Подарък за Мъж – 20 предложения за незабравими подаръци от Wishio!

Подарък за Мъж

Подарък за Мъж – Знаем, че не е лесно, но сега можеш да поемеш предизвикателството с феноменалните ни 20 предложения за незабравими подаръци

Избирането и купуването на подарък за мъж е обезсърчителна задача. Факт е, че за мъже по принцип трудно се избират подаръци. Аз съм мъж и мога да потвърдя, че сме истински кошмар. Толкова е трудно да ни се избере подарък, че и сами мразим да си купуваме един на друг. Поне не сте сами в това, дами!

Та какви са опциите когато стане въпрос за избирането на правилния подарък за мъж, така че той искрено да го хареса. И не само да оцени 'жеста', но и самия подарък.

Дрехите и аксесоарите добър подарък ли са за мъж? 

Не позволявай на нашия ограничен гардероб и съмнителен вкус да те заблуди. Ние мъжете често сме много придирчиви на тема дрехите, в които се чувстваме удобно. И, честно казано, повечето от нас ще ти кажат, че предпочитаме сами да си ги избираме. Реално се затрудняваме да пазаруваме за себе си, но знай, че дори поемеш тази отговорност, и то с добри намерения, си е риск. Изборът ти на мъжки дрехи сигурно ще е по-добър от нашия. Поне според теб, дори и ако предварително се посъветваш. Но дали ние ще сме на същото мнение…? Не е много сигурно.

Какво ще кажеш за джаджи или нещо свързано с неговото хоби?

Много мъже харесват джаджи. Но освен ако те изрично не са споменали какво искат, отново навлизаш в опасна територия. Може да си мислиш, че знаеш, че въпросния мъж иска GoPro. Но сигурен ли си, че си наясно с всички особености и конкретния модел? Тук е уловката.

Нещо свързано с хобито му, ако има такова, със сигурност е добър вариант за хубав мъжки подарък. Но трябва да се увериш, че знаеш точно какво да вземеш. И, ако трябва да сме честни, ние самите обичаме да си купуваме неща свързани с хобитата ни.

Знам, че е трудно, но освен ако мъжът за когото купуваш подарък не е колекционер и си наясно с правилната бутилка, която да вземеш, нищо не казва по-добре “Не знаех какво да ти купя и нямах време да го помисля” от поредната бутилка уиски, ром, вино и тн.

Изчерпан си откъм идеи за перфектния подарък за мъж? Не се притеснявай, Wishio е на среща!

Ако все още се чудиш какъв би бил перфектният подарък за един от мъжете в живота ти, Wishio е твоят принц на бял кон, който ще те спаси. И между другото, ако ездата случайно ти звучи като нещо, което въпросният мъж би харесал, имаш късмет.

Материалните подаръци си имат важно място в живота ни. Нещо материално може да е точно това, от което един мъж се нуждае или би харесал. И, разбира се, 'нещата' също могат да бъдат преживявания, когато се ползват или консумират. Но ако не си съвсем сигурен какво би било правилното, подарък преживяване със сигурност е страхотна алтернатива, на която си струва да обърнеш внимание. И както всяка дреха или друг предмет може да бъде сменен ако не е точният размер или стил, така и подаръчните ваучери на Wishio могат да се заменят за други преживявания.

Не забравяй, че ако по някаква причина нито един от тези 20 чудесни подаръка не ти се струва подходящ за мъжа, за когото купуваш, или просто искаш да разгледаш всички предложения на Wishio, за да се убедиш, че не изпускаш нещо още по-добро, можеш да разгледаш тук: Подарък за Мъж - преживяване. Също така, можеш да оставиш избора на подарък преживяване на получателя и да подариш една от подаръчните ни гифт карти.

Стига толкова детайли, време е за действие! Ето ги нашите 20 идеи за перфектния подарък за мъж!

No.1 - TOP GEAR - УПРАВЛЕНИЕ НА ПИСТОВ АВТОМОБИЛ

Идеи за Коледни подаръци за любителите на адреналина и приключенията

Top Gear е възможността да покрещиш на състезателна писта в истинска състезателна кола и е един от нашите най-търсени подаръци преживявания. Перфектния подарък за всеки мъж със скрита, или пък не толкова скрита любов към скоростта и афинитет към моторните спортове и колите. Честно казано, дори тези шофьори, които се придържат към правилата на движението и не стоят в очакване, за да гледат Формула 1 през нощта, накрая харесват възможността да се откъснат от оковите на всекидневното каране и да натиснат педала до ламарината!

