Да съхраниш младостта или 7 интересни идеи за подарък за дами над 50

Колко може да е трудно да намериш подходящия подарък за жена над 50? Веднага отговарям – зависи от дамата. В повечето случаи е адски трудно, особено ако тя е твоята майка или леля и възрастовата граница е доста голяма, а интересите крайно различни. Дамите на тази възраст са преминали през всички „изненади“,които животът им е поднесъл и носят своите „медали на времето“, защото са се грижили за нас много повече, отколкото за себе си. Та, сега е времето да им се отблагодарим и да им покажем колко много значат за нас. За всичко, което сме ние и за всички мъдрости, които сме получили от тях. Поради факта, че са с по-голям „стаж“ от нас, е трудно да се ориентираме в избора си на подарък, защото все пак си имат своите изградени с времето навици и задръжки (в добрия смисъл на думата, разбира се). Ама не можем да им се сърдим, а само да се опитаме да ги открехнем да опитват нови неща.

Щом четеш тази блог статия, вероятно си в ситуация, в която напрягаш всичките си мозъчни клетки да намериш идеалния подарък за жена над 50. Независимо от повода на получателката, по-долу сме подбрали няколко впечатляващи идеи за подарък.

Преди да ти представя нашите супер идеи за специалната дама в живота ти, ще се опитам набързо да обясня с пример от живота си защо е нужно да подаряваме подаръци, които оставят спомени и поддържат хората млади.

Запознай се с мама!

Прилагам снимка, за да ти стане по-мило докато четеш тази статия. Та, мама е на 50 и е един от най-големите party animal и приключеци, които познавам. Разбира се, не винаги е била такава, но колкото повече „пораства“, толкова повече и се радвам. Нейното мото в живота, е че човек трябва трябва да изглежда добре и да се грижи за себе си, независимо от възрастта. Че всеки ден трябва да опитваме нови неща, защото ако спрем, времето оказва влиянието си върху тялото не само физически, но и ментално. Ще ти разкажа малко за нейната тайна как изглежда по този начин: преживяванията като хоби. Някои от нейните „преживявания“ са пътуванията (миналия месец беше в две държави, ей така, за събота и неделя), танците, рисуването и дизайна като цяло, а миналата година се научи да кара ски на закрито. Допълнително, учи английски и дигитален маркетинг! И това се случва във времето, в което не е на работа, разбира се. МА-ШИ-НА!

Млади сме, докато изживяваме.

Целта да ти разкажа малко повече за нея, бе да ти покажа, че жените над 50 са пълни с живот, искат да вземат страшно много от него и да се учат на нови неща. Затова и ние в Wishio се радваме адски много, че можем да ти помогнем едновременно да направиш незабравим подарък и да помогнеш на любима жена в живота ти да намери ново хоби, да развие нов талант или пък просто да сбъднеш нейна мечта, която винаги леко я е плашела, но е искала да опита.

Човек трябва да се чувства на толкова години, на колкото е съзнанието му, а не на колкото показва личната карта. Затова и да подариш подарък преживяване за жена над 50 години не трябва да те плаши. Дори, трябва да те мотивира и ти самия да бъдеш по-отворен към света и да грабиш с пълни шепи от всичко ново, което се появява като възможност пред теб. Освен, че преживяванията оставят спомени у любимите ни хора, ние в Wishio вярваме, че те са и грижа за тях, защото са още един начин да прекарваме повече време заедно.

За да ти бъде по-лесно да се ориентираш за подаръж за жена над 50, решихме освен да ти предложим на готово иделаните подаръци, да ти разкажем и по малко за всеки тип дама, така че след това директно да излезеш с подарък от тук.

Артистичната – по начина, по който е декорирала дома си или по това как опакова подаръци можеш да я познаеш

Щом става дума за подарък за жена над 50, която винаги е била артистична душа, ти предлагаме да я зарадваш с няколко часа в света на изкуството и хубавото вино. В арт ателието на Дали Вино с помощта на професионален преподавател ще може да нарисува желаната от нея картина докато се наслаждава на чаша червено вино. Най-хубавото е, че в края на курса ще отнесе своята картина вкъщи и гордо ще може да я изложи, а за капак ще се прибере и с бутилка хубаво вино.

Преживяването е подходящо за двама участници, така че винаги може да покани любим човек да сподели момента с нея.

