• Няма продукти в списъка с желания.

    Няма продукти в количката.

Истинската свобода

“Всичко би могло да бъде отнето от човека освен една човешка свобода – правото му да избира отношението си към обстоятелствата и своя собствен начин да ги възприема.“ – Виктор Франкъл

Всеки ден може да намерим причина защо да сме гневни, мрачни, озлобени, нещастни, нетърпеливи, а може би сме такива и без повод. Но също така без повод може да сме отворени за радост и наслада и имаме силите да намерим в дълбините на съзнанието си ведрина, чистота, неподозиран простор.

Когато са ни отредени трудности, отредена ни е свобода във възприятията. Събитията са такива каквито са, ние владеем правото и способността да ги разглеждаме и преразглеждаме, докато не извлечем мъдростта, необходима да ги приемем и да продължим напред.

Име едно нещо, от което никой не може да ви лиши - контролът над гледната точка и свободния избор на отношение към обстоятелствата и към самите себе си. Следващият път, когато видим на хоризонта да се задават натрапчивите мисли, можем да си дадем минутка за въздишка, и да припомним за тази свобода. Да си припомним, че в живота си винаги ще сме изложени на външно влияние и опасности, но опасенията няма да спрат неизбежното, нито ще ни направят по-подготвени да го посрещнем. Чудесата и богатствата ще са навсякъде, в същия свят и момент с опасностите. Трудното и великото идват в човека с правото на избор.

Вярваме, че богатството на живота е неизчерпаемо и достъпно за всички, които дори в трудностите не се отказват да го търсят.

Не пропускайте!