No.2 - ПРЕДИЗВИКАЙ МЕ! - СТРЕЛБА ЗА ДВАМА

перфектен подарък за мъж

 Оказва се, че почти всички, дори тези, за които никога не би предположил, искрено харесват възможността да влязат в ролята на Джеймс Бонд и да стрелят с Магнум револвер. Също биха харесали и останалите 4 модела, които този урок по стрелба дава шанса да пробват в действие. Трябва да го опиташ, за да усетиш тръпката от чистата еуфория и освобождаване от стреса, която идва с натискането на спусъка, особено ако изстрелът уцели мишената. На това преживяване могат да се насладят двама - късметлията, който ще получи подаръка може да вземе и приятел със себе си (може би дори и самия теб)!

No.3 - ТАЙНАТА НА МЛАДОСТТА ЗА МЪЖЕ - СПА ПРЕЖИВЯВАНЕ ЗА НЕГО

СПА за него подарък ваучер мъж

 Мъжете също обичат да ги глезят. Малка част от тях не биха се насладили на комбинация от релакс и това някой да се грижи за тях. Много от модерните мъже са придирчиви, щом става дума за това да са добре поддържани и да се грижат за външния си вид. И понякога дори тези (ще се броя като част от тях), които не намират мотивация редовно да се 'самоподдържат', се наслаждават на това да изглеждат добре и да се чувстват добре, когато получат такава възможност. И какъв по добър начин да се постигне това освен с един ден, посветен на 'време за мен' - СПА, което включва традиционен тай масаж на тепих, Терапия за лице "Тайната на възрастта за мъже" (почистващ масаж с копринени пашкули,който сваля мъртвите клетки, колагенова маска, дълбоко хидратиращ масаж с кокосов масло и маска за брада с кокосово масло) и мъжки маникюр?

No.4 - АКО СКОЧИШ ТИ, СКАЧАМ И АЗ - БЪНДЖИ СКОК ЗА ДВАМА

tandem bungee подарък за мъж

Ако мъжът, за когото купуваш подарък обича адреналина или да поема предизвикателства, има няколко неща, които биха накарали кръвта му да кипи повече. Това да знаеш, че си обезопасен, не прави скока по-малко вълнуващ. И ако винаги си се предизвиквал някой ден сам да скочиш с бънджи – опитай скок за двама! Не се притеснявай, ако предпочиташ само да гледаш стъпил стабилно на земята, можеш и да изпратиш получателя сам на бънджи скок.

No.5 - ПАНОРАМЕН ПОЛЕТ С ХЕЛИКОПТЕР

Подарък за мъж който винаги е мечтал да лети във хеликоптър

Ако наистина искаш да впечатлиш с подаръка си, с нищо няма да имаш по-голям успех отколкото с този вариант! Колко от нас имат възможността да управляват хеликоптер? Не много... А когато я имаме, обикновено се случва веднъж в живота. Така че защо ти не си този, който ще превърне това преживяване в реалност? Подарък, който нито мъж, нито  жена, никога няма да забрави. Както и няма да забрави кой му го е подарил!

No.6 - СИЛАТА НА ВКУСОВЕТЕ И АРОМАТИТЕ -  ВЕЧЕРЯ НА ТЪМНО

Идеи за Коледен подарък за любителите на вкусовете

'Вечеря на тъмно' е кулинарно гурме преживяване, което с бързи темпове развива своята популярност. Със завързани очи позволи на другите ти сетива да се засилят - в този случай, се фокусираме върху вкуса и аромата. Ако купуваш подарък за мъж, който обича хубавата храна и приветства новите преживявания, това е идеалният подарък!

No.8 - SURVIVOR - КУРС ПО ОЦЕЛЯВАНЕ НА ТЕРЕН ПО ИЗБОР

подарък за мъж survivor course

Късметлията, за когото търсиш идеи планинар ли е? Ако е така, курс за оцеляване на терен по негов избор между широколистна гора, Карстов район или високи планини, би бил точно за него, а и би ти дал спокойствието, че активния мъж ще е в безопасност, докато се наслаждава на на природата. Също така, Survivor e двудневен курс и комбинира изучаването на основни умения за оцеляване и шанса да прекараш известно време сред природата.

No.9 - С УИСКИ ПО СВЕТА - ДЕГУСТАЦИЯ ЗА ДВАМА

уиски дегустация е перфектния подарък за мъж

Мъжът, за когото търсиш подарък, би ли оценил чаша уиски с приятел? Ако е така, със сигурност  би се зарадвал на частна дегустация на уиски за двама. Ще опитат 4 малцови уискита -  от Шотландия, Ирландия, бърбън от Щатите и едно от Японските малцови уискита, ставащо все по-известно. Също ще могат и да научат повече за процеса на създаването на уиски и как точно да се пие хубавият малц по начин, по който наистина да оценят всичките му нюанси.