Ако не я свърта в града – постоянно се чуди къде да избяга през почивните дни

Ако знаеш, че любимата за теб жена обича да прекарва свободното си време далеч от града и близо до природата, можеш да я зарадваш с уикенд при нашите партньори от Валентина Касъл. Тя и партньорът и ще бъдат настанени в най-симпатичните еко къщички на комплекса. Даже, предварително ще може да избере тази, която най-много и допада. Също, заедно ще могат да се насладят на горска разходка с велосипеди по еко пътеките около комплекса - както са казали хората, движението е здраве. А най-сладко ще е след изморителния ден да прекарат няколко часа в спа центъра на комплекса. За завършек на този прекрасен уикенд, винаги могат да посетят и минералните извори на Огняново.

Почитателката на адреналиновите емоции – изглежда миличка, но едно време е била по-луда глава и от теб

За адреналиновите маниаци сме подбрали полет с парапланер в района на Сопот, но не какъв да е, а с акробатични елементи, така че дори някога да е летяла, пак ще успееш да я изненадаш. Ще са едни от най-екстремните 20 мин., в които освен, че ще усети адреналина на МАХ, ще се наслади и на впечатляващи гледки от птичи поглед. По време на полета се изпълняват фигури от въздушната акробатика като спирала, хеликоптер, лупинг и други, като дори ще получи фото и видео материалите от полета, за да се хвали.

СПА принцесата – обича да получава комплименти и да я глезят

Всяка жена над 50 би оценила подарък спа преживяване, защото независимо от възрастта, всички бихме се зарадвали на няколко часа спокойствие и релакс. Предлагаме ти да я поглезиш с ревитализираща терапия и не, не е обидно да и подариш нещо, което да подмлади вида и. Колко пъти, например майка ти се е оплаквала, че вече не се харесва.

Нашите партньори от Тай спа ще се погрижат за нея с дълбоко подхраване на лицето с ампула, точков подмладяващ масаж на лице и деколте с кокосово масло и стягаща и изглаждаща маска и точков масаж на крака и ходила. Повдигни самочувсвтието и!

Приключенката – готова е за нови предизвикателства, само трябва да я „побутнеш“

Ако дамата, която трябва да изненадаш е с приключенски и състезателн дух или обича да играе в отбор, можеш да я изненадаш не с едно, а с 3-в-1 преживяване, което  включва двучасово спускане с рафт в Кресненското дефиле, тролей над Струма и неограничено време с препятствията във въжената градина. Преживяването е подходящо за всяка дама, независимо от възрастта, а само от хъса да опита нещо ново. Дори няма да има оправдание да не отиде, защото ще отнеме само няколко часа, а ти винаги можеш да я придружиш и да прекарате ценно време заедно.

Кулинарния гуру – знае всякакви рецепти, но все още не се е навила да участва в Master Chef

Сигурно винаги си се чудил как, например майка ти, готви толкова „извънземна“ храна. Ами при готвенето на хората им идва от вътре, като с ученето на езици, например. Ако винаги си смятал, че повече хора трябва да опитат гозбите и за да се насладят на божествените вкусове, можеш да я изпратиш на професионален кулинарен клас по избор в кулинарно училище Меню, където за няколко часа може да усъвършенства уменията си в даден тип кухня. А след това, вече с високо вдигната глава може да опита късмета си да се включи в някое кулинарно състезание, например.

Така се случват нещата от живота!

Дамата с многото интересиобича да „се рови“ и да намира нови за нея преживявания

Ако не си убеден с какво мисли да се захване любимата ти жена в крайна сметка и не искаш да я пришпорваш или да сбъркаш с избора си, гифт картата е идеален подарък за жена над 50. Хубавото при нея е, че ще има възможността 6 месеца добре да обмисли в какво приключение да се впусне. Разбира се, гифт картата дава възможност за избор и на повече от 1 преживяване, така че в зависимост от сумата, която си решил да отделиш, може да си избере няколко коренно различни като емоция преживявания.

Както в училище ни караха да обобщаваме какво е искал да каже авторът, така и аз ще завърша с това, че независимо от повода и получателя ние от  Wishio винаги ще сме до теб щом става дума за незабравими подаръци. Дори да избереш него друго, поне ще се радваме ако сме успели да те вдъхновим с уникални идеи.

 

 

Не пропускайте!