Наближава най- красивият празник в годината – 8 март!

Не само най – красивият, а най- специалният ден, в който всички ние се обръщаме с жест на благодарност и топлина към нашите любящи и грижовни майки. И да, един живот не стига, за да й се отблагодариш, но какво по- хубаво от това да подариш време за самата нея, в което да усети какво е да бъде обгрижвана!

Освен прекрасен букет цветя, ние ти предлагаме един нестандартен начин да й покажеш, че е най- специалната за теб.

 

Зa любителката на спа преживявания

Няма как да не започнем със Спа преживяванията, а именно пакетът „Усещане за жена“, по време на който тя ще бъде обгрижвана и заредена при едни от най- добрите специалисти в сферата. Ако пък е любителка на по-южните терапии, то тогава нека се пренесе в по-екзотичен свят чрез спа пакет „Exotic”. Нима има жена, която да не обича да я глезят с козметични и релаксиращи процедури?! Няма да сгрешите, ако заложите на този вариант.

Когато готвенето е удовоствие… с чаша вино в ръка

Какво по-вкусно ястие от това на мама? Всеки ден тя се старае да зарадва семейството с вкусна вечеря, а защо да не научи тънкости и различни рецепти от професионалист? При това не по задължение, а за удоволствие с чаша вино в ръка. „Гурме кулинарен курс по избор дава правото да избере между много различни кухни, които са непознати за нея! А след него ще е още по-вдъхновена да приготвя вкусотии за всички.

Ако мама е екстремна…

Търси ли постоянно варианти за нещо различно? Иска ли едно ново, красиво и незабравимо изживяване? Подари й криле! Нека усети свободата на птиците и изпита истинско удовлетворение.

Предлагаме ти „Полет с парапланер над Витоша“ , с който ще й помогнеш да разчупи сивото ежедневие и ще се зареди с енергия. Определено ще има какво да разказва!

Ами ако е артистична?

Не само е шила заедно с теб дрехи за куклите или пуловер за студените дни, а това е нейно призвание. Нека отдели време за своето хоби, Wishio ти предлага възможност за направа на бижу, ръчно изработена лампа или пък нека просто потанцува любимите си танци! Съобрази пакета с нейното време и предпочитания и няма как да не уцелиш в 10-ката!

За стилната дама

Обръщайки внимание на всеки член от семейството, жената често забравя за самата себе си. Помогни й да намери собствения си стил чрез персонален цветови анализ Разкрий себе си“  или й подари лукса да избере сама стила на своята персонализирана чанта, която да е в унисон с нея в ежедневието, а инициалите по нея да носят нейната отличителна черта.

 

Тези идеи са само началото…

Ако в тях, не откриваш нейната идентичност, то тогава може да разгледаш на www.wishio.bg, където със сигурност ще откриеш най-добрия и интересен подарък.

И не забравяй…най-важното е да направиш жест, с който да изразиш своята благодарност и загриженост, защото тя никога не е спирала да раздава обич и топлина! Заслужава го!

Share this post