No.10 - ДЕГУСТАЦИЯ НА ВИСОК КЛАС ЗЕЛЕН ЯПОНСКИ ЧАЙ

подарък за мъж който обича зелен чай

Не всеки мъж си пада по екстремните спортове или пък по алкохолните напитки. Така че ето една чудесна идея за тези, които се интересуват от източната култура или пък просто от хубава чаша чай! И, разбира се, това, че обича да се наслаждава на висококачествен чай не винаги означава, че мъжът не би се интересувал също и от другите идеи за подаръци преживявания, изброени по-долу. Разнообразието е сладостта на живота, нали така!?

No.11 - ВЪЗДУШНА ПАНОРАМНА ОБИКОЛКА НАД ЯЗ. ИСКЪР - ПОЛЕТ С ЧАСТЕН САМОЛЕТ

панорамен полет във частен самолет като подарък за мъж

 Връщайки се към темата за авиацията, този подарък е още шанс важен за теб  мъж да изживее уникално преживяване, което наистина да запомни завинаги. Пътуването със самолети се е превърнало в нещо обикновено в модерния свят, в който живеем. Но имаш ли идея колко драстична е разликата с това да летиш в малък, лек самолет? Да наблюдаваш гледките, простиращи се във всяка посока и да се усетиш на върха на света, докато летиш над зашеметяващия пейзаж на Искърския язовир и планината Витоша. Повярвай ми, този полет дори няма база за сравнение! И тъй като самолетът побира до трима, стискай палци получателят на подаръка ти да избере да сподели този момент с теб!

No.12 - ИЗРАБОТВАНЕ НА МЪЖКИ КОСТЮМ ПО ПОРЪЧКА

Има ли по добър подарък за мъж от къстъм направен костюм?

Всеки мъж се нуждае от поне един хубав костюм. Сватби, кръщенета, интервюта за работа и тн - дори мъжете, които не носят костюми на работа всеки ден (а и офисите се превръщат във все по-малко формални в сравнение с миналото) имат поводи да облекат такъв. Особено когато не носим костюми често, усещането от това да изглеждаш стилно е още по-специално. И знаеш ли кое е от основно значение в това колко добре един мъж изглежда и се чувства в костюм? – До колко той му е по мярка. А нищо не стои по-добре от костюм, който е бил премерен и започнат от нулата с точните пропорции на неговия бъдещ собственик.

No.13 - ВЪЛШЕБСТВОТО НА ДЪРВОРЕЗБАТА - УЪРКШОП ЗА ДВАМА

уоркшоп за дърводелство като подарък за мъж

Ако купуваш подарък за мъж, който е сръчен и има креативна страна - такава, която вече развива или, която предполагаш, че крие някъде в себе си - това може да е перфектният начин за него да релаксира и да се забавлява. Дълбоко вътре в нас има има силна връзка с дървото като материал, повече отколкото, с който и да едруг. Сигурно фактът, че сме го използвали, за да си създаваме подслон, инструменти и изкуство още от зората на човечеството.

Обработката на дървото действа успокояващо и много мъже харесват работата с него. Няма как да знаеш, може пък твоят подарък да се превърне в нещо повече от приятни 4 часа, прекарани в изучаване на древния занаят на дърворезбата и създаването на нещо, което да си занесе вкъщи като сувенир. Може да е началото на ново хоби и да продължи цял живот.

No.14ЕДНОДНЕВЕН УРОК ПО ПРАВЕНЕ НА БИРА

Да си прави бира ръчно е перфектен подарък за мъж

Където има бира, винаги има мъже. За някои, бирата е повече от освежаваща напитка - тя е истинска страст. Скорошното популяризиране на наливната и висококачествената бира също означава, че мъжете мислят повече за бирата, която консумират и нейното качество.

Ако мъжът, за когото търсиш подарък е любител на бирата тогава със сигурност с удоволствие ще научи как точно се прави такава от най-високо качество. След уъркшопа по правене на бира ще се прибере с 5 литра от своята собствена напитка.

No.15 - РЪЧНО СЪЗДАДЕНА (ОТ ТЕБ) ПОП-АРТ КАРТИНА 

ПОП-АРТ КАРТИНА ПОП-АРТ КАРТИНА подарък за креативни мъже

Някога замислял ли си се колко хубаво би било да си креативен и артистичен, и да можеш да си създадеш собствени красиви, оригинални и персонализирани подаръци, а не просто да купуваш 'неща' за специалните хора в живота ти? Ако отговора е да, или пък сега за първи път обмисляш тази алтернатира, това може да е перфектният подарък - впечатляваща поп-арт картина, която да създадеш сам с малко помощ, и на която дори най-артистично ограничените биха се зарадвали. Изпращаш снимки по имейл и получаваш DIY комплект за постигането на автентичен поп-арт ефект. Воала! Произведение на изкуството, направено от самия теб!

