• Няма продукти в списъка с желания.

    Няма продукти в количката.

Един ден повече. Един прекрасен подарък.

Времето е най-ценният ни дар. Всеки от нас би дал много, за да бъде повече с близките си, да опита ново занимание, да се запознае с нови хора  или да посети нови места, всички места, които биват вечно отлагани.

 

Помисли за хилядите възможности как най-пълноценно да изживееш един ден.

 

Разбира се какво по-хубаво от времето, прекарано с тези, които обичаме? В днешното, забързано ежедневие често семейството и близките ни са тези, които остават пренебрегвани. Избери един ден и го посвети го на хората в живота ти. Изживейте заедно някое страхотно преживяване и си създайте незабравими спомени.  Използвай този ден, за да се реваншираш за всички пропуснати семейни вечери, за всяко пропуснато излизане с приятели или за пътите, в  които не си имал време да посетиш родителите си. Замисли се за всички стари приятели или роднини, които не си виждал от толкова много време. Обади се на приятелите си от студентските години или на стари колеги. Наваксайте за изминалите години, за това как е протекъл живота ви след последния път, в който сте били заедно. Пътувай до родния си град и посети родители или роднини, които най-вероятно навестяваш веднъж в годината.

 

Помисли за всички отлагани преживявания. Никога няма да имаме достатъчно време за всички онези неща, които винаги сме искали да направим, но непрекъснато отлагаме, оправдавайки се с липсата на свободно време. Освен, ако сами не си подарим времето, за да изживеем нещо ново и вълнуващо. Замисли се за някое преживяване, което никога не си изпитвал или място, което искаш да посетиш. Някога летял ли си с парапланер над София? А нощувал ли си в глинена къща или бъчва? Впусни се в приключение – сам, с половинката, семейството или приятел си и изживей нови емоции. Изкачете близка планина, пътешествайте из китните краища на страната или управлявайте самолет заедно.

 

Без значение какво ще избереш, направи така, че пълноценно да изживееш всеки един миг. Споделяй времето си с любимите хора,  радвай на красивите залези, на цъфналите дръвчета и на всички богатства на живота. Дари себе си и близките си с незабравими емоции и радост, с която да запомните дните, които си подаряваме.

Не пропускайте!