро приключение

Дамите обикновено не са познати като любителки на адреналина, но клишетата са създадени, за да се опровергават! Ако жената до теб е фен на приключенията, подари й полет урок със самолет или гмуркане. Това ще остави незабравими спомени в сърцето й и ще й покаже ясно, че я смяташ за владетелка на всички стихии.

Подари на любимата си нещо, което ще й помогне да развие себе, да преоткрие нови емоции и таланти или да се откъсне от стреса и да се потопи в магическо безвремие. Усмивката, която ще огрее лицето й, щом научи за изненадата, ще те направи най-богатия човек!

Share this post

Ana-Maria

Привет! Казвам се Ана-Мария и съм маркетинг стажант в Wishio. За мен е важно да помагам на хората да оценят малките неща от живота. Обичам да пътувам и да научавам нови и интересни неща !

Оставете коментар.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *