• Няма продукти в списъка с желания.

  • Няма продукти в количката.

  От: 799лв.

  Брой участници
  Изчистване

  Огън, въздух, вода и земя. Победа над всички елементи и противниковия отбор с екипен дух, сила, баланс, точност и издръжливост.

  Елементи:
  - Микс от комплексни и достъпни игри, които дават възможност за съревнование
  - Спортно събитие, в което състезателите вземат участие, групирани в предварително сформирани отбори
  - Капитанът на отбора трябва да подбере участниците, така че отборът да може да демонстрира съвкупност от умения – спортни качества, адаптивност, издръжливост, съобразителност, феър плей и отборен дух.
  - Трасе с 6 препятствия:

  • Добра форма - двустранна стена под формата на „Л“. От едната страна трябва да се изкатериш, а от другата страна се спускаш по въже. Целият отбор трябва да премине през това препятствие.
  • Тунел - дълъг около 10m тунел, който има напречно различни препятствия, които трябва да бъдат преодоляни. Целта е да си гъвкав, съобразителен и членовете на отбора да си помагат един на друг.
  • Физически баланс - Инсталация от 6 хоризонтални греди, всяка от която с различна широчина. Всеки един играч избира греда спрямо своите физически възможности. Целта е всеки един играч да премине върху своята греда. Всяко едно падане се наказва с допълнително, наказателно време.
  • Огнена река - Инсталация от тънки тръби, разположени в река, по които тече газ. През определено място тръбата изпуска газ, който се възпламенява и придава усещането, че реката гори. Целта е да се премине през горящата река по пътека, която е между тръбите.
  • Стена във водопад - Стена вградена в естествен водопад. Целта е състезателите да се изкатерят до площадката над водопада
  • Шест прашки - Играчите трябва да заемат позиция зад 6 огромни прашки. Целта е да покосят мишените с камъчета от чакъл.

  Допълнителна информация:
  -Продължителност: 1 ден
  -Резервация: 1 седмица предварително
  -Брой участници в преживяването: 20 човека
  -Мин.възраст: 16г.
  -Медицински противопоказания: Добра физическа подготовка и кондиция, добро здравословно състояния в момента на приключението
  -Сезонност / Провеждане на специфична дата: Целогодишно
  -Метеорологично време: Възможно е провеждането на преживяването да бъде отложено, в случай на крайно неблагоприятни метеорологични условия. В такива случаи се насрочва нова дата за провеждане на преживяването.
  -Дрескод: Спортно облекло, удобни обувки; топли дрехи и облекло, подходящо за дъжд
  -Местоположение: Различни локации
  -Допълнителна информация: На място клиентите подписват декларация за собствен риск.

  Покажи отзивите

  Потребителски отзиви

  5 звезди 0 0 %
  4 звезди 0 0 %
  3 звезди 0 0 %
  2 звезди 0 0 %
  1 звезда 0 0 %

  Reviews

  Все още няма отзиви.

  Напишете първи отзив “Победа над земните елементи”


  Use one of the allowed file type: jpg, jpeg, png. The max size allowed is : 10 MB.

   Победа над земните елементи


   няма

   10 участника

   1 ден

   От: 799лв.

   Брой участници
   Изчистване