Вместо сам да създадеш поп-арт картина, можеш да подариш това преживяване на въпросния мъж, така че той да създаде собствено произведение на изкуството, което да закачи на стената вкъщи или пък да подари на някой друг.

No.16 - УРОК ПО КОННА ЕЗДА ЗА НАЧИНАЕЩИ В РАНЧО ЕЛ ПАСО

езда на кон подарък за активен мъж

Ако търсиш подарък за мъж, който обича нови изживявания и животните, урок по конна езда би бил точно като за него. Нашите приятели от ранчо “Ел Пасо в красивото село Ковачевци, са само на 45 минути с кола от София. Урокът включва въведение в основните елементи на ездата и урок за начинаещи. Ездата е налична целогодишно, разбира се, при добро време и когато няма сняг.

No.17 - ШЕФ ЗА ДЕН - ГУРМЕ КУЛИНАРЕН КУРС ПО ИЗБОР

подарък за мъж - кулинарен курс

 В модерното общество, мъжете обичат да готвят. Поне когато са в настроение или пък за специални поводи. Ако мъжът, за когото търсиш идеалния подарък, обича да влиза в ролята на Гордън Рамзи в кухнята, или ако си на мнение, че кулинарните му умения биха могли да се усъвършенстват, защо не го пратиш на еднодневен гурме кулинарен курс по негов избор? В зависимост от връзката ти с този мъж, след урока може да получиш професиално приготвена вечеря у дома.

No.18 - МАГИЯТА НА ГОЛФА - УРОК ЗА ДВАМА, ОБЯД И СПА

прати мъжа ти на уроци по голф като подарък

Знаеше ли, че България е нарастваща международна дестинация за голф. Ами, така е. Има няколко висококачествени курсове по голф близо до София, в региона на Банско и по северното крайбрежие на Черно море, примамващи играчите на голф от цял свят. Но, разбира се, Българските съоръжения за голф не са само за туристи. Играта бързо се популяризира и сред местните, които все повече оценяват комбинацията на увлекателната игра и шанса да прекарат време навън, на красиви места, с приятели или дори бизнес контакти.

Този подарък преживяване е фантастичен начин за всеки мъж, или пък жена, да опита спорта голф. Щастливият получател може да сподели играта с приятел, или дори с теб! И освен въведение към нещо, което би могло да се превърне в ново, здравословно хоби, този подарък преживяване включва и достъп до  СПА съоръженията на София Голф Клуб обяд за двама в клуба.

No.19 - БЕЗТЕГЛОВНОСТ ВЪВ ФЛОТАЦИОННА КАПСУЛА

флотация - подарък за мъж който има нужда от релакс

Ако мъжът, за когото търсиш перфектния подарък има нужда от пълноценен релакс без нищо да го прекъсва, нищо не би свършило по-добра работа от час във флотационна капсула. Флотационните капсули са сред най-модерната технология. В нея участникът във флотационната капсула не е откъснат само от разсейващите елементи на модерния свят, които затормозяват умовете ни. Връзката му с всички сетива - зрение, слух, обоняние и дори гравитация, е прекъсната с навлизането в този тих и мирен свят.

Няма нещо, което да предостави по-пълноценен релакс!. По време на преживяването участникът ще потъне в медитативен сън (смята се, че сънят във флотационна капсула е толкова спокоен и 4 пъти по-дълъг от сън в нормални условия), ще изчисти ума си (което е изненадващо лесно, когато няма разсейващи обстоятелства, дори за тези с хиперактивни умове), и ще използва това време за да вземе, например, трудно решение, или пък да премисли идея, която си идва и отива.

Ако това ти звучи толкова добре, че сам искаш да опиташ, тогава просто избери същото преживяване, но за двама!

No.20 - ХАМИЛТЪН ЗА ЕДИН ДЕН - ОВЛАДЕЙ ИСТИНСКИ ПИСТОВ БОЛИД LOTUS ELISE

пилотиране на пистов автомобил lotus

Тук в Wishio сме фенове на симетрията, така че какъв по-добър начин да приключим списъка от 20 незабравими идеи за подаръци преживявания за мъже, с още едно на състезателната писта? Точно така, няма такъв!

За мъжа, получаващ този подарък, това отново е ден, прекаран навън, в който ще може да направи няколко обиколки на истинска писта. Но този път колата, която ще кара не е просто каква да е състезателна кола - тя е истински Лотус Елис! Шансът да прекара цял ден зад волана на този звяр със сигурност ще остави без дъх късметлията. Какъвто и да е поводът - рожден ден, имен ден, Коледа, или просто жест на благодарност - гарантирана ти е 'наградата' за най-добър подарък за мъж с това бижу в короната на Wishio.

Пак заповядай!

Не пропускайте!