В последните седмици ни се паднаха доста дъждовни дни – какъв по-добър повод да останеш вкъщи и да прекараш малко повече време със семейството си? Но началото на май е и идеално време да помислиш какви нови преживявания да включиш в програмата за дългите и топли дни. За да разнообразим програмата ти, подготвихме няколко свежи предложения.

Отпусни се в компанията на вино и приятели

Няма ли да е чудесно да се отпуснеш в приятна атмосфера далеч от шума и задачите на ежедневието? А колко по-хубаво би било това с няколко допълнителни съставки: отпускане в сауна и парна баня, SPA процедури за пълно спокойствие и дегустация на селектирани вина от изба Todoroff. Уикенд „Винен релакс“ ще ти донесе всичко това – остава само да прецениш с кого да споделиш преживяването.

Полет и заслужена почивка

Зарадвай любим човек със солидна доза адреналин, красиви гледки и почивка сред природата. Летателният уикенд ще му даде възможност да изпита свободата на птиците с полет със самолет, в края на който ще може да поеме управлението. След невероятното изживяване идва време за заслужена почивка сред природата на Рила и комплекс „Калина“, Долна баня.

АТВ приключение в полите на Витоша

Какъв по-добър подарък за тези, които живеят живота си на скорост, от това да опитомят силата на АТВ по предизвикателен терен? Можеш да им подариш приключение из Витоша и Люлин планина, в което те избират маршрута си. Преживяването носи един нов поглед към планината и всички нейни тайни.

Въздушна разходка с хеликоптер

Това преживяване носи красиви гледки отвисоко и пълно усещане за свобода. Подари полета с хеликоптер на любим човек и го споделете заедно – емоцията от птичия поглед ще е нещо, за което ще си спомняте дълго и ще разказвате на приятели.

Share this post

Vassilena

Здравейте! Аз съм Васи и се занимавам с маркетинга и комуникацията в Wishio. Обичам да усмихвам хората, като им казвам правилните неща - затова и работя в тази сфера. Интересувам се от театър, фотография и всякакви технологични джаджи.

Оставете коментар.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *