Уникалният коледен подарък е истинско предизвикателство! Понякога изисква толкова планиране, че от чакан момент на радост става досадна задача. А с днешния фокус върху най-новото, радостта от получаването на подаръка си заминава малко след Коледната утрин.

Затова от миналата Коледа вече не подарявам вещи на семейството си – всеки от тях притежава изобилие от предмети. Фокусирах се върху преживявания. Времето, прекарано заедно, ще ни помогне да създадем ценни семейни спомени.

Сестра ми, например, е любител на пътешествията. Помислих как бих могла да обединя пътуване с празнично настроение и реших да я заведа на пътешествие из немските коледни базари. Така успяхме да прекараме няколко дни заедно в разглеждане на нови градове, заредени с коледно настроение и лакомства. Преживяването беше незабравимо и за двете ни, а сестра ми все още твърди, че това е най-хубавият подарък, който някога е получавала!

Ти също можеш да зарадваш близките си по подобен начин. Ето някои идеи как да го направиш:

  • Едно преживяване за цялото семейство се организира по-лесно от индивидуален подарък за всеки. Заведи близките си на ски приключение или на отпускащ уикенд извън града.
  • Ако пътуването все пак не е възможно, може да го замениш с разходка до зоологическата градина, интересен музей или спорно събитие като волейболен мач.
  • Вместо да подариш на половинката си най-новата гейминг конзола, организирай му полет с балон, където да се възхищавате заедно на красивите български пейзажи.
  • Едно от любимите ми предложения към близките е да отидем на театър, кино, концерт или мюзикъл. Този подарък не само ще ви създаде незабравими спомени, но и ще ви пренесе в различни светове.
  • Запиши цялото семейство на преживяване, което да стимулира творческата им страна – например курс за изработка на лампа или кулинарен курс. Изборът е твой! Тези преживявания могат да помогнат на всеки да открие талант, за който не е подозирал.

Вариантите са много и се ограничават само от твоето въображение.

Share this post

Ana-Maria

Привет! Казвам се Ана-Мария и съм маркетинг стажант в Wishio. За мен е важно да помагам на хората да оценят малките неща от живота. Обичам да пътувам и да научавам нови и интересни неща !

Оставете коментар.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *