От: 799лв.

Брой участници
Изчистване

Огън, въздух, вода и земя. Победа над всички елементи и противниковия отбор с екипен дух, сила, баланс, точност и издръжливост.

Елементи:
- Микс от комплексни и достъпни игри, които дават възможност за съравнование
- Спортно събитие, в което състезателите вземат участие, групирани в предварително сформирани отбори
- Капитанът на отбора трябва да подбере участниците, така че отборът да може да демонстрира съвкупност от умения – спортни качества, адаптивност, издръжливост, съобразителност, феър плей и отборен дух.
- Трасе с 6 препятствия:

 • Добра форма - двустранна стена под формата на „Л“. От едната страна трябва да се изкатериш, а от другата страна се спускаш по въже. Целият отбор трябва да премине през това препятствие.
 • Тунел - дълъг около 10m тунел, който има напречно различни препятствия, които трябва да бъдат преодоляни. Целта е да си гъвкав, съобразителен и членовете на отбора да си помагат един на друг.
 • Физически баланс - Инсталация от 6 хоризонтални греди, всяка от която с различна широчина. Всеки един играч избира греда спрямо своите физически възможности. Целта е всеки един играч да премине върху своята греда. Всяко едно падане се наказва с допълнително, наказателно време.
 • Огнена река - Инсталация от тънки тръби, разположени в река, по които тече газ. През определено място тръбата изпуска газ, който се възпламенява и придава усещането, че реката гори. Целта е да се премине през горящата река по пътека, която е между тръбите.
 • Стена във водопад - Стена вградена в естествен водопад. Целта е състезателите да се изкатерят до площадката над водопада
 • Шест прашки - Играчите трябва да заемат позиция зад 6 огромни прашки. Целта е да покосят мишените с камъчета от чакъл.

Допълнителна информация:
- Продължителност: 1 ден
- Резервация: 1 седмица предварително
- Брой участници в преживяването: 20 човека
- Мин.възраст: 16г.
- Медицински противопоказания: Добра физическа подготовка и кондиция, добро здравословно състояния в момента на приключението
- Сезонност / Провеждане на специфична дата: Целогодишно
- Метеорологично време: Възможно е провеждането на преживяването да бъде отложено, в случай на крайно неблагоприятни метеорологични условия. В такива случаи се насрочва нова дата за провеждане на преживяването.
- Дрескод: Спортно облекло, удобни обувки; топли дрехи и облекло, подходящо за дъжд
- Местоположение: Различни локации
- Допълнителна информация: На място клиентите подписват декларация за собствен риск.

Покажи отзивите

Потребителски отзиви

5 звезди 0 0 %
4 звезди 0 0 %
3 звезди 0 0 %
2 звезди 0 0 %
1 звезда 0 0 %

Reviews

Все още няма отзиви.

Напишете първи отзив “Победа над земните елементи”


Use one of the allowed file type: jpg, jpeg, png. The max size allowed is : 10 MB.

  Победа над земните елементи


  няма

  10 участника

  1 ден

  валидност 1 година

  От: 799лв.

  Брой участници
  Изчистване