Преживяванията са един прекрасен начин да накараме любим човек да се почувства специален, както и да му благодарим за всички споделени моменти. Осми март е още един повод да се обърнем с благодарност към най-милия човек в живота на всеки от нас – всеотдайната майка.

За съжаление, връзката с родителите ни е от онези неща, които пренебрегваме ежедневно и които са подвластни на времето. Не си даваме сметка, че споделените мигове с тях ще имат своя край. Затова тази година те съветвам да не подаряваш поредния букет, бижу или парфюм, а да дадеш това, за което всяка майка копнее – внимание и време със своето дете.

Върнете се към времето, когато й помагаше в кухнята

Спомни си един от най-незабравимите детски мигове – приготвянето на семейната вечеря заедно с мама. Спомняш ли си как за първи път направи баница или изпече любимите си сладки с нейна помощ? Няма ли да е страхотно, ако можеш дори за ден да съживиш този спомен – значим както за теб, така и за нея.

Прекарайте една вечер заедно и научете нещо ново в компанията на майстор- готвач Иван Звездев. Ще научите нови професионални техники и добре пазени готварски тайни, а след това ще се отдадете на сладки приказки на по чаша вино и с приятна компания.

Подари й заслужен ден почивка

Да бъдеш майка е задача без почивен ден. Време е да й се отблагодариш за всички мигове, когато тя е била неотлъчно до теб. Подарете си отдих и разпуснете заедно. Отделете се от ежедневието с пътуване до ново място или ден със СПА терапии. Ще можете да прекарате време заедно, в което да наваксате за всички несподелени истории или да се върнете назад в миналото с мили спомени.

Създайте спомен заедно

Кога за последно сътвори нещо със собствените си ръце? Независимо дали последният ти такъв спомен е от училищен час по “Труд и техника”, или редовно майсториш неща у дома, изработката винаги е по-забавна, когато е споделена споделена с близък човек. Отключете творческото си мислене и умения и заедно с мама създайте нещо ваше. Така ще можете във всеки един момент да се наслаждавате на резултата от труда си и на спомена от споделения момент.

Каквото и да избереш да подариш за 8-ми март, не забравяй, че най-важното за майката е споделеното време заедно – не просто днес, а през цялата година.

Share this post

Ana-Maria

Привет! Казвам се Ана-Мария и съм маркетинг стажант в Wishio. За мен е важно да помагам на хората да оценят малките неща от живота. Обичам да пътувам и да научавам нови и интересни неща !

Оставете коментар.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *