• Няма продукти в списъка с желания.

    Няма продукти в количката.

Как да изразиш любовта си към любимите си хора?

Отговорът на този въпрос е изключително ясен - покажи я!

Нищо не казва „Обичам те!“ по по-истински начин от жестовете и вниманието, с които даряваш обичаните хора. Да „обичаш“ е глагол, за това трябва да накараш човека до теб да почувства тази емоция не с думи, а с действие.

Малките ежеседмични или ежедневни изненади имат по-голямо въздействие от скъпите и лъскави подаръци, които получаваме веднъж в годината. Да подариш усмивка и да зарадваш някой без повод носи много по-голямо щастие за теб и за него от очакваните подаръци свързани със специалните поводи от годината. Преживяванията, споделеността и незабравимите емоции, които ни дават са най-ценните подаръци в живота ни.

Радвай се на всеки миг заедно и не пропускай възможност да покажеш колко цениш важен за теб човек. Със сигурност този специален човек би оценил неочакваните жестове на любов и признателност много повече, отколкото материални подаръци. Би направил майка си много по-щастлива не с нов чаен комплект за деня на майката, а ако я дариш с няколко часа прекарани заедно. Разбира се не е задължително тези малки изрази на любов да бъдат специално закупен подарък. Тук говорим за моментите, в които сутрин оправяш леглото, приготвяш обяда на половинката си или той почиства снега от колата ти преди да тръгнеш за работа.

Усещането за близост е по-силно от думите. Като емоционални същества, ние разбираме допира и понятието за докосване много по-лесно, отколкото изречените думи.  Думите, както казва Дейвид Гивънс, директор на центъра за невербални науки във Вашингтон, трябва първо да бъдат  осмислени чрез речта. За това усещаме много по-бързо, отколкото разбираме казаното.

Не пропускайте!