Екипът на Wishio расте – расте и броят на клиентите, които ни се доверяват. Всеки ден в офиса ни:

  • Телефонът звъни поне 30 пъти
  • Разменяме си над 40 чат-съобщения и мейли с клиенти
  • Организираме резервации за минимум 20 различни преживявания
  • Получаваме положителна оценка от средно 32 клиента

 

Търсим някой, с който да споделим предизвикателствата и удовлетворението от щастливите клиенти. Ако не поемаш само по най-лесния път, ако си готов всеки ден да учиш, общуването с други хора те зарежда и имаш излишък от амбиция и желание да подобряваш работата си – обърни внимание на това предложение.

 

Човекът, когото търсим

Да помагаш на хората около себе си е твоя страст. Може би мечтата ти е да работиш в Zappos, възхищаваш се на културата на Starbucks, а любимото ти сутрешно четиво са блоговете на Zendesk и Help Scout. Готов си не просто да вдигаш телефона и да обслужваш поръчки – а да направиш нечий ден по-хубав с енергично “Здравейте!”, детайлен съвет, бърза реакция.

Нашите клиенти

Ще имаш привилегията всеки ден да помагаш на нашите клиенти да зарадват своите любими хора. Ще се превърнеш в техен най-доверен помощник за планирана изненада. Гарантираме ти, че типа обаждания, които получаваме, е доста по-различен от стандартен колцентър.

 

Ако това си ти или познаваш някой отговарящ на описанието – пиши ни на office@wishiogifts.com.

Share this post

Vassilena

Здравейте! Аз съм Васи и се занимавам с маркетинга и комуникацията в Wishio. Обичам да усмихвам хората, като им казвам правилните неща - затова и работя в тази сфера. Интересувам се от театър, фотография и всякакви технологични джаджи.

Оставете коментар.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *