Един съвет от мен: Спри за миг на път за работа. Огледай се. Усети аромата на зюбмюли и лалета във въздуха. Погледни колко ясно е небето. Не пропускай възможността да се насладиш на този миг, който животът ти поднася!

„Единственото нещо, което притежаваш, е настоящият миг“. Екхарт Толе

Освен красотата на природата, радост ще ти донесат и неочакваните преживявания. Подари нещо неочаквано и свежо тази пролет – ето няколко от най-подходящите преживявания за месец април, с които да го направиш:

Пътешествие в далечното минало

Не си ли мечтаеш редовно да се откъснеш от забързаното ежедневие и постоянните нотификации на телефона? Можеш да го направиш с едно нестандартно пътешествие във времето. Една нощувка в автентична юрта, конната езда сред природата или стрелбата с лък ще ти помогнат да доловиш макар и малка част от живота на нашите предци, да се потопиш във вълшебно безвремие и да преодолееш стреса, отдавайки се на истинските неща.

Офроуд приключение с джип 4х4

Ако специалният за теб човек мечтае за скорост и адреналин, то това приключение е уникален начин да му покажеш колко добре го познаваш. Подари му невероятната възможност да вдиша глътка живот и да се отдаде на едно приключение по неотъпкани маршрути. А защо да не изживеете тази емоция заедно?

Рафтинг по Струма

Щом дойде април, започваме да мечтаем за морето, за реките и езерата и за откриването на сезона с водни приключения – а рафтингът е кралят на водните емоции. Спуснете се с приятели по водите на Струма и изпитайте удоволствието от волното понасяне по течението на реката.

 

През този месец можем да ти предложим и няколко съвсем нови преживявания:

Полет с хеликоптер

Погледни света от гледната точка на птиците и подари неописуема тръпка от полет с хеликоптер. Панорамният прелет ще ви разкрие нови гледки, а по-смелите могат дори да поемат управлението на хеликоптера с помощта на опитен пилот и да чуят интересните истории и съвети на опитните летци.

Вино и СПА в Тракийската низина

Няма по-добър подарък от споделените моменти заедно, особено ако те са гарнирани с майсторски направено вино и доза релакс. Ще прекарате време сред свежа природа и ще се заредите с настроение за нови подвизи в приятна атмосфера.

АТВ приключение

Най-новото екстремно предложение ще ти помогне да изненадаш свой приятел с емоцията да препуска из Витоша и да усети мощността на АТВ. Най-страхотната част от преживяването е, че можеш да избереш предпочитан маршрут, който включва различни препятствия и природни забележителности по пътя.

А ти как прекарваш прекрасните пролетни дни? Откри ли вече сезона на разходките сред природата?

Не забравяй: Ние сме това, което правим, а не това, което имаме!

Share this post

Ana-Maria

Привет! Казвам се Ана-Мария и съм маркетинг стажант в Wishio. За мен е важно да помагам на хората да оценят малките неща от живота. Обичам да пътувам и да научавам нови и интересни неща !

Оставете коментар.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *