Решихме, че е време да се запознаете с част от екипа ни. Но вместо да се представяме с професионални титли, предпочитаме да се представим с преживяванията, които са ни убедили, че ние сме това, което правим, а не това, което имаме. Затова ще ви разкажем за най-ценните подаръци, които сме получавали – и ще ви предложим по едно преживяване, което да подарите тази Коледа.

Алекс

Най-хубавите подаръци са споделени с приятели. Например, когато един от съучениците ми в гимназията ми завърза очите и ме заведе до парка, където ме чакаха с игри, храна и музика за празненство-изненада. Понякога обаче и един човек ти стига – тази година прекарах 16 дни по маршрута Ком-Емине с приятелката ми и това беше най-хубавия подарък, който съм получавал. А споделените моменти продължават да са с нас.

На близък човек бих подарил емоция, свързана с преживяване навън и много адреналин – като управление на пистов автомобил, например. Мисля, че усещането ще се запомни завинаги!

Ани

Веднага се сещам за един страхотен емоционален подарък, който получих за сватбата ми от двете ми най-добри приятелки. Те бяха изработили една голяма картичка с колаж от наши общи снимки през годините. С тях двете сме заедно от деца и това беше фото-история за 20-годишно приятелство! В единия край до пожеланието имаше оставено празно място – за първата семейна снимка. Този подарък ме разчувства не само тогава, а й всеки път, когато погледна картичката…

Тази зима бих подарила полет-урок със самолет. Да пилотираш със сигурност е уникално по рода си изживяване и не познавам някой, който не би се зарадвал на този подарък.

Ана-Мария

Мисля, че хубавите подаръци идват изненадващо и са споделени с други хора. Наскоро получих точно такъв подарък – заведоха ме на SPA терапия. Беше отпускащо и разтоварващо, а споделянето с приятелки гарантира и много усмивки по време на изживяването. Радвам се, че такива емоции остават в съзнанието ти задълго и продължават да живеят с теб.

Бих направила точно такъв подарък – нещо, което да те отпусне и да ти позволи споделено време с най-близките ти, като нестандартен уикенд в къща от глина. Това сигурно не се забравя.

Дани

Най-приятната изненада, която са ми подарявали, беше тайно парти за рождения ми ден. Няма по-приятно нещо от това да видиш всичките си приятели на едно място – събрани в твоя чест. Разбира се, това гарантира приятно прекарване поне до малките часове на нощта.

За Коледа бих подарил нещо по-спокойно, например SPA пакет. Мисля, че такова преживяване ще те накара да се отпуснеш, а в края на годината точно това е нужно.

Михаела

За мен най-прекрасният подарък беше изненада от любим човек. Сестра ми, която живее от 8 години в Париж, се появи изневиделица на рождения ми ден. Не беше казала на абсолютно никой, че ще идва, за да не се развали изненадата. Останах буквално без думи и много се зарадвах, че я виждам точно на този ден.

На близък човек бих подарила кулинарен курс – мисля, че това е не просто приятно и разтоварващо занимание, но и ще ти даде умения, с които после да донесеш приятни емоции на близките си.

Васи

Веднага се сещам за особено любим подарък. За рождения си ден получих 2 дни във вила в Тоскана, която се намира на повече от километър от най-близкото село. Все още предстои да “използвам подаръка” през пролетта, но нямам търпение! От известно време предпочитам спокойни почивки, а и италианското вино не е за изпускане! 🙂

Тази зима вече подарих Wishio-емоция с курс по йога. Получателят беше много приятно изненадан, защото това не е нещо, което би изпробвал сам – създадохме истинско предизвикателство.

Това са нашите истории за подарени и желани преживявания – а какви са вашите?

Share this post

Vassilena

Здравейте! Аз съм Васи и се занимавам с маркетинга и комуникацията в Wishio. Обичам да усмихвам хората, като им казвам правилните неща - затова и работя в тази сфера. Интересувам се от театър, фотография и всякакви технологични джаджи.

Оставете коментар